4'lü iPad Seti 49,90 tl/500 Parçalık Mega Oyun Seti 22 tl!

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 13.06.2012
Ürün: Kılıf, Dokunmatik Kalem, Ekran Koruyucu ve Kulaklıktan Oluşan 4'lü iPad Seti!
Ürün: Mega Bendaross Aktivite Setiyle Çocuğunuzun Hayal Gücü Gelişsin!
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
49,90 TL
Bugünün Groupon'uyla iPad'inizi daha kullanışlı ve şık bir hale getirebilirsiniz. iPad'inizi tamamen işlevselleştirecek dört ayrı aksesuardan oluşan setiniz kapınıza geliyor. Yansıma, çizilme ve parmak izine karşı koruyucu ekran, hem ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
22 TL
Hayattaki en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızın zeka gelişimi ve hayal gününe destek olan bir oyun biliyoruz desek muhtemelen kaçırmak istemezsiniz. Öyleyse bugünün Groupon'unu kaçırmayın! 500 parçadan oluşan ve çocuğunuzun hayal ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
17 TL
Ürün: Foot Care ile Ayak Kokusunu Unutun!

Bugünün Groupon'u sağlıklı, ferah ve özgür ayakları sizinle buluşturuyor! Güçlü formülü ile Foot Care ayak kokusu giderici krem ile tüm yaz ayaklarınızla barışık olmanızı sağlıyor. Foot Care Foot care, özel formülüyle ayak kokusu ve yol ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Nose Up Burun Şekillendirici Kapınızda!

Yüzün merkezinde, en çok dikkat çeken noktada bulunan burnunuzdan ufak tefek şikayetleriniz varsa fakat bunlar için büyük operasyonlar geçirmeye cesaretiniz yoksa bugünün Groupon'u tam size göre! Amerika'da yoğun ilgi gören Nose Up burun ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
129 TL
Ürün:Tüm iPhone ve iPad'lere Uyumlu 5in1 Bağlantı Kiti!

Bugünün Groupon'uyla iPad'iniz her zamankinden daha kullanışlı! Tüm iPhone ve iPad'lere uyumlu 5in1 bağlantı kiti ile hafıza kartlarınıza ve USB bağlantı ile fotoğraf makinası, kamera, harici bellek gibi araçlara kolaylıkla ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3 TL
Ürün: Rengarenk ve Leziz Meyve Sepetleri, Kurabiyeler, Pastalar Kapınızda!

Rengarek, cıvıl cıvıl meyve buketleri, kurabiyeler ve pastalar ile sevgilinize ya da dostlarınıza sürpriz yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Lezzetsiparisi.com'da eğlence ve lezzet dolu ürünler sizi bekliyor! Meyve ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Ev Tipi Kavitasyon Cihazı ile İncelin, Sıkılaşın, Yenilenin!

Yaz geldiğinde rengarenk elbiseleri rahatça giyebilmek, yeni alınan bikinilerle pilajda özgürce dolaşmak için herkes sıkı diyet listelerini eline aldığında, siz evinizdeki sihirli değneğinizle ideal ölçülerinize çoktan kavuşmuş ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
199 TL
Ürün: Nikon Coolpix Serisi ile Fotoğraf Özgürlüğü!

Bir fotoğraf makinesinden beklediğiniz her şey bugünün Groupon'uyla parmaklarınızın ucunda! Üstelik Nikon kalitesi ve Coolpix serisinin özgün detayları ile! Nikon, Coolpix serisinin en çok tercih edilen modellerinin göz kamaştıran ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
3 TL
Ürün: Babalar Günü Hediyeleriniz Saatium.com'dan!

Bugünün Groupon'u babanıza Babalar Günü'nde şık ve kalıcı bir hediye sunma imkanını sizinle buluşturuyor. Dünyaca ünlü markaların saatletrini özel kutusunda ve dilerseniz ücretsiz hediye paketi hizmeti ile adresinize getiriyor. Babanızı ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
5 TL
Ürün: Giymix.com ile Gardırobunuzu Baştan Aşağı Yenileyin!

Modanın önde gelen markalarından en seçkin ürünler Giymix.com ayrıcalığıyla sizlerle!   Birbirinden ünlü markaların kaliteli ürünleri ile gardırobunuzda yaz rüzgarları estirmek ve şık koleksiyonlara avantajlı fiyatlarla sahip olmak için ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Ürün: Ya'doo Denge Bisikletiyle Çocuklara Spor ve Eğlence!

Çocuğunuz üç tekerlekli bisiklete binmek için büyüdü ancak iki tekerlekli bisiklete geçiş yapmak onun için henüz erkense Ya'doo denge bisikleti bugünün Groupon'unda! Ya'doo Denge Bisikleti 3 yaş ve üstü çocuklar için tasarlanmış, ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24,50 TL
Ürün: Sevdiklerinizle Tatlı Yiyin, Tatlı Konuşun!

Özel veya herhangi bir günde sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yaparak onları mutlu etmenin yolu bugünün Groupon'unda! Ezmeci Fıstık Badem'in küçük, orta veya büyük boy fıstık ezmesi ya da badem ezmesi ile tatlı bir hediye ile güne lezzet ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
39,90 TL
Ahh Bra ile Göğüsleriniz için Maksimum Rahatlık! 

Vücudun en büyük desteği olan sütyenler, rahatlıklarının yanında pek çok sorunu da beraberlerinde getirirler. Özellikle yanlış ölçüde sütyen kullanan kadınlarda sırt ağrısından kaşıntıya kadar pek çok komplikasyon yaratan sütyenlerin ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
43 TL
Hizmet: Autowax'ın Tüm Türkiye'deki Sayısız Şubesinde Aracınıza Detaylı Bakım!

Değişen her mevsim, aracınıza biraz daha zarar verir. Canınız gibi sevdiğiniz aracınızı yaza hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü gibi pırıl pırıl! 100'ü aşkın ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ürün: Yürüyerek Zayıflayın!

İlaçlar, diyetler, kremler ve egzersizleri bir kenara bırakarak sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi yalnızca yürüyerek ideal vücut ölçülerinize kavuşmasını sağlıyor! Gold Slim Zayoflama Ayakkabısı, ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
69,90 TL
Ürün: D'S Damat'tan Babalar Günü'ne Özel Hediyeler!

Bu Babalar Günü'nde babanıza seçkin, şık ve özel bir hediye vermek istiyorsanız, bugünün Groupon'uyla D'S Damat'ın sizin için hazırladığı hediye paketlerinden birini seçebilirsiniz! Erkeklerin vazgeçilmez markası D'S Damat, kendi stilini ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
9 TL
Alışveriş: Göz Alıcı, Cesur ve Şık Görünün!

Her alışverişinizde tercih ettiğiniz tarzı, renkleri ve kıyafetleri bir kenara bırakın; dolabınızda özel kostümlere, parti elbiselerine, Victoria's Secret koleksiyonuna ve Japon rüzgarına yer açın! Giyimler.com'da 50 TL'lik Groupon ile ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: iPhone'ununuz Şarjsız Kalmasın!

Artık şarjınız nerede biterse bitsin, 2 m'lik iPhone şarj ve data kablosu ile telefonunuzu kolayca şarj edip görüşmelerinize ve işlerinize kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.  Bugünün Groupon'u tek, iki ve üç adet seçenekleri ile 2 ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
225 TL
Ürün: Babalar Günü Hediyeniz Hazır!

Güvenin, gücün, sevginin, sıcaklığın simgesi babanıza, Babalar Günü'nde şık ve özel bir hediye vermek için bugünün Groupon'una bir göz atın! Kalitesi, seçkinliği, tasarımı ve çizgisi ile göz dolduracak, moda sektöründe dünya devi Guess ve ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Kusursuz Temizlik Hiç Bitmesin!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamaya devam etmek istiyorsanız, H2O Mop X5 buharlı temizleyiciniz için mikrofiber bez seti ücetsiz kargoyla evinize geliyor! Suyu, buhara ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
65 TL
Ürün: Elektirikli Baston Süpürgeler ile Evinizin Her Köşesi Tertemiz!

Temizlikte aradığınız kusursuz hijyen, kolay kullanım ve mükemmel sonuç ise bugünün Groupon'u Sarex baston tip süpürgeleri kapınıza getiriyor. 1991 yılından günümüze uzanan deneyimiyle küçük ev aletlerinin lider markalarından Sarex, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap