Evmanya.com'dan 30 tl İndirim/Beverly Hills Polo Club Şıklığı

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 06.06.2012
Ürün: Evmanya.com ile Evinizi Yenileyin!
Alışveriş: Beverly Hills Polo Club ile Evinizde Şıklık!
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
3 TL
Evinizin ihtiyacı olan her şey parmaklarınızın ucunda! Bugünün Groupon'uyla zengin ürün seçenekleri, tasarım markaları ve sayısız kategorisiyle ev alışverişinin vazgeçilmez adresi Evmanya.com'da alışveriş keyfi sizi bekliyor! Evinizin tüm ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
9 TL
Evinizde yapacağınız ufak şık değişikliklerle, hayatınıza farklı bir renk katabilirsiniz. Bornozlardan yatak takımlarına çeşit çeşit ev tekstil ürünleri, Beverly Hills Polo Club kalitesiyle evinize yepyeni bir hava katmaya geliyor! Bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
130 TL
Yeme/İçme: 360'ın Balık Restoranı Fish Suada'da Lezzet Menüsü!

360 Group'un İstanbul'a son armağanı Fish Suada'da tadına doyulmaz lezzetlerle bezeli kocaman bir ziyafet sofrası sizi bekliyor! Bu Groupon ile Fish Suada'ya gelin, boğazın üzerinde, çok şık bir mekanda kadehinizi mehtaba ve yakamoza ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
30%
Fiyat
3 TL
Hizmet: İstanbul, İzmir, Dalaman ve Tekirdağ'da Tek ve Çift Yön Havaalanı Transferleri!

Bugünün Groupon'u sizi Transfer444.com ile İstanbul, İzmir, Tekirdağ ve Dalaman'da tek veya çift yön havaalanı transfer hizmetleri ile buluşturuyor. Güvenli ve konforlu yolcuklar sizi bekliyor, nerede olursanız olun havaalanı ile ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
15,90 TL
Ürün: Birbirinden Şık Ahşap Tablolarla Duvarlarınıza Hayat Katın!

Duvarlarınız Hepsidelazim.com ile yeniden hayat buluyor, yaşam alanlarınız modern çizgilerle renkleniyor! Parlak selefon yüzeye sahip, kaliteli ahşap üzerine 1.sınıf baskı tablolar evinizin dilediğiniz alanına hayat kazandırmak için ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Ürgüp Kaya Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Şık Tasarımlı Sehpalar!

Evinizin her detayına özen göstermek, ofisinizi kalite, konfor ve özgün tasarımlarla buluşturmak, yaşam alanlarınızda modern çizgiler yaratmak istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Sanal Mobilya, laptop masasına dönüşebilen Cazibe sehpa ve ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Rengarenk MP3 Oynatıcılardan Dilediğiniz Biri Kapınıza Teslim!

Siz de müziksiz yapamayan, hayatında sürekli bir "soundtrack" arayanlardansanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Klipsi sayesinde kolayca taşıyacağınız, microSD kart desteği sayesinde binlerce MP3'ünüzü yanınızda taşıyabileceğiniz MP3 ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
17,90 TL
Ürün: Evinizin Konforunda İngilizce Öğrenin!

Sokakta size yol soran turiste yalnızca "yes" veya "no" diyebiliyor, film ve dizileri altyazı olmadan izleyemiyorsanız, bu Groupon'a bir göz atın! Kariyerinizde sizin için önemli bir adım olan İngilizce'yi evinizin konforunda öğrenmeye ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Groupon'dan Haftada 500 TL Kazanma Şansı!

Groupon'un; birazcık dikkat gerektiren, oldukça eğlenceli ve fazlaca kazandıran yepyeni bir yarışması var! Kampanyaların içinde yer alan fotoğraflardan birinde, kahverengi, sarı tasmalı, haylaz bir kedi gizli. O kediyi bulan ve bize ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
11,90 TL
Evde, Ofiste, Tatilde Taşınabilir Serinlik!

Egzotik bir adada hizmetkarlarınızın yelpazeleriyle yaz sıcaklarına aldırış etmek zorunda olmadığınız bir hayatınız yoksa, bugünün Groupon'u sizi, gerçek serinliği dilediğiniz her yerde ayağınıza getirecek teknolojik bir hizmetkar ile ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
149 TL
Ürün: Buharın Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ile yakalayın! Suyu, ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Vistaprint'ten İş Hayatınıza Şık Bir Dokunuş!

Bugünün Groupon'u ile iş ortaklarınızı ve arkadaşlarınızı kıskandırabilirsiniz! Vistaprint'ten özel tasarım 1. sınıf kartvizitler, özel tasarım metal kartvizitlik ve özel kaşe sizlerle! Birinci sınıf kalite ve sadece size özel tasarıma ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3 TL
Alışveriş: BonnyFood'dan Serinleten Sürprizler!

Güneşin bütün parlaklığıyla gökyüzünde süzüldüğü şu günlerde, sevdiklerinize BonnyFood taptaze, serin ve lezzetli sürprizler yapmak için bugünün Groupon'una göz atın! BonnyFood'la tüm sürprizlerinizin yaratacağı mutlululuk garanti altında! ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
29 TL
Ürün: Bir iPhone'un İhtiyaç Duyacağı 12 Aksesuar!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 12'li Set ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
44,90 TL
Ürün: AbTronicX2 ile Daha Güçlü ve Daha Sıkı Beden!

Dilediğiniz bedene kavuşmak için ninenizin bitki karışımlarını kullanmanıza ve belinizi sarıp sarmalayarak uykuya dalmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla AbTronicX2 zayıflama kemeri sizlerle! Benzersiz "Çifte Kanal Teknolojisi" ile zorlu ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
37,50 TL
Ürün: Sevdiklerinize Kutu Kutu Sürpriz Yapın!

Özel veya herhangi bir günde sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yaparak onları mutlu etmenin yolu bu Groupon'da! Ezmeci Fıstık Badem'in orta veya büyük boy fıstık ezmesi ya da badem ezmesi ile tatlı bir hediye ile güne lezzet katabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Çocuğunuz Masal Kahramanı Olsun!

Çocuğunuza karne hediyesi olarak ne alacağınızı bilmiyorsanız, size bir çözüm önerimiz var! Masallardaki kahramanlardan biri neden sizin çocuğunuz olmasın? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu Groupon tam size göre! Altı farklı masal ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: iPad'inizle Anında Bağlanın!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inizle dosya aktarımı çok kolay! iPad bağlantı kiti ile iPad'inizle hafıza kartlarınıza ve USB bağlantı ile fotoğraf makinası, kamera, harici bellek gibi araçlara kolaylıkla erişebilirsiniz! iPad'inizi daha ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Birbirinden Şık ve Lezzetli Bisküviler Yapmak Elinizde!

Güzel ve lezzetli bisküviler, kuru pastalar ve kurabiyeler yapmak için restaurant şefi olmanıza gerek yok! Evinizde kendi ellerinizle pastaneden alınmış kadar şık ve leziz bisküviler yapabilir, sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
64,90 TL
Ürün: Mutfakta Maharetinizi Gösterin!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap