Green Park Bostancı'da İftar/Wall Street Institute'la İngilizce Eğitim

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 20.07.2012
Yeme/İçme: Ramazan Bereketini Green Park Bostancı'da Yaşayın!
Bakım: Bembeyaz Dişlere Sahip Olun!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
42 TL
İftar sofraları sevdiklerinizle birlikte keyfe dönüşür. Bugünün Groupon'u sizi canlı fasıl eşliğinde enfes bir iftar sofrasına davet ediyor! Anadolu Yakası'nın ilk 5 yıldızlı oteli olma ünvanına sahip The Green Park Hotel Bostancı; eşsiz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
159 TL
Bugünün Groupon'u gülümsemenize ışık katıyor! Çay, kahve, asitli içecekler nedeniyle beyazlığını kaybetmekte olan dişlerinizi bembeyaz yapabilir, herkesi gülüşünüzle etkileyebilirsiniz! Amerika'da en çok tercih edilen led ışık ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
130 TL
Konaklama:Legend Hotel Riva'da Doğa ve Deniz Manzarasıyla Ayrıcalıklı Anlar!

Tatile gitmek istiyor ama vakit bulamıyor, işlerinizin en yoğun anında kendinizi denizde yüzerken hayal eder halde buluyorsanız Riva'da Karadeniz'in kıyısına konumlanmış Legend Hotel sizi doğanın kucağında kendinizi güneşe teslim ederek ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Sempione Ristorante'de Ramazan Bereketini Yaşayın!

Ramazan bereketini zengin bir sofrada sevdiklerinizle birlikte yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam da size göre! Koşuyolu Sempione Ristorante; kaliteli hizmeti ve zengin iftar menüsü ile sizi enfes bir sofraya davet ediyor! Sempione ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
999 TL
Eğitim: Dil Eğitiminde Öncü Wall Street Institute ile İngilizce Öğrenin!

Dil eğitiminde devrim yaratan "Blended Method"u ve kişiye özel eğitim sistemi ile dünyanın en büyük dil okulu haline gelen Wall Street Institute, 27 ülkede 450'nin üzerinde şubede her yıl 200 bini aşan öğrencisine İngilizce'yi kolayca ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Bakım: Bağdat Caddesi Sahra Bulut Güzellik'te Ayak Detoksu!

Arınmak ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sahra Bulut Güzellik ile ayak detoksu sizlerle! Vücudumuz, kendini her gün toksinlerden arındırma ihtiyacı duyar ve bunu doğal olarak yapar. Ancak vücuttan atılamayan ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Denize Nazır, Huzur Dolu Bir Tatil!

Büyükada sahilinde, tüm Marmara'yı ayaklarınızın altına seren Kalamari Hotel, sizi huzurdolu bir tatile davet ediyor! Vapur ve motor iskelesine 100 metre mesafede bulunan ve denize sıfır konumuyla 5 yıldızlı bir otelde bulabileceğiniz her ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Fenerbahçe Khalkedon'da Zengin Balık Menüsü!

Khalkedon Fenerbahçe, seçkin iç tasarımı, eşsiz deniz manzarası ve iddialı menüsü ile güneydeki gözde yazlık mekanların tarzını İstanbul'a taşıyor. Daha evvel True Blue ismiyle tanınan Khalkedon Fenerbahçe; her iki tarafı camdan oluşan ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Çöp Çatan Restaurant'ta Lezzetle Tanışın!

Başta Ege'nin olmak üzere ülkemizin yemek kültürünün en lezizlerinden olan çöp şişe doymak ister misiniz? Bugünün Groupon'uyla Çöp Çatan Restaurant'ta bir ziyafete davetlisiniz! Lezzetleriyle olduğu kadar kaliteli hizmetiyle de sizlerin ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Costa Blu Hotel ile Sezon Boyunca Denize Sıfır Tatil!

Uzun süredir şehirden kaçıp biraz uzaklaşma fırsatı bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve yeşilin ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
22 TL
Yeme/İçme: Karafırın ile Gününüze Lezzet Katın!

Pasta yapabilmek için mutfakta verdiğiniz mücadele lezzete ulaşmak için ağır bedeller ödemek zorunda olduğunuzu düşündürmeye başladıysa bugünün Groupon'uyla mutfağınızı başarılı olduğunuz çeşitlerde değerlendirmeye devam edebilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
39,90 TL
Tur: Mutheşem Şehir Turu Sizi Bekliyor!

Tüm senenin yorgunluğunu, şehrin karmaşasını bir kenara bırakın, kendinizi Samos Adası'nın olağanüstü denizinin maviliğinin, sokaklarındaki antik çağın büyüsünün tanıdını çıkarmaya bırakın! Saat 08.30'da Sığacık Limanından hareketle ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
21 TL
Servis: Kozzy AVM Car Wax'ta Aracınıza Özel Temizlik Paketleri!

Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa, onu uzman ellere bırakarak, eski ışıltısına kavuşturun! Bugünün Groupon'u Kozzy Car wax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! İster cilalı iç dış yıkama ile aracınızın ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: A'da 216 Restoran'da Arap Geceleri!

Bugünün Groupon'uyla Ortadoğu'nun lezzetli sofraları, A'da 216'da sizleri bekliyor! Masallara konu olmuş ihtişamın, rengin, kokunun büyülü dünyası Maltepe sahilde kapılarını açıyor. Şehrazat'ın masallarındaki sofralar, 13 ülkenin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Bakım: Mia Spa'da Masajla Keyif Dolu Bir Gün!

Yaşadığımız tüm sıkıntıların, stresin, koşturmacanın etkisini azaltmak ve hatta bu etkiden kurtulmak için planlar yapar, günübirlik rahatlama yöntemleri ararız. Bugünün Groupon'u sizi stresten arınmış, taze ve rahat bir bedene sahip ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
52 TL
İftar: Kalamış Moss'ta Nefis İftar Menüsü!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en nezih ve şık mekanlarından birinde leziz bir iftar sofrası sizi bekliyor! Kalamış Moss sizi zengin menüsünün tadını çıkarmaya davet ediyor! Ağaçlarla bezeli şık bahçesi, özenli hizmeti ve leziz ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Shaka Dance ile Müziğin Ritmine Kapılın!

Bugünün Groupon'u size, bedeninizi ve ruhunuza sağlık katacak, sosyalleşirken özgüveninizi arttıracak bir teklifle geliyor! Shaka Dance, Latin ve zumba dansları eğitimleriyle sizlerle! Ekibi ve çalışmalarıyla alanında profesyonel olan ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile İncelin!

Yazın gelmesiyle  kalın ve bol giysileriniz yerlerini incecik kıyafetlere bırakıyor ve saklanmakta olan fazla kilolarınız gün ışığına çıkıyor. Yaptığınız rejim ve diyetler sinir sisteminizi bozmadan Groupon'unuzu alın ve Babil Güzellik'te ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
199 TL
Eğitim: ProntoItalia'da Dil Devriminize İlk Adımı Atın!

Eğitim hayatınızdan başlayacak bir yolculukla kariyer serüveninize uzanacak süreçte ihtiyacınız olan en büyük araç; dil. Bugünün Groupon'u ProntoItalia ile İngilizce, İtalyanca, İspanyolca dil eğitimlerini size sunuyor ve geleceğinizi ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
411 TL
Mykonos'ta Masal Gibi Tatil!

En sık ziyaret edilen Yunan adası Mykonos'ta masmavi berrak denizin, altın sarısı kumların, esen ılık rüzgarın, içinizi ısıtan güneşin, akşam eğlencelerinin kısacası cennet gibi bir yaz tatilinin tadını bu Groupon'la çıkarın! Yunanistan'ın ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Ürün: Sineklerden Uzakta Huzurlu Uykular!

Karanlıkta ortaya çıkan, ertesi gün her yeriniz kıpkırmızı uyanmanıza neden olan; ama bir türlü yakalayamadığınız sineklerle saklambaç oynamamak için bugünün Groupon'u tam size göre! Sinekler yüzünden camları açamıyor, evin havasız ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap