Wall Street Institute'ta 4 Ayda İngilizce Öğrenin / LCD Tv 299 tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 19.07.2012
Eğitim: Dil Eğitiminde Öncü Wall Street Institute ile İngilizce Öğrenin!
Ürün: Dünya Kumandanızın Ucunda!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
999 TL
Dil eğitiminde devrim yaratan "Blended Method"u ve kişiye özel eğitim sistemi ile dünyanın en büyük dil okulu haline gelen Wall Street Institute, 27 ülkede 450'nin üzerinde şubede her yıl 200 bini aşan öğrencisine İngilizce'yi kolayca ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
25%
Fiyat
299 TL
Kafasına vurarak televizyonunuzun renklerinin geri gelmesini bekliyorsanız, bugünün Groupon'uyla televizyonunuzu yenileyin, dizileri kendi renklerinde rahatça izleyin! Sunny ile HD Ready LCD TV ile görüntüler daha berrak, sesler daha net, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Ürün: Tıraş Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti, Arko krem hediyesiyle evinize geliyor! Paket İçeriği 1 adet Gillette Fusion ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
44,90 TL
Ürün: Günde Yalnızca 10 Dakika ile Güçlenin, Sıkılaşın!

Sırf ağırlık kaldırmış olmak için 1'er kilo fazla alınan meyve ve sebzeler artık işe yaramıyorsa, daha gerçek bir yöntemle kısa sürede incelme ve güç kazanmak için bugünün Groupon'una göz atın! Benzersiz "Çifte Kanal Teknolojisi" ile zorlu ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
411 TL
Tatil: Mykonos'ta Masal Gibi Tatil!

En sık ziyaret edilen Yunan adası Mykonos'ta masmavi berrak denizin, altın sarısı kumların, esen ılık rüzgarın, içinizi ısıtan güneşin, akşam eğlencelerinin kısacası cennet gibi bir yaz tatilinin tadını bu Groupon'la çıkarın! Yunanistan'ın ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Ürün. Magic Mop ile Köşe Bucak Temizlik!

Kirlerle savaşmak deyimini fazla ciddiye alıp çamaşır suyu ve deterjanla "silahlarınızı" kuşanıp, bütün gün evde çetin bir savaşa giriyorsanız, bugünün Groupon'u yardımınıza yetişiyor! Magic Mop'la ulaşılması en zor yere bile kolayca ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
25,90 TL
Ürün: Kiler'den İstediğiniz Yere Gönderebileceğiniz Ramazan Kolisi!

Takvimlerden kalplerimize tüm güzelliğiyle süzülen Ramazan, yalnızca İslam dininin ve inancının değil; kardeşiliğin, dostluğun, birlikteliğin, tek bir yürek olup tek bir amaca inanmanın da ayıdır... Size uzan bir eli tutmanın, bir iyilik ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Ürün: Sineklerden Uzakta Huzurlu Uykular!

Karanlıkta ortaya çıkan, ertesi gün her yeriniz kıpkırmızı uyanmanıza neden olan; ama bir türlü yakalayamadığınız sineklerle saklambaç oynamamak için bugünün Groupon'u tam size göre! Sinekler yüzünden camları açamıyor, evin havasız ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Ürün: Anahtarlık Kamera ile Her An Her Yerde Çekim!

Eski Türk filmlerindeki gibi saksının içine kamera gömmek, poşeti delip etrafına hırka sarmak ve izleyicinin bile gördüğü kocaman kamerayı karakterlerin görmemesi gibi sahneler gerçek hayatta da tarihe karışıyor! Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,50 TL
Ürün: %100 Bitkisel İçerikle İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Sevgiliniz önünüzde diz çökmüş evlenme teklif ederken tek düşündüğünüz bacağınızdaki tüyleri görmesi ihtimaliyse, bugünün Groupon'uyla %100 bitkisel bir ürünle kalıcı olarak bu sorundan kurtulun! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Tell Me More ile 3 Dilde Online Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz 3 dili evinizin rahatlığında öğrenin!   ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3 TL
Alışveriş: Plajlarda Şıklık!

Bütün sene hayalini kurduğunuz ve uğruna her hafta başı çeşitli diyet programlarına girdiğiniz tatil gelip çattıysa, plajda şıklık ve rahatlık için bugünün Groupon'una göz atın! Nelson'ın internet sitesinde geçerli 30 TL'lik indirimle ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
15,90 TL
Ürün: Bitkisel İçerikli Maurers ile Kısa Sürede İncelin!

Kilolu gösteren aynalara bakıp teselli bulmaya çalışmaya ya da 36 beden pantolon alıp nefessiz kalmaya son! Bitkisel içerikli ve termojenik Maurers yağ yakıcı zayıflama kapsülü kapınıza geliyor! Yapılan testlerde vücuttaki yağ yakım ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
199 TL
Ürün: Rengarenk ToyWatch Kol Saatleri!

Özellikle Avrupa'da, ardından tüm dünyada hızla yayılan ToyWatch çılgınlığı bugünün Groupon'uyla kolunuzda! Farklı modelleriyle saat tasarım dünyasına yeni bir felsefe getiren ToyWatch farklı bir tarz edinmek isteyenlerin vazgeçilmez ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
18,90 TL
Ürün: Çantalarınızı Kolayca Düzenleyin!

Birbirine girmiş ve dolapta tıkılı kalmış çantalar arasından birini seçmektense, belli bir düzen içerisinde size gülümseyen çantalar arasından birini seçmek hem kolaylık sağlar, hem de göz zevkinizi okşar! Bugünün Groupon'u çantalarınızı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Ürün: Days in Colours'tan Evinizi Renklendirecek Bornoz Setleri!

Bugünün Groupon'uyla Days In Colours'ın rengarenk, şık ve kaliteli bornozları banyodan çıktığınızda yumuşacık dokusuyla yanınızda! İhtiyacınıza göre dilediğiniz seti seçin, evde banyo keyfini duştan çıktıktan sonra bile doyasıya sürdürün! ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
54 TL
Ürün: Mutfakta Harikalar Yaratın!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili, Dijital Tansiyon Aleti Kapınızda!

Zaman zaman kendinizi yorgun ve bitkin hissediyor, tansiyonunuzu ölçtürmek için nöbetçi eczane listelerini ezberlemeye çalışıyor ve özellikle sıcakların üst seviyelere vardığı şu günlerde tansiyonunuzu evinizin rahatlığında ölçmek ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Alışveriş: Bir Tıkla Aradığınız Her Şey!

Ofiste çalışırken kurduğunuz tatil planlarınız için önce bir bavul, sevdiğinize yapacağınız sürpriz kek için bir fırın ve kek kalıpları, katılacağınız partide tüm gözleri üzerinizde hissetmek için önce kişisel bakım ürünlerinizi almak için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
6,75 TL
Hizmet: Dijifoto Fotoğraf Stüdyosu'la Anılarınızı Ölümsüzleştirin!

Eskiler hep özlenir, güzel anılar taze tutulmak istenir. Dijifoto Fotoğraf Stüdyosu sizi bugünün son teknolojisini kullanarak, dünün nostaljisine gitmeye davet ediyor. Yeni nesillere de fotoğraflara dokunma hissinin ayrıcalığını bu sayede ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
8 TL
Ürün: Evinizin Rahatlığında Detoks!

Toksinlerinizden arınmak için evinize ağaç diktirmek, ofis masanızın altında ayak uçlarınıza toprak döktürmek yerine bugünün Groupon'una göz atın, kısa sürede kolayca toksinlerden kurtulun! Kinoki Detoks Ayak Bantlarıyla vücudunuzda en çok ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap