İntolerans Testi 89tl/Caddebostan'da 2 Kişi Kahvaltı/5 Seans Lipoliz

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 17.01.2012
Sağlık: Gin Güzellik'ten Gıda İntolerans Testi!
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Café Lamartine'de Çift Kişilik Organik Kahvaltı ve Sınırsız Çay!
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
30 TL
Lezzetli kahvaltı, köklü değişimlerin başlangıcı olabilir; ancak gerçekçi beklentilerden yanaysanız en azından günü değiştireceğine emin olun! Bugünün Groupon'u Bağdat Caddesi Café Lamartine'de çift kişilik organik kahvaltı ve sınırsız ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
97%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile %40'a Varan Bölgesel İncelme!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz, ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
750 TL
Hizmet: Dr.Remedy ile Zihninize Yatırım Yapın!

Dikkat eksikliği, konsantrasyon güçlüğü, hiperaktivite, uyku problemi, unutkanlık gibi şikayetlerinizi geride bırakmak, metabolizmanızı ve zihninizi tanıyarak daha başarılı; eğitim, meslek ve sosyal yaşama kucak açmak için bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Etkinlik: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan Canlı Yayın'da Bir Arada!

Ünlü ingiliz yazar Ben Elton'ın güçlü kaleminden sahneye taşınan Canlı Yayın'ı Ayşen Gruda, Volkan Severcan ve Melda Gür'ün müthiş performansıyla izlemek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla doyum olmaz bir seyir keyfi sizi bekliyor! Kış ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
25 TL
Konser: Cazın Ustalarından Kerem Görsev, Kozzy AVM'de!

Caz, hızlı akıp giden hayatın içinde açılan sakin ve dinlendirici bir dünya gibidir. Dışarıda ne olursa olsun, yumuşak melodileri kendi içinde bir denge ve uyum halindedir. Kimi zaman soğuk bir günde, kimi zaman bir gece yarısı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Müjdat Gezen "Aptal" oyunu ile Kozyatağı Kültür Merkezi'nde!

Müjdat Gezen'i tek başına sahnede görmek, usta oyuncunun yepyeni oyununu herkesten önce izlemek için Groupon ile "Aptal" oyununa davetlisiniz! Kozyatağı Kültür Merkezi sahnesi Müjdat Gezen'i ağırlıyor! Oyunu kısaca; "Haklı olmak istiyorsan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Mevsimin Keyfini Paradise Otel'de Çıkarın!

El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara… Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sürpriz yapın ve Ağva'da mevsimi doyasıya yaşayabileceğiniz bir tatile çıkın! Ağva ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Zengin Kahvaltı Tabağınız: Beyaz peynir Kaşar Tel peynir ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
99 TL
Güzellik: Power Plate Studio'da 1 Aylık Sınırsız Üyelik!

Sağlıklı bir yaşama adım atmak ya da kısa sürede fit bir vücuda sahip olmak istiyorsanız Power Plate Studio sizi Ataşehir'e davet ediyor! Power plate, kavitasyon, radyo frekans, pasif gym ve lenf drenaj hizmetlerinden bir aylık sınırsız ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Nis Güzellik'ten Selvert Thermal Ürünleri ile 1 Saatlik Cilt Bakımı!

Nis Güzellik'te Selvert Thermal ürünleriyle yapılacak detaylı cilt bakımı ile yenilenmenin, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünümün tadını çıkaracak, ferahlığı derinlemesine hissedeceksiniz!   Cildiniz için sırdan bakımlardan çok daha fazlasını ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Basit Bir Ev Kazası Oyununa Bilet!

Bugünün Groupon'u monoton bir yaşamına hapsolmuş bir kadının hayal dünyasına davet ediyor sizi! Aysa Prodüksiyon'dan prestijli tiyatro ödüllerine layık görülen Basit Bir Ev Kazası oyunu sizlerle! 2009 Muhsin Ertuğrul, Sadri Alışık ve Afife ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Lezzet Dolu Bir Sofrada Kadeh Kaldırın!

Karadeniz'in vazgeçilmez lezzeti hamsi, her mevsim tadına ve keyfine doyum olmayan çipura ya da balığın en leziz hallerinden biri olan geleneksel lezzet buğulama... Orfoz Restaurant damak zevkinize tat katacak menüsüyle sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Bakım: Kendinizi Yenileyin!

Saçlarınızı kendi kendinize kesmeye çalışıp, soranlara gelecekten geldiğiniz yalanını söylemek yerine bu Groupon ile tüm özel ve rutin bakımlarınızı Gencity Kuaför'e emanet edin, profesyonel ellerde yenilenin, güzelliğinizin altını çizin! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,75 TL
Aktivite: Erkan Can Önce Kozyatağı, Sonra Yunus Emre Sahnesinde!

İstanbul Halk Tiyatrosu bu kez bir Karadeniz oyunuyla sahneye çıkıyor! Erkan Can'ın sahne aldığı "Paçi"yle Nasreddin Hoca ve Karagöz dönemlerinin ruhuyla bir komedi yolculuğuna davetlisiniz! Paçi "Bir Karadeniz Komedisi"; yaşadığı durum ne ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
55 TL
Bakım: Bio Güzellik'te Klasik, Relax, Selülit ve Spa Masajları!

Çin Seddi boyunca yuvarlanan bir askerin hissettiği sonsuz huzur ve rahatlama ile keşfedildiği düşünülen masaj sizi Çin'de değil, Bağdat Caddesi'nde bekliyor. Bio Güzellik, uzman kadrosu ile size masaj ve sauna keyfi sunuyor! 2007 yılında ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Bakım: Ali Gür Kuaför ile Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Aynadaki yansımanızın mimarının başarılı eller ve koltuğa oturduğunuzda şüphe duymayacağınız güçlü bir bakış açısı olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'uyla kendinizi ayrıcalıklı dokunuşlara teslim edebilirsiniz! Türkiye'de estetik ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Caddebostan Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,50 TL
Aktivite: Müjdat Gezen'in Unutulmaz Oyunu "Artiz Mektebi" sahnede!

Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk'un birlikte yazdığı, 80'li yıllarda yaşayan gençlerin sorunlarını ustalıkla ve eğlenceli bir dille anlatan "Artiz Mektebi" oyunu, günümüze baktığımızda hala güncelliğini koruyor. Yıllarca farklı oyuncular ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Şehirden Uzaklaşmadan Stresinizden Uzaklaşın!

Şehirden ayrılmadan şehrin gürültüsünden kurtulmak, doğaya kaçmadan huzur bulmak, saray sahibi olmadan krallar gibi ağırlanmak istiyorsanız, bugünün Groupon'uyla Selection Design Suites'e bekleniyorsunuz! Kapısından girer girmez muhteşem ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap