Ataşehir'de 5 Yıldızlı Tatil/Kids Corner'da Çocuğunuzla Eğlence

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 13.06.2012
Konaklama: Asya Suites'te Çift Kişi Konaklama ve Odaya Kahvaltı 260 TL Yerine 129 TL!
Yeme/İçme: Polonezköy Yeji Dohoda'da Mangal Ziyafeti!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Bugünün Groupon'uyla Ataşehir'de evinizin rahatlığında 5 yıldızlı konaklama imkanı sizlerle! Asya Suites ile çift kişilik konaklama ve odaya kahvaltı paketleri sizi bekliyor! Asya Suites, Ataşehir'de, değerli konuklarının güvenilir, lüks ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Babanın kol gücü ile harladığı mangal ateşi, annenin yaptığı nefis salata, kardeşlerle ya da arkadaşlarla oynanan top oyunları ve arabanın teybinden gelen müzik! Bugünün Groupon'uyla, isle, ateşle uğraşmadan akşam yemeğinde leziz bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
16,50 TL
Aktivite: Çocuğunuzla Eğlenceli Bir Gün!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Koonser: Turkcell Kuruçeşme Arena: Sertab Erener Sahnede!

Sertab Erener'in unutulmaz eski şarkılarından ve bu yaz için Ozan Çolakoğlu'yla hazırladıkları Dım Dım adlı yeni parçasından oluşan repertuarı, tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahnede! Bugünün Groupon'uyla Sertab Erener, Turkcell Kuruçeşme ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: MFÖ Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi'nde!

Bugünün Groupon'uyla Türk Pop Müziği'nin Üç Silahşörler'i MFÖ sizlerle! 14 Haziran gecesi, Turkcell Kuruçeşme Arena'da boğazın ışıkları altında yaşayan efsanelerin muhteşem performansını kaçırmayın! Vurgun Yedim (2006) Türkiye'nin en ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Güzelliik: Ataşehir Essi ile Gençleşin!

Ataşehir Essi, cildine gençlik katmak isteyen, yılların izini cildinden silmek isteyen kadınları davet ediyor. Bugünün Groupon'uyla gençliğin sırrını keşfedeceksiniz! Altın ve argan bakımları ile cildinize sağlık katarken, yüzünüzdeki ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Güzellik: United Clubs Lotus Spa Soul'da Keyif ve Huzur Dolu Bir Gün Geçirin!

Huzur ve keyfi bir arada yaşamaktan hoşlanıyor, hayatın tüm yükünü göğüsleyen bedeninize bir sürpriz yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'una mutlaka göz atın! Yazın yüzünü iyiden iyiye gösterdiği günlerde bedeninizi şımartırken anti ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
8,25 TL
Yeme/İçme: Sisore Cafer Salmandan Leziz Menüler!

Bugünün Groupon'u sizi Karadeniz mutfağına götürüyor! Sisore İstanbul Kavacık'da tam 11 senedir Karadeniz yöresinin lezzetini sunuyor. Karadeniz pidesini, hamsi kuşu, laz böreği başta olmak üzere bir çok karadeniz yemeğini, yine ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
599 TL
Eğitim: British English ile İngilizce Eğitimi!

Bugünün Groupon'u size işin uzmanından İngilizce eğitimi sunuyor! British English ile 120 saatlik 1 seviye Genel İngilizce eğitimi sizlerle! Genel ingilizce programı İngilizce dilinin tüm alanlarında sağlam bir yapı oluşturmanızı sağlayan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Aktivite: Bostancı Gösteri Merkezi: BKM Mutfak Oyuncuları Sahnede!

Pazar akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi, her hafta sizi ekrana kilitleyen skeçleriyle kahkaha makinesine çeviren BKM Mutfak Oyuncular'ı, 28 Haziran'da Bostancı Gösteri Merkezi Sahnesi'nde! Yılmaz Erdoğan'ın keşfettiği BKM Mutfak Ekibi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Blanco Hotelde Çok Özel Bir Kahvaltı!

Blanco Hotel eşsiz konumu ve nefes kesen deniz manzaralı odalarıyla misafirlerine İstanbul'un tüm güzelliklerini doyasıya yaşama şansı veriyor. İstanbul'un eşsiz güzelliklerine bu kadar yakın, karmaşa ve stresinden bir o kadar uzak ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Hizmet: Erkan Kahraman ile Yaşamınızı Değiştirin!

Her gün uyandığınızda ya da her gece yattığınızda aynı şeyleri düşünüyor, çözemiyor; hayatınızda artık bir değişiklik yapmak istiyorsanız Erkan Kahraman yaşamınıza dokunuyor! Bugünün Groupon'uyla hayatınızı değiştirmek sizin elinizde! Aşk ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yaza İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor!   Kadayıf Dolması: Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Ev Tipi Kavitasyon Cihazı ile İncelin, Sıkılaşın, Yenilenin!

Yaz geldiğinde rengarenk elbiseleri rahatça giyebilmek, yeni alınan bikinilerle pilajda özgürce dolaşmak için herkes sıkı diyet listelerini eline aldığında, siz evinizdeki sihirli değneğinizle ideal ölçülerinize çoktan kavuşmuş ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: A'da 216 Karen Ortadoğu Restaurant'ta Lübnan Geceleri!

Bugünün Groupon'uyla Ortadoğu'nun lezzetli sofraları, Karen'de sizleri bekliyor! Masallara konu olmuş ihtişamın, rengin, kokunun büyülü dünyası Maltepe sahilde kapılarını açıyor. Şehrazat'ın masallarındaki sofralar, 13 ülkenin lezzetiyle ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Aktivite: Binicilik Deneyimi ve Organik Köy Kahvaltısı!

Vahşi Batı konulu filmlerde kovboylar genellikle kahvaltı etmez. Bu yüzden film boyunca enerjileri olmadığından defalarca ıskalar, düelloda rakibin hile yaptığını fark edemezler. Bu Groupon'la kovboyları kıskandıracak bir kahvaltıyla ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Pürüzsüz ve Işıl Işıl Bir Cilt!

Bugünün Groupon'uyla tatiliniz için hazırlıklarınıza başlamadan önce cildinizi ve bedeninizi yenileyin! Bostancı Mina Güzellik ile profesyonel cilt bakımı, vücut bakımı ve masaj seçenekleri sizlerle! Germaine de Capuccini Royal Jelly Cilt ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
49,90 TL
Güzellik: Beauty Point ile Tatile Hazırlanın!

Bugünün Groupon'u sizi yaz tatilinize hazırlıyor! Bağdat Caddesi Beauty Point ile radyo frekans, lenf drenaj ve pasif jimnastikten oluşan incelme paketleri sizi bekliyor! Beauty Point Güzellik Salonu uzun yıllar güzellik sektöründe ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Spor: Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi geleneksel bir yöntemle ödüllendirin! Club Aydınoğlu ile günlük ve sezonluk havuz girişleri sizlerle! 20 dönüm arazi üzerine kurulan Club Aydınoğlu, yepyeni bir yaşam merkezi. Son teknoloji ile donatılan spor ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
69 TL
Güzellik: Suadiye Myramed ile Gençleşin!

Bugünün Groupon'uyla cildinizi yılların yıpratıcı etkisinden kurtarın! Suadiye Myramed ile 5 aşamalı anti-aging cilt bakım paketleri sizlerle! 5 Aşamalı Anti-Aging Cilt Bakımı: Canlandırıcı Hazırlık Bakımı (20 dakika): Cilt temizleme - ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap