Bağdat Caddesi'nde Gıda İntolerans Testi/Moda'da 5 Yıldızlı Havuz

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 12.07.2012
Sağlık: Bağdat Caddesi Biolazer'de 600 Gıdayı Kapsayan Gıda İntolerans Testi 89 TL!
Eğitim: Hedef Yelken ile Maviyi Yeniden Keşfedin!
Fırsata Bak »
İndirim
88%
Fiyat
89 TL
Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bugünün Groupon'uyla denizlere açılıyorsunuz! Hedef Yelken'in sizler için hazırladığı keyifli ve macera dolu Yelkenle Tanışma ve Yelkene Başlangıç paketleriyle kendinize yeni bir yön kazandırabilirsiniz! Levent Özgen ve Yiğit Eroğlu'nun ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
54 TL
Spor: DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda Elemental Fitness & Spa'da Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla yaz aylarında şehirde çalışmak zorunda kalmışsanız veya tatilden önce yazın keyfini şehirde çıkarmaya başlamak istiyorsanız Hilton kalitesiyle yüzme keyfi sizlerle! DoubleTree by Hilton İstanbul -  Moda Elemental ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Erenköy MiraBella Güzellik'te Cildiniz Işıldasın!

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin hayalini kuruyorsanız, bu Groupon'a bir göz atın! Erenköy MiraBella Güzellik, sizin için çok özel cilt bakım paketleri hazırladı! Müşterilerine teknolojinin tüm yeniliklerini sunmaya çaba gösteren MiraBella; ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Hizmet: Pluto Pet Pansiyon'da Kedi ve Köpeğiniz için 1 Günlük Konaklama!

Bugünün Groupon'u yaz tatiline çıkarken minik dostunuzu güvenle bırakabileceğiniz bir pet pansiyon hizmeti veriyor! İş stresinden bunalıp ufak bir tatile çıkmak istediniz. Ancak gitmek istediğiniz oteller küçük dostunuzu kabul etmiyor ve ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Hızlı ve Etkili İncelme!

Kilolarınızdan daha çabuk kurtulmak için ve vücudunuza istediğiniz şekli verebilmek için aylar harcamanıza ve bedeninizi yormanıza gerek yok!   Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Estehills Güzellik, profesyonel ekibiyle incelmenizi sağlarken, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
139 TL
Yeme/İçme: Doğa ile İçiçe Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'u Polonezköy Green House Garden Park'ta eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor!   Yeşilin gökyüzüne ulaştğı huzurlu bir ortamda, sevdiklerinizle güzel bir gün, keyifli bir akşam ya da özel bir kutlama yaşamak için eşsiz bir ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
179 TL
Spor: Aylık Fitness Üyelikleri ile Forma Girin!

Spor yaparak hayatınızı daha sağlıklı hale getirmek ya da yalnızca fazla kilolarınızdan kurtulmak için sıkı ve fit bir bedene sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla spor yaparak sağlık kazanın ve forma girin! İstanbul'un ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
360 TL
Eğitim: Anadolu Kariyer'den Bilinçaltı Tekniği ile 8 Kur İngilizce Eğitimi!

Dil, genel anlamda insanlar arasında anlaşmayı sağlayan doğal bir araç, kendisine özgü kuralları olan ve ancak bu kurallar içerisinde gelişen canlı bir varlık. Öğrendiğimiz her yeni dil, bizi bambaşka kültüre ve dünyaya açılan bir kapıya ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Rengarenk Işık Yansıtan Kaplumbağa!

Ninja kaplumbağalarla büyüyen bir neslin çocukları da kaplumbağalarla tanışmalı diyorsanız, bugünün Groupon'uyla çocuğunuz kaplumbağalarla masal gibi bir yolculuğa çıkacak! Kaplumbağanız renk değiştiren ışıkları ile tavanınızı renkten ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
169 TL
Hizmet: Tuzcular Nakliyat'tan 3 Kişilik Profesyonel Ekiple Nakliyat ve Montaj 169 TL!

Yaz aylarının gelmesiyle uzun zamandır planladığınız taşınma işlemine atık başlamak istiyorsanız, nakliye hizmeti hazır! Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
129 TL
Konaklama: KöşkOrman'da İki Kişilik Muhteşem Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi huzur denince ilk akla gelen yer olan Büyükada'ya bir kaçamağa götürüyor! Öyle zamanlar olur ki dünyanın karmaşasından uzaklaşıp, yalnızca onunla baş başa kalmak, yeni zamanı birlikte karşılamak istersiniz. Böyle ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
30 TL
Ürün: Oturduğunuz Yerden Zahmetsizce İncelin!

Ofiste oturduğunuz yerden karnınızı içeri çekerek ya da sahil kenarında arkadaşınızla çekirdek yiyerek yürüyüş yapıyorsanız, belki de kilo vermek için farklı yöntemleri denemenin zamanı gelmiştir! Bugünün Groupon'uyla egzersize saatler ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Bakım: Salon Çağrı Beşir'de Güzelleşin!

İhtiyacınız olan her şey bu Groupon'da! Kariyerine 1997 yılında başlamış olan Çağrı Beşir, Acarkent Erdem Kramer ve Seyfi Sağlam kuaför salonunda 3 sene boyunca işletmecilik yaptıktan sonra yurt içi ve yurt dışında almış olduğu eğitimlerin ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Temizlik Kulübüyle Eviniz Pırıl Pırıl!

Bugünün Groupon'u evinize ferahlık getiriyor! Eviniz İstanbul'un neresinde olursa olsun, mis gibi ferah bir temizlik kapınızda! Temizlik Kulübü profesyonel kadrosuyla beraber sizin için çok özel paketler hazırladı! İstanbul'un dört bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Havuz: The Green Park Bostancı'da Havuz Keyfiyle Yazın Tadını Çıkarın!

Uzun ofis saatleri, trafik ve günlük hayatın koşuşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kocaman bir havuzda serinlediğinizi düşünün. Kurduğunuz hayalin gerçek olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Bakım: Refleksoloji veya Ayak İyon Detoksu Uygulamalarıyla Bedeninize Sağlık Katın!

Ayaklarınız dile gelse vücudunuzdaki tüm problemleri anlatabilir, toksinlerinizi atmanıza yardımcı olur, sizi yönlendirirdi. Bu Groupon ile Gin Güzellik'e gelin, ayaklarınızın dilini, vücudunuzun problemlerini çözün! 12 bin yıllık geçmişi ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
25 TL
Etkinlik: Mustafa Ceceli Konseri Sizi Bekliyor!

Pop müziğin sevilen seslerinden Mustafa Ceceli, 13 Temmuz'da Viaport AVM'de sevenleriyle buluşuyor! Yeni albümü "Es 2012" ile unutulmaz bir gece geçirmenizi sağlayacak olan sanatçı, yeni şarkılarını eskileriyle harmanlayacağı konserde kimi ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1000 TL
1000 TL Büyük Ödüllü Groupon Yarışması Başladı!

Eğlence deyince akla ben gelirim, en çok Retweet'i ben alırım, Like üzerine Like toplarım diyorsanız kampanya başlığı, öne çıkanlar ve koşullar maddeleri ile en fazla 240 karakterden oluşan esprili kampanya içeriğini hazırlayın, Facebook ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
25,50 TL
Yeme/İçme: Güne Leziz Bir Kahvaltıyla Başlayın!

Tüm hafta boyunca evinizde ya da ofisinizde hızlı bir kahvaltı yaparak güne başlıyor hatta sabahları kahvaltı bile yapmıyorsanız bugünün Groupon'uyla tüm haftanın acısını çıkarabileceğiniz bir kahvaltı sofrası sizi bekliyor! Salacak sahil ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Aktivite: Club Aydınoğlu'nda 1 Aylık Tenis Eğitimi!

Spor yapmak istiyor fakat yürüyüş ve kondüsyon bisikleti yerine daha hareket ve aksiyon dolu bir aktivite arıyorsanız bugünün Groupon'u sizi Club Aydınoğlu Sports Center'la buluşturuyor! 20 dönüm arazi üzerine kurulan Club Aydınoğlu, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap