Tüm Daylight Şubelerinde Dil Eğitimi/Suadiye Takanik'te Ziyafet 33tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 16.07.2012
Eğitim: Daylight'ın Tüm Şubelerinde 1 Yıl İngilizce ya da İspanyolca Eğitimi 289 TL!
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!
Fırsata Bak »
İndirim
94%
Fiyat
289 TL
Yabacı dil konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Daylight'ta yeni bir dil öğrenin, önünüze çıkan fırsatları kaçırmayın! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
33 TL
Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda kitlesini genişletti. Daha büyük bir tekne ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
80%
Fiyat
69 TL
Spor: Kişiye Özel Aletli Pilates!

Bugünün Groupon'uyla Kavacık Gymnasium'da sağlıkla buluşun! Kişiye özel aletli Pilates dersleri sizleri bekliyor! Mimari yapı olarak her birimin gün ışığından faydalandığı, spor bilinci gelişmiş üyelerine sağlıklı bir ortamda spor yaparken ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Gönül İnanır Akademisi'de Sertifikalı Makyaj Eğitimi!

Güzelliğinizi ortaya çıkarmak için sihirli bir değnek, bir usta ve renkli malzemeler gerekir. Bu Groupon ile 2011 Makyaj Şampiyonları'nı yetiştiren Gin Güzellik Gönül İnanır Akademi'de fırçaları sihirli değneklere dönüştürmeyi uzman ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Rönesans'ın Sırları Tophane-i Amire'de Aydınlanıyor!

Bugünün Groupon'uyla Rönesans'ın üç büyük ustasının eserlerini görme şansı sizlerle! Tophane-i Amire'de 31 Temmuz'a kadar izleyebileceğiniz The Great Masters sergisine biletiniz sizi bekliyor! Rönesans'ın bilim ve sanatta nasıl ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Profesyonel Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla cildinizi profesyonel ürünlerle buluşturun! Erkek ve kadınlara uygun 60 dakikalık cilt bakımınızla yepyeni bir tene kavuşun! 60 Dakikalık Cilt Bakım Aşamaları: Cilt Temizliği  Peeling  Buhar Uygulaması  Siyah Nokta ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Spor: Sports Factory Turkey'de Sınırsız Fitness Üyelikleri!

Uzak durduğunuz yiyeceklerden mahrum kalmadan fit bir görünüme kavuşun, kendinizi çok daha iyi hissedin! Sports Factory Turkey, fitness üyeliğiyle sporu yaşam tarzı haline getirip sağlıklı bir vücuda kavuşmanız için sizleri bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
Rengarenk iPhone Koruyucu Kapaklar Kapınızda!

Hayatınızı kullandığınız pek çok üründen daha çok kolaylaştıran, günlük yaşantınızın bir parçası haline gelmiş telefonlarınızı pek çok tehlikeye karşı korumak bugünün Groupon'uyla elinizde! 7 ayrı renk seçeneğiyle birbirinden şık iPhone ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: iPhone'unuzun İhtiyaç Duyduğu Tüm Aksesuarlar Bir Arada!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 11'li Set ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
22 TL
Hizmet: AquaDry ile Ekolojik Kuru Temizleme!

Bugünün Groupon'uyla yaz sıcağında çamaşır makinesi çalıştırma, ütü yapma, giysilerinizi elde yıkama derdinden kurtulun! AquaDry ile ekolojik kuru temizleme ve ütü hizmetleri sizlerle! 2010 yılında ilk şubesini açan AquaDry, güleryüzlü ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
139 TL
Yeme/İçme: Doğa ile İçiçe Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'u Polonezköy Green House Garden Park'ta eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor!   Yeşilin gökyüzüne ulaştğı huzurlu bir ortamda, sevdiklerinizle güzel bir gün, keyifli bir akşam ya da özel bir kutlama yaşamak için eşsiz bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Yeme/İçme: Doğa İçinde Mangal Keyfi!

Polonezköy'e 2,5 kilometre uzaklıkta, yeşilin her tonuna tanık olacağınız, doğayla iç içe yer alan Dereli Vadi Restaurant'ta mangal keyfi sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle beraber zengin lezzetlerle donatılmış bir masada ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Havuz: The Green Park Bostancı'da Havuz Keyfiyle Yazın Tadını Çıkarın!

Uzun ofis saatleri, trafik ve günlük hayatın koşuşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kocaman bir havuzda serinlediğinizi düşünün. Kurduğunuz hayalin gerçek olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
79 TL
Bakım: Cosmodermist'te Three Max Paketi ile Hayal Ettiğiniz Görünüme Kavuşun!

Zayıflamak için türlü türlü yollar deniyor, ama bir türlü zayıflayamıyorsanız, belki de vücudunuzun istediği şeyleri ona veremediğiniz içindir. Bugünün Groupon'uyla hem vücudunuzun özelliklerini keşfedecek, hem de son teknoloji aletlerle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Riva Demircan Restaurant'ta Serpme Köy Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Beykoz'un en güzel mekanlarından biri olan Demircan Restaurant'ta doğayla iç içe zengin lezzetlerle sabahlarınızı taçlandırın, sevdiklerinizle birlikte güne lezzet dolu bir başlangıç yapın! Riva'da hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Temizlik Kulübüyle Eviniz Pırıl Pırıl!

Bugünün Groupon'u evinize ferahlık getiriyor! Eviniz İstanbul'un neresinde olursa olsun, mis gibi ferah bir temizlik kapınızda! Temizlik Kulübü profesyonel kadrosuyla beraber sizin için çok özel paketler hazırladı! İstanbul'un dört bir ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Erenköy MiraBella Güzellik'te Cildiniz Işıldasın!

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin hayalini kuruyorsanız, bu Groupon'a bir göz atın! Erenköy MiraBella Güzellik, sizin için çok özel cilt bakım paketleri hazırladı! Müşterilerine teknolojinin tüm yeniliklerini sunmaya çaba gösteren MiraBella; ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Hedef Yelken ile Maviyi Yeniden Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla denizlere açılıyorsunuz! Hedef Yelken'in sizler için hazırladığı keyifli ve macera dolu Yelkenle Tanışma ve Yelkene Başlangıç paketleriyle kendinize yeni bir yön kazandırabilirsiniz! Levent Özgen ve Yiğit Eroğlu'nun ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Pendik Marinada Denize Nazır Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Denizin kıyısında martı sesleri eşliğinde kahvaltısını yapıp ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
129 TL
Konaklama: KöşkOrman'da İki Kişilik Muhteşem Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi huzur denince ilk akla gelen yer olan Büyükada'ya bir kaçamağa götürüyor! Öyle zamanlar olur ki dünyanın karmaşasından uzaklaşıp, yalnızca onunla baş başa kalmak, yeni zamanı birlikte karşılamak istersiniz. Böyle ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Belgin Akın Güzellik'te Tatile Gitmeden İncelin!

Yaz aylarında, kadınların en büyük ortak sorunu kış aylarının getirisi olan fazla kilolar ve bölgesel yağlanmalar. Bugünün Groupon'uyla kış boyunca yakmakta zorlandığınız fazlalıklarınızdan kurtulun, hayalinizdeki bikiniyle plajlarda ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap