Doğa ile İçiçe Konaklama ve Havuz Keyfi/Boğaza Karşı Zengin Kahvaltı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 10.07.2012
Konaklama: Doğa ile İçiçe Konaklama Keyfi!
Etkinlik: Mustafa Ceceli Konseri Sizi Bekliyor!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
139 TL
Bugünün Groupon'u Polonezköy Green House Garden Park'ta eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor!   Yeşilin gökyüzüne ulaştğı huzurlu bir ortamda, sevdiklerinizle güzel bir gün, keyifli bir akşam ya da özel bir kutlama yaşamak için eşsiz bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
25 TL
Pop müziğin sevilen seslerinden Mustafa Ceceli, 13 Temmuz'da Viaport AVM'de sevenleriyle buluşuyor! Yeni albümü "Es 2012" ile unutulmaz bir gece geçirmenizi sağlayacak olan sanatçı, yeni şarkılarını eskileriyle harmanlayacağı konserde kimi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
25,50 TL
Yeme/İçme: Güne Leziz Bir Kahvaltıyla Başlayın!

Tüm hafta boyunca evinizde ya da ofisinizde hızlı bir kahvaltı yaparak güne başlıyor hatta sabahları kahvaltı bile yapmıyorsanız bugünün Groupon'uyla tüm haftanın acısını çıkarabileceğiniz bir kahvaltı sofrası sizi bekliyor! Salacak sahil ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Aktivite: Club Aydınoğlu'nda Tenis Eğitimi!

Spor yapmak istiyor fakat yürüyüş ve kondüsyon bisikleti yerine daha hareket ve aksiyon dolu bir aktivite arıyorsanız bugünün Groupon'u sizi Club Aydınoğlu Sports Center'la buluşturuyor! 20 dönüm arazi üzerine kurulan Club Aydınoğlu, ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Vücudunuzu Tatile Hazırlayın!

Tatil planlarınızı bikini giyemeyeceğinizi düşünerek erteliyor, fazla kilolarınınızı gizlemek için kışın gelmesini iple çekiyorsanız bugünün Groupon'unu sakın kaçırmayın! Nancy Güzellik'in profesyonel ekibiyle kolayca incelin, tatilde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Etkinlik: Türkiye'nin İlk Latin Müzik Karnavalı Küçükçiftlik Park'ta!

Latin müziği tutkunları bugünün Groupon'uyla muhteşem bir etkinliğe davetli! Türkiye'nin ilk Latin müziği karnavalı Carnaval Latino 11 Temmuz akşamı Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşiyor! Küba'nın müzik dünyasına kazandırdığı en önemli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Kalamış Murphy's Dance Bar'da Eğlence!

Bugünün Groupon'uyla sıkıcı iş günlerinizi ya da arkadaşlarınızla eğlence aradığınız bir günü renkli kılabilirsiniz. Kalamış Murphy's Dance Bar'da çift ya da dört kişilik içecek ve atıştırmalıklar sizlerle! Atıştırma Tabağı: Köfte Sigara ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Havuz: The Green Park Bostancı'da Havuz Keyfiyle Yazın Tadını Çıkarın!

Uzun ofis saatleri, trafik ve günlük hayatın koşuşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kocaman bir havuzda serinlediğinizi düşünün. Kurduğunuz hayalin gerçek olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Ürün: iPad'inizi Daha Şık ve Kullanışlı Kılın!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inizi daha kullanışlı ve şık bir hale getirebilirsiniz. iPad'inizi tamamen işlevselleştirecek dört ayrı aksesuardan oluşan setiniz kapınıza geliyor. Yansıma, çizilme ve parmak izine karşı koruyucu ekran, hem ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi'nde Kariyerinize Yön Verin!

Spikerlikten etkili konuşma ve diksiyona, seslendirmeden radyoculuğa Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi'nde alacağınız birçok eğitimle siz de emin adımlarla medya dünyasına girebilirsiniz! Medya eğitim konularında pratik eğitimin ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1 TL
Fiat Medos'tan Yeni Linea ve Fiat 500 Satın Alan Herkese Divas Pırlanta Hediye!

Fiat Medos'tan Haziran-Temmuz aylarında yenilenen tasarımlı Linea alan herkese Divas Diamond'dan pırlanta yüzük anında hediye!   Yeni Linea İç Tasarım Geniş iç hacmi, ergonomik koltukları, sınıfının en uzun diz mesafesiyle tüm aileye ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Mackolik'te Dilediğiniz Kadar Alkollü İçecek ve Combo Tabağı!

Sıkıcı ve yorucu geçen bir günün sonunda, dostlarla oturup eğlenceli muhabbetlerin ve muhteşem lezzetlerin tadını çıkarmak gibisi yoktur. Bugünün Groupon'u Kadıköy'de, içecekleriniz eşliğinde bitmeyen sohbetler etmeniz için geliyor! Sıcak ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Bakım: Unique Güzellik ile Tatile Gitmeden İncelin!

Bugünün Groupon'uyla Unique Güzellik'ten dilediğiniz bedene hızlı ve etkili bir biçimde ulaşabileceğiniz incelme paketleri sizi bekliyor! 15, 24 ve 30 seanslık incelme paketleri ile bedeninizi yeniden yaratma şansı elinizde! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Dalyan Club'ta Zengin Serpme Kahvaltı ile Güne Güzel Başlayın!

Kahvaltının sıradan bir öğün değil; günün ilk ödülü olduğunu bilenler özen gösterirler sabahlara. Bugünün Groupon'uyla kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu bir kez daha anlayacaksınız! Fenerbahçe Dalyan Club güzel bir sabahı seçkin ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1000 TL
1000 TL Büyük Ödüllü Groupon Yarışması Başladı!

Eğlence deyince akla ben gelirim, en çok Retweet'i ben alırım, Like üzerine Like toplarım diyorsanız kampanya başlığı, öne çıkanlar ve koşullar maddeleri ile en fazla 240 karakterden oluşan esprili kampanya içeriğini hazırlayın, Facebook ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Adrasan Onuncu Köy Otel'de Keyifli Tatil!

Bugünün Groupon'uyla çam ağaçları ve nefis bir koy manzarasında sevdiğinizle keyifli bir tatil yapın! Adrasan Onuncu Köy Otel iki gece ve üç gecelik konaklama seçenekleriyle sizleri bekliyor! Yaklaşık 5000 m2 alan üzerine kurulu olan otel ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Ürün: Gençliğin ve Pürüzsüzlüğün Sırrını Keşfedin!

Selülit, çatlak, kırışıklık, sivilce ve cilt problemleriniz için güvenebileceğiniz ve kısa sürede sonuç alabileceğiniz bir bakım ürününe sahip değilseniz, bugünün Groupon'u cilt bakımında devrim niteliğindeki ürünleri evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yazın Dilediğiniz Kıyafeti Giyin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Sağlık: Ağrılarınızdan Kurtulun, Arının!

Bugünün Groupon'uyla ağrılarınızdan kurtulun ve arının! Bağdat Caddesi Myoflex ile ağrı masajı ve ozon terapi uygulamaları sizleri bekliyor! Myoflex masajları, ihtiyaçlarınıza göre şekillendirilmiş, hayat kalitenizi düşüren sorunlarınız ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Bakım: Ayak Detoksu!

Arınmak ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sahra Bulut Güzellik ile ayak detoksu sizlerle! Vücudumuz, kendini her gün toksinlerden arındırma ihtiyacı duyar ve bunu doğal olarak yapar. Ancak vücuttan atılamayan ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
50,90 TL
Ürün: Paris'te Tutku, İstanbul'da Aşk!

Çiseleyen yağmurda ıslanmak istemeyen ve hızlı hızlı yürüyen bir Fransız, Ortaköy Meydanı'ndaki bir bankta Boğaziçi Köprüsü'nü seyredalmış bir romantik veya Hezarfen Ahmet Çelebi'nin Galata'sında muhteşem İstanbul siluetinin keyfini ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap