Chocolate'da Sınırsız Şaraplı Menü 39,5 tl/Adalar Manzaralı Konaklama

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 22.01.2012
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Sınırsız Şarap Eşliğinde Leziz Menü!
Konaklama: Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
39,50 TL
Avrupa ve Anadolu yakalarındaki üç şubesiyle günün her saati İstanbulluların vazgeçilmez mekanlarından olan Chocolate Bistro, güne güzel bir mola vermeniz ve sofra keyfini doyasıya yaşamanız için bugünün Groupon'unda sizi bekliyor! Şık ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
54 TL
Hizmet: Winox Ateş Car Care ile Aracınız Tertemiz ve Gıcır Gıcır!

Bugünün Groupon'u, Autogylm ve Winox ürünlerinin kalitesiyle motor ve boya koruma ile cilalı dış yıkama hizmetiyle size gerçek çözümler sunuyor. Aracınıza standart temizlik sunarak hem aracınızı, hem sizi sevindiriyor. Winox Ateş Car Care, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme/İçme: Yüzlerce Çeşitten Oluşan Denize Nazır Brunch!

Çamlıca ve Pendik Marintürk'teki iki şubesinde hizmet veren Beyce Sultan, size muhteşem adalar manzarası eşliğinde yüzlerce çeşitten oluşan zengin bir brunch sunuyor! Ilık ve aydınlık bir pazar gününü güzel değerlendirmenin en iyi yolu, ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Çift Kişilik Romantik Yemek!

Güzel kafeleriyle ünlü Fransız filmlerinden fırlamışçasına şık ve bir o kadar da sıcacık bir mekan düşünün ve o filmin baş rol oyuncusu sizsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte kendi şık ve görkemli evinizde bir akşam yemeği yiyorsunuz, ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
39 TL
Bağdat caddesi Yogasya'da Eğlenerek İncelin!

Hayatınıza sağlıklı bir şekilde esneklik katmak için, Bağdat Caddesi Yogasya sizi bekliyor! Bu Groupon'la hem eğlenmenin hem de spor yapmanın keyfini yaşayın! Yoga Yoga uygulaması beden, zihin ve ruh arasında birliğin sağlandığı bir sanat ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Kariyerinize Yön Verecek Sertifika Eğitimleri!

Herkes kariyerinde diğer iş arkadaşlarından ve iş konusundaki rakiplerinden daha farklı, daha yetkin ve daha çalışkan olmayı hedefler. Kazandığımız başarılar, hayatımızı doğrudan etkileyen kariyerimizde hep bir basamak daha yukarı taşır ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
69 TL
Bakım: Limak Eurasia Luxury Hotel ile Beş Yıldızlı Spa Deneyimi!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve bedeninizi ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, tek ya da çift kişilik, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Spor: Sportica Moda'da Kişiye Özel Spor Programı ile Fitness ve Pilates Üyelikleri!

Zorlu ve neredeyse aç bırakan diyet listelerine rağmen kilo vermek ve hayalinizdeki forma kavuşmak için uzun uğraşlar veriyorsanız Sportica Moda'nın size özel spor programı ile formda görünecek ve yaşam kalitenizi artırarak sağlıklı ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Spor: High Performance'ta Power Plate ile İncelin!

Belki hareketsizlikten, belki masa başının insanı kendisine demirleyen hareketsizliğinden ya da en yaygın sebepten; yemek yemenin cazibesinden kurtulamadığınızdan formdan düştünüz, fazla kilolara teslim oldunuz. Bugünün Groupon'uyla kilo ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
22 TL
Güzellik: Saloon Suadiye ile Tarzınızı Yenileyin!

Anadolu yakasının vazgeçilmez güzellik noktası Saloon Suadiye, Erenköy ve Suadiye şubelerinde sizi bekliyor! İhtiyacınıza göre saç kesimi, bakım, fön, manikür, boya ya da röfle paketlerinden birini seçin, tarzını değiştirin, kendinizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
110 TL
Yeme/İçme: 360'ın Balık Restoranı Fish Suada'da Lezzet Menüsü!

360 Group'un İstanbul'a son armağanı Fish Suada'da tadına doyulmaz lezzetlerle bezeli kocaman bir ziyafet sofrası sizi bekliyor! Bu Groupon ile Fish Suada'ya gelin, boğazın üzerinde, çok şık bir mekanda kadehinizi mehtaba ve yakamoza ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
499 TL
Eğitim: 1 Yıllık Dil Eğitimi, TOEFL ya da IELTS!

Anadolu yakasının iki yetkili TOEFL Merkezi'nden biri olan Bağdat Caddesi Avrupa Dilleri'nden TOEFL, IELTS, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Türkçe ve iş İngilizcesi dillerinden seçeceğiniz 1 yıllık ya da 5 ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
59,90 TL
Güzellik: Oksijenle Güzelleşin!

Hayatın yapı taşı oksijen, bugünün Groupon'uyla daha önce karşılaşmadığınız şekilde karşınızda! Euro Slim Center, size oksijenle gelen güzelliğin kapılarını açıyor! Güzelliğin sırrını kadınlarla paylaşmaya 2004 yılında, Nişantaşı'ndaki ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
54 TL
Eğitim: Dilediğiniz Enstrümanda Özel Ders!

Bir enstrümanın notalarına dokunup iç dünyanızı ifade etmek istiyor, güzel sanatlara hazırlanıyor ya da yepyeni bir hobiye zaman ayırmak istiyorsanız, Pipa Sanat Evi sizi dilediğiniz bir enstrüman branşını seçebileceğiniz özel derslerle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Müjdat Gezen "Aptal" oyunu ile Kozyatağı Kültür Merkezi'nde!

Müjdat Gezen'i tek başına sahnede görmek, usta oyuncunun yepyeni oyununu herkesten önce izlemek için Groupon ile "Aptal" oyununa davetlisiniz! Kozyatağı Kültür Merkezi sahnesi Müjdat Gezen'i ağırlıyor! Oyunu kısaca; "Haklı olmak istiyorsan ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
19 TL
Tiyatro: "Benimle Delirir Misin?" Oyunu ile Kahkaha Dolu Bir Gece!

Evliliğin mi aşkı, aşkın mı evliliği öldürdüğü paradoksuna cevap arayan "Benimle Delirir Misin?" oyunu ikili ilişkilerin karanlık yüzüne neşeli bir ışık tutuyor! Bu Groupon ile hem gülüp hem düşünmeye varsanız, bu eğlenceli oyunu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan ile Seyir Keyfi

Türkiye'nin ilk seri katilleri Mutlu ve Hatice Korkut çifti ödüllü yönetmen Selim Cihangir'in evini basarsa ne olur? Peki bu evde yaşananlar canlı yayın ile ekranlara gelirse? Ünlü İngiliz yazar Ben Elton'ın kaleme aldığı, Tarık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Caddebostan Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap