Dünyanın Dört Bir Yanında Muhteşem Tatil Fırsatları!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 10.01.2012
Tur: ZNF Tur'dan 2 Gece 3 Gün Moskova!
Tatil: Sömestirde Avrupa'yı Gezin!
Fırsata Bak »
İndirim
29%
Fiyat
289 TL
Etrafı bembeyaz bir güzelliğe boyayayn kış henüz şehrinize gelmediyse üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla kışı, en güzel yaşandığı topraklarda deneyimleme şansı sizi bekliyor! 1. Gün İstanbul – Moskova Perşembe akşamı 23:30'da Atatürk ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
31%
Fiyat
999 TL
Sömestir tatilinde şehrin karmaşasından uzaklaşıp ailenizle birlikte Avrupa'nın en güzel şehirlerini gezmek, bugünün Groupon'uyla elinizde! 1. GÜN : İSTANBUL - KÖLN -AMSTERDAM Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali tatilbitmesin.com ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Tur: Ukrayna'ya 4 Günlük Yolculuk!

Yepyeni bir kültürü ziyaret etmek, sınırları aşmanın keyfini yaşamak ve sıradışı bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Ukrayna'nın en büyük şehirlerinden biri olan Odessa'ya davetlisiniz! Dilerseniz sevdiklerinizle Doğu ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
369,90 TL
Tatil: Karın Keyfini Borovets'te Çıkarın!

Pencereden baktığınızda lapa lapa yağan karın ritmine kapılıp, hangimiz "Karlar düşer. Düşer düşer ağlarım!" şarkısını söylemedik ki? Yaşımız kaç olursa olsun montumuzu giyip, atkıları sarınarak hangimiz yumuşacık karlara koşmadık? Bir ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
759 TL
Tur: Sömestir Tatilinde Amsterdam!

Sömestirde, çıkamadığınız yaz tatillerinin acısını çıkarmak ve layıkıyla eğlenip felekten geceler çalmak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Amsterdam'a davetlisiniz! 2 gece 3 günlük tatilinizde cadde cadde gezin, Red Light District'ten ... devamını gör.

İndirim
28%
Fiyat
599 TL
Tur: Alışveriş Kenti Milano'da 4 Gün!

Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 4 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Pronto Tour, bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! 1. Gün ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
132 TL
Tatil: Madrid Cisneros Hotel'de Romantizme Yolculuk!

Sevdiğinizle birlikte İspanya'nın başkenti, müzeler şehri Madrid'de keyifli bir yolculuk, bugünün Groupon'u ile sizi bekliyor! Alcala de Henares'in tarihi merkezinin ve eski klasik üniversite binalarinin tarihsel önemi UNESCO tarafından ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129,99 TL
Konaklama: Genç Yazıcı Hotel'de Her Şey Dahil Uludağ Tatili!

Uludağ'da tam mevsiminde keyif, eğlence ve konfor dolu bir tatil planlıyorsanız şimdi ajandanızı ayarlayın, bavullarınızı hazırlayın ve tatille ilgili tüm beklentilerinize bir Groupon'la cevap verin!  Genç Yazıcı Hotel'de konaklamalı her ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
119 TL
Tur: 2 Günlük Afyon Termal Turu ile Şifalı Sularda Yenilenin!

Afyon Ömer Kaplıcası'nın şifalı sularında unutulmaz bir tatile davetlisiniz! Odalarında her türlü konforu bulabileceğiniz bu tatilden sonra evinize huzurlu ve rahatlamış döneceksiniz! Sağlık turizminde isim yapmış önemli tesislerden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tur: 2 Günlük Uludağ Kayak ve Tarihi Bursa Kaplıcaları Turu!

Bursa'nın iki ayrı güzelliği tek turda sizinle! Uludağ'da kayak keyfi ve kaplıcalarda yenilenme imkanı bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Kışın keyfini doyasıya sürebileceğiniz yalnızca size özel 2 günün tadını çıkarmak için bu müthiş ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
1799 TL
Tur: 7 Günlük Phuket – Bangkok Macerası!

Sihirli bir yolculuğa hazır olun! Meleklerin şehri Bangkok ve doğanın fazlasıyla cömert davrandığı Phuket'e tarifsiz bir yolculuk bu Groupon'la size geliyor!   1.Gün: İstanbul - Bangkok  Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, BESTRAVEL ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
289 TL
Tatil: Görkemli Şehri En Güzel Zamanında Ziyaret Edin!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
749 TL
4 Günlük Budapeşte-Viyana Turu!

Bavullarını hazırlayın, izin tarihlerinizi ayarlayın ve Gellert Tepesi'nden St. Mathias Katedrali'ne, Zincirli Köprü'den Kahramanlar Meydanı'na ihtişamlı bir tatile hazır olun! Budapeşte-Viyana arası heyecanlı, hareketli ve keyif dolu bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
235 TL
Tatil: Theodor Hotel'de Konaklama, Kahvaltı, Peynir Tabağı ve Şişe Şarap İkramı!

Kuzey İsrail'in en büyük ve gelişmiş şehri Hayfa'da Bahai Dünya Merkezi ve Bahçeleri'nin soluk kesen manzarasını ayaklarınızın altına serecek Theodor Hotel, sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla benzersiz bir tatile kucak açabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Masallar Diyarında Romantik Tatil!

60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, birçok efsaneye ve mucizeye tanıklık etmiş periler şehri Kapadokya'da rüya gibi bir tatil bu Groupon'un ucunda! Ürgüp'e bağlı Ayvalı Köyü'nde Gomeda Vadisi'nin devamında yer alan Öykü Evi Cave ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Safranbolu Diamond Park Hotel'de Çift Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı Diamond Park Hotel bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Tatil: Beyaz Cennetin Keyfini Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, yeni kayak sezonunu ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
649 TL
Sevgililer Gününde Amsterdam Büyüsü!

Amsterdam'ın tüm güzelliklerini cadde cadde keşfetmek, Red Light District'ten Kraliyet Sarayı'na her yeri görmek, sınırları aşmak ve Sevgililer Günü'nde romantizmi tüm bedeninizde hissetmek için 3 günlük Amsterdam turuna davetlisiniz! ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
129 TL
Tatil: İstanbul'un Büyüsünü Yaşayın!

İmparatorluklara başkentlik yapan; tarih boyunca mimarinin, ekonominin, kültürün başkenti olmuş İstanbul'un, güzellikleri her gün gözümüzün önünde parıltısını tüm şehre yayıyor. Bu ışığın en parlak olduğu nokta, kuşkusuz tarihin en eski ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Kapadokya: Peri Bacalarına Çift Kişilik Yolculuk ve Sürpriz İkramlar!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar… İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya… 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi diyardan diyara taşıyacak Kapadokya'da ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
299 TL
Konaklama:Tarihi Binada Romantik Buluşma!

Boğaz'ın tüm güzelliğine tanıklık eden tarihi bina Bosphorus Palace Hotel; sevdiğinizle romantizm dolu bir gün geçirmeniz için doğa ve deniz manzaralı odalarını sizler için açıyor, kahvaltı ve ikramlarıyla konaklamanıza renk katıyor! 1876 ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap