Mıknatıslı Panel Magic Mesh ile Temiz Hava İçeri, Böcekler Dışarı!

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 10.06.2012
Ürün: Temiz Hava İçeri, Böcekler Dışarı!
Ürün: Elektirikli Baston Süpürgeler ile Evinizin Her Köşesi Tertemiz!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
24 TL
Havalar ısındığında kapıları ve pencereleri açtığınızda evinize giren böceklerden şikayet ediyorsanız, Magic Mesh bu yaz kurtarıcınız oluyor! Magic Mesh panel ile eviniz her daim temiz hava ile tazelenirken, böcekler evinize yaklaşamıyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
65 TL
Temizlikte aradığınız kusursuz hijyen, kolay kullanım ve mükemmel sonuç ise bugünün Groupon'u Sarex baston tip süpürgeleri kapınıza getiriyor. 1991 yılından günümüze uzanan deneyimiyle küçük ev aletlerinin lider markalarından Sarex, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: iPhone'ununuz Şarjsız Kalmasın!

Artık şarjınız nerede biterse bitsin, 2 m'lik iPhone şarj ve data kablosu ile telefonunuzu kolayca şarj edip görüşmelerinize ve işlerinize kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.  Bugünün Groupon'u tek, iki ve üç adet seçenekleri ile 2 ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Kusursuz Temizlik Hiç Bitmesin!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamaya devam etmek istiyorsanız, H2O Mop X5 buharlı temizleyiciniz için mikrofiber bez seti ücetsiz kargoyla evinize geliyor! Suyu, buhara ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Ürün: Bunaltıcı Sıcaklara Klasik ve Etkili Çözüm!

Dönemin en büyük kahramanı tavan vantilatörleri evlere girmemiş olsa, 80'lerde yaz mevsimleri plajlarda hasır şapkalar, "Yalan Rüzgarı" ve merdaneli çamaşır makineleriyle kesinlikle çok daha çetin geçecekti. Bugünün Groupon'u bir serinlik ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
225 TL
Ürün: Babalar Günü Hediyeniz Hazır!

Güvenin, gücün, sevginin, sıcaklığın simgesi babanıza, Babalar Günü'nde şık ve özel bir hediye vermek için bugünün Groupon'una bir göz atın! Kalitesi, seçkinliği, tasarımı ve çizgisi ile göz dolduracak, moda sektöründe dünya devi Guess ve ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
39,90 TL
Ürün: Erkeklere Özel Karın ve Sırt Destekli Slim'N Lift Atlet!

Bugünün Groupon'u ağır egzersizlerin yaşamınızdaki ağırlığını ve sıkıcı diyetleri arkanızda bırakmanızı sağlıyor. Dünyanın en çok ilgi gören zayıflama ürünlerinden biri olan Slim T karın ve sırt destekli atleti kapınıza geliyor. Spor ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
39,90 TL
Ahh Bra ile Göğüsleriniz için Maksimum Rahatlık! 

Vücudun en büyük desteği olan sütyenler, rahatlıklarının yanında pek çok sorunu da beraberlerinde getirirler. Özellikle yanlış ölçüde sütyen kullanan kadınlarda sırt ağrısından kaşıntıya kadar pek çok komplikasyon yaratan sütyenlerin ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Ürgüp Kaya Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Ürün: Anılarınız Kitap Olsun!

Anılarınızın ilk günkü sıcaklığını korumasını sağlamanın iki yolu var. Beslenme biçiminizi ağırlıklı olarak Omega 3 tüketecek şekilde düzenleyerek hafızanızı güçlendirmek ya da daha dolaysız bir yolu sunan bu Groupon'u yakalamak!  ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Uyurken Forma Girin!

Zayıflamak için yemek yemiyor ya da daha çok hareket ederek kalori yakmaya çalışıyorsanız, bugünün Groupon'uyla uyuyarak incelmeye ve yaza formda girmeye hazır olun! Slim Fitt göbek eritme bandı ile uykunuzda metabolizmanız çalışmaya ve ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Alışveriş: Bvlgari'den Calvin Klein'a Dünyaca Ünlü Markaların Parfümleri Kapınızda!

Sayısız markasıyla parfüm alışverişlerinin online durağı Parfumhome.com'da dünyaca ünlü markalardan yapacağınız 50 TL'lik alışverişiniz yalnızca 5 TL! En sevdiğiniz marka, babanıza şık bir hediye, sevgilinize tutkulu bir koku; hepsi ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3 TL
Bosch, Taç, Tefal, Bun Design ve Sayısız Markanın Yer Aldığı Evmanya.com'da Alışveriş!

Evinizin ihtiyacı olan her şey parmaklarınızın ucunda! Bugünün Groupon'uyla zengin ürün seçenekleri, tasarım markaları ve sayısız kategorisiyle ev alışverişinin vazgeçilmez adresi Evmanya.com'da alışveriş keyfi sizi bekliyor! Evinizin tüm ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
La Cucina Italiana Haziran Sayısı Çıktı!

Milyonlarca okuyucusuyla dünyanın en çok ilgi gören yemek dergilerinden biri olan La Cucina Italiana, kışkırtıcı tariflerin, lezzet izlenimlerinin, uzman tavsiyelerinin ve çok özel yaz detaylarının yer aldığı Haziran sayısı ile yeniden ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
39 TL
Ürün: Babanızı Hediye Sepetleriyle Mutlu Edin!

Özel günlerde hediye seçmekte zorlanıyor; bu Babalar Günü'nde de yine bir kravat ya da kol düğmesi ile babanıza aynı şekilde sürpriz yapmak istemiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Jessini ile 925 ayar rozetten kol düğmesine, üstü ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
5 TL
Ürün: Othello Yastık ve Yorganlarda %55 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!

Bugünün Groupon'u verimli, konforlu ve sağlıklı uykuları ayağınıza getiriyor. Ev tekstilinin baş kahramanları yastık ve yorganlarınızı Othello kalitesi ile buluşturuyor. Ev tekstilinin lider isimlerinden Othello,  kaz tüyü, mikro elyaf, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17 TL
Ürün: Plajda Modanızı Yaratın!

Bikininizden güneş gözlüğüne her şeyinizle muhteşem bir yaz tatiline hazırsınız; ancak plaj havlunuzu henüz seçemediyseniz bu Groupon tam size göre! Tuzlu su, normal su derken plajda gün içinde birçok kez kurulanma ihtiyacı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Daha Dayanıklı Olun!

Form tutmak için haftalık pazar alışverişlerinizden medet umuyor; domatesi, salatalığı ağırlık kaldırma hesabına göre alıyorsanız, bu Groupon'a bir göz atın! Voit Vinyl dumbell'lar ile dilediğiniz zaman, vücudunuzun dilediğiniz bölgesini ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Doğru ve Kesin Ölçümleme Yapın!

Vücut ağırlığınızı daralan şortlarınızdan ya da kısa olmasını artık çok da sevmediğiniz bluzunuzdan anlamaya çalışıyorsanız, geleneksel yöntemlerden vazgeçin ve bu Groupon'a göz atın! Ağırlığınızı kesin ve doğru olarak ölçümlemek ve ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
3 TL
Ürün: Rengarenk Bikiniler, İddialı Elbiseler, Trend Ayakkabı Modelleri Bir Arada!

Moda tutkunları, sezonun çarpıcı koleksiyonları Truefashionforyou.com'da sizi bekliyor! Eski bikinilerinize veda ederek plaj modasını yakalamak, gecelerde şık çizgilerle boy göstermek ya da günlük sadeliğe özel detaylar katabilmek ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ürün: Evinizi Fitness Salonuna Çevirin!

Baklava dilimlerini yalnızca kalori bombası olarak tabakta görmekten sıkıldıysanız, başta karnınız olmak üzere tüm vücudunuzu fit bir görünüme kavuşturabilir; aynalarla barışabilirsiniz! Spora gidecek vakti bulamıyorsanız, evinizde ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap