Fransa-İtalya, Phuket, Bansko, Madrid, Fas, Kapadokya, Safranbolu %80

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 17.01.2012
Tur: 6 Günlük Fransa-İtalya Turu!
Tur: Bulgaristan Bansko Kayak Tatili!
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
799 TL
Sıradan olanın hafızalardaki etkisi kısa sürelidir. Yalnızca sıradışı anılar kendini yıllar süren bir kalıcılığa bırakır. Bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın baş tacı iki ülkeye yapacağınız 6 günlük yolculuğun izleri yaşamınız boyunca yerini ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
169 TL
Tüm yıl kışın gelmesini beklediyseniz, gözünüz sürekli kayak takımlarınıza takılıyor ve büyük bir özlemle iç çekmenize neden oluyorsa, bugünün Groupon'uyla hayalleriniz gerçek oluyor, kusursuz bir kayak tatili sizi bekliyor! Bu kış ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tur: 2 Günlük Ilgaz-Safranbolu Turu!

Şehir yaşamına küçük bir mola verin, Ilgaz ve Safranbolu'nun tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedeceğiniz keyif dolu anların süsleyeceği 2 güne kucak açın! Bugünün Groupon'uyla 99 TL'ye Ilgaz ve Safranbolu tüm güzelliğiyle ayaklarınızın ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
77%
Fiyat
79 TL
Tur: İskeçe Karnaval Zamanında Yunanistana 2 Günlük Yolculuk!

Yunanistan'da unutulmaz bir eğlenceye hazır mısınız? Bugünün Groupon'uyla Rio dansçılarının eşliğinde renkli görüntülere ve çılgın eğlencelere sahne olacak, dünyaca ünlü Geleneksel İskeçe Karnavalı'na davetlisiniz. Dolu dolu bir hafta sonu ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Tur: Masallar Diyarına Hafta Sonu Kaçamağı!

Her yıl yakınlarınızdan birinin getirdiği hediyeliklerle, salonunuzun vitrininde oluşan minyatür ve volkanik şehre bakmaktan sıkıldıysanız bu yıl önce kendinizi, sonra da sevdiklerinizi bu büyüleyici kentin minik peri bacalarıyla mutlu ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
459 TL
Konaklama: Kırmızı Cennet Marakeş'te Çift Kişilik Beş Yıldızlı Tatil!

Hayallerinizin başladığı yerin ardında uzanır Atlas Dağları... Arkasından Marakeş'i kendi rengine, kızıla boyayan güneşi çıkartır ve küçükken dinlediğiniz bir hikayenin kahramanı yapar sizi. Mistik, dingin ve hayat dolu bir yerde ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: The Pera Hotel'de Çift Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yer alan The Pera Hotel çift kişilik konaklama ve açık büfe kahvaltı ile ayrıcalıklı anlar için size kapılarını açıyor! Taksim Meydan'a yürüyerek gidebileceğiniz; metroya yakınlığıyla dilediğiniz yere ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
289 TL
Tatil: Kışı Moskova'da Yaşayın!

Etrafı bembeyaz bir güzelliğe boyayayn kış henüz şehrinize gelmediyse üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla kışı, en güzel yaşandığı topraklarda deneyimleme şansı sizi bekliyor! 1. Gün İstanbul – Moskova Perşembe akşamı 23:30'da Atatürk ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Three Apples Suites & Residence'ta Romantik Buluşma!

İstanbul'un büyüleyici fotoğrafına duyulan hayranlığın baş kahramanı Beyoğlu'nda konumlanan Three Apples Suites & Residence kendini bir masalın kucağına bırakmak isteyenlere kapılarını açıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Mevsimin Keyfini Paradise Otel'de Çıkarın!

El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara… Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sürpriz yapın ve Ağva'da mevsimi doyasıya yaşayabileceğiniz bir tatile çıkın! Ağva ... devamını gör.

İndirim
28%
Fiyat
599 TL
Tur: Milano'da 4 Gün!

Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 4 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Pronto Tour, bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! 1. Gün ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Kapadokya: Peri Bacalarına Çift Kişilik Yolculuk ve Sürpriz İkramlar!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar… İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya… 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi diyardan diyara taşıyacak Kapadokya'da ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
1799 TL
Tur: 7 Günlük Phuket – Bangkok Macerası!

Sihirli bir yolculuğa hazır olun! Meleklerin şehri Bangkok ve doğanın fazlasıyla cömert davrandığı Phuket'e tarifsiz bir yolculuk bu Groupon'la size geliyor!   1.Gün: İstanbul - Bangkok  Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, BESTRAVEL ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Safranbolu Diamond Park Hotel'de Çift Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı Diamond Park Hotel bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
132 TL
Tatil: Madrid Cisneros Hotel'de Romantizme Yolculuk!

Sevdiğinizle birlikte İspanya'nın başkenti, müzeler şehri Madrid'de keyifli bir yolculuk, bugünün Groupon'u ile sizi bekliyor! Alcala de Henares'in tarihi merkezinin ve eski klasik üniversite binalarinin tarihsel önemi UNESCO tarafından ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Tatil: Günübirlik Uludağ Kayak Turuyla Eğlenceli Bir Gün!

Bursa'nın en güzel mevsimi olan kış aylarında Uludağ Turu Mojo Tur güvencesiyle sizinle sizinle! Uludağ'da kayak keyfi ve eğlenceli yolculuk bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Kışın keyfini doyasıya sürebileceğiniz yalnızca size özel bir ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
119 TL
Tur: 2 Günlük Afyon Termal Turu ile Şifalı Sularda Yenilenin!

Afyon Ömer Kaplıcası'nın şifalı sularında unutulmaz bir tatile davetlisiniz! Odalarında her türlü konforu bulabileceğiniz bu tatilden sonra evinize huzurlu ve rahatlamış döneceksiniz! Sağlık turizminde isim yapmış önemli tesislerden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tur: 2 Günlük Uludağ Kayak ve Tarihi Bursa Kaplıcaları Turu!

Bursa'nın iki ayrı güzelliği tek turda sizinle! Uludağ'da kayak keyfi ve kaplıcalarda yenilenme imkanı bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Kışın keyfini doyasıya sürebileceğiniz yalnızca size özel 2 günün tadını çıkarmak için bu müthiş ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
670 TL
Tur: Sömestir Tatilinde Amsterdam!

Sömestirde, çıkamadığınız yaz tatillerinin acısını çıkarmak ve layıkıyla eğlenip felekten geceler çalmak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Amsterdam'a davetlisiniz! 2 gece 3 günlük tatilinizde cadde cadde gezin, Red Light District'ten ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
369,90 TL
Tatil: Karın Keyfini Borovets'te Çıkarın!

Pencereden baktığınızda lapa lapa yağan karın ritmine kapılıp, hangimiz "Karlar düşer. Düşer düşer ağlarım!" şarkısını söylemedik ki? Yaşımız kaç olursa olsun montumuzu giyip, atkıları sarınarak hangimiz yumuşacık karlara koşmadık? Bir ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap