Sports Factory Turkey'de Sınırsız Fitness/Dereli Vadi'de Mangal Keyfi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 15.07.2012
Spor: Sports Factory Turkey'de Sınırsız Fitness Üyelikleri!
Yeme/İçme: Doğa İçinde Mangal Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Uzak durduğunuz yiyeceklerden mahrum kalmadan fit bir görünüme kavuşun, kendinizi çok daha iyi hissedin! Sports Factory Turkey, fitness üyeliğiyle sporu yaşam tarzı haline getirip sağlıklı bir vücuda kavuşmanız için sizleri bekliyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Polonezköy'e 2,5 kilometre uzaklıkta, yeşilin her tonuna tanık olacağınız, doğayla iç içe yer alan Dereli Vadi Restaurant'ta mangal keyfi sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle beraber zengin lezzetlerle donatılmış bir masada ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
79%
Fiyat
79 TL
Bakım: Hayal Ettiğiniz Görünüme Kısa Sürede Kavuşun!

Zayıflamak için türlü türlü yollar deniyor, ama bir türlü zayıflayamıyorsanız, belki de vücudunuzun istediği şeyleri ona veremediğiniz içindir. Bugünün Groupon'uyla hem vücudunuzun özelliklerini keşfedecek, hem de son teknoloji aletlerle ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Riva Demircan Restaurant'ta Serpme Köy Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Beykoz'un en güzel mekanlarından biri olan Demircan Restaurant'ta doğayla iç içe zengin lezzetlerle sabahlarınızı taçlandırın, sevdiklerinizle birlikte güne lezzet dolu bir başlangıç yapın! Riva'da hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
54 TL
Ürün: Mutfakta Harikalar Yaratın!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
22 TL
Hizmet: AquaDry ile Ekolojik Kuru Temizleme!

Bugünün Groupon'uyla yaz sıcağında çamaşır makinesi çalıştırma, ütü yapma, giysilerinizi elde yıkama derdinden kurtulun! AquaDry ile ekolojik kuru temizleme ve ütü hizmetleri sizlerle! 2010 yılında ilk şubesini açan AquaDry, güleryüzlü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Havuz: The Green Park Bostancı'da Havuz Keyfiyle Yazın Tadını Çıkarın!

Uzun ofis saatleri, trafik ve günlük hayatın koşuşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kocaman bir havuzda serinlediğinizi düşünün. Kurduğunuz hayalin gerçek olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Pendik Marinada Denize Nazır Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Denizin kıyısında martı sesleri eşliğinde kahvaltısını yapıp ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
20 TL
Sinema: Fenerbahçe Dalyan Club'da Yazlık Sinema ve Barbekü Partisi!

Yıldızlarla dolu gökyüzü, sevdiğiniz insanın huzur dolu elleri ve perdede harika bir film.   Geçmişte kaldığı sanılan bir keyfe yeniden kavuşmanızın neşesi, sevdiğiniz filmlerin yanı başında duruyor. Çünkü Dalyan Club, pazartesi akşamları ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
220 TL
Konaklama: Ağva Tartaruga'da Hoş Bir Kaçamak!

Masmavi denizi, mis gibi havası ve yeşilin her tonunu barındıran büyüleyici manzarasıyla şehrin yanıbaşındaki cennet Ağva'da çift kişilik bir kaçamağa hazır mısınız? Bugünün Groupon'uyla şehre küçük bir veda edin ve kendinizi ödüllendirin! ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
50 TL
Tur: Şeker Bayramı'nda İtalya'nın En Güzel Kentlerine 5 Günlük Yolculuk!

Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 4 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Tatilbitmesin.com, bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
Rengarenk iPhone Koruyucu Kapaklar Kapınızda!

Hayatınızı kullandığınız pek çok üründen daha çok kolaylaştıran, günlük yaşantınızın bir parçası haline gelmiş telefonlarınızı pek çok tehlikeye karşı korumak bugünün Groupon'uyla elinizde! 7 ayrı renk seçeneğiyle birbirinden şık iPhone ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Erenköy MiraBella Güzellik'te Cildiniz Işıldasın!

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin hayalini kuruyorsanız, bu Groupon'a bir göz atın! Erenköy MiraBella Güzellik, sizin için çok özel cilt bakım paketleri hazırladı! Müşterilerine teknolojinin tüm yeniliklerini sunmaya çaba gösteren MiraBella; ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
139 TL
Yeme/İçme: Doğa ile İçiçe Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'u Polonezköy Green House Garden Park'ta eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor!   Yeşilin gökyüzüne ulaştğı huzurlu bir ortamda, sevdiklerinizle güzel bir gün, keyifli bir akşam ya da özel bir kutlama yaşamak için eşsiz bir ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Gıda İntolerans Testiyle Vücudunuzu Tanıyın!

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13,90 TL
Yeme/İçme: Fenerbahçe Cafe Njoy'da Leziz Bir Gün!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en şık semtlerinden Fenerbahçe'de Cafe Njoy size lezzet dolu bir gün sunuyor! Kahvaltı ve öğle yemeği menüleriniz sizi bekliyor! Geçtiğimiz yıl açılan Cafe Njot, Türk ve Dünya mutfağından eşsiz ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Reventin Argan Therapy Seti ile Tüm Vücudunuza Etkin Bakım!

Kahvaltı için doğradığınız salatalıkların, akşam yemeğinde kızartmak için hazırladığınız patatesin kabuklarını yüzünüze yapıştırıyor ya da çeşitli doğal krem formülleri öğrenmek için sürekli TV izliyorsanız, bugünün Groupon'uyla argan ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Belgin Akın Güzellik'te Tatile Gitmeden İncelin!

Yaz aylarında, kadınların en büyük ortak sorunu kış aylarının getirisi olan fazla kilolar ve bölgesel yağlanmalar. Bugünün Groupon'uyla kış boyunca yakmakta zorlandığınız fazlalıklarınızdan kurtulun, hayalinizdeki bikiniyle plajlarda ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
155 TL
Konaklama: Olympos Life Hotel'de Doğayla İç İçe Tatil!

Sevdiğinizi de yanınıza alın, huzurlu bir tatilin keyfini çıkarın! Doğayla iç içe Olympos Life Hotel'de ruhunuzu dinlendirin! Olympos Life, Olympos Milli Parkı'nın doğayla iç içe yemyeşil çam ormanlarıyla kaplı, Musa Dağı'nın eteklerine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Olimpia Restaurant'ta Göl Kenarında Kahvaltı Keyfi!

Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak sadece o anı değil günün tamamını güzel ve keyifli kılar. Güne pozitif başlamak, sevdiklerinizle bir arada kahvaltı sofrasında eğlenceli sohbetlerde buluşmak için bu Groupon'u kaçırmayın! Olimpia ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
129 TL
Konaklama: KöşkOrman'da İki Kişilik Muhteşem Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi huzur denince ilk akla gelen yer olan Büyükada'ya bir kaçamağa götürüyor! Öyle zamanlar olur ki dünyanın karmaşasından uzaklaşıp, yalnızca onunla baş başa kalmak, yeni zamanı birlikte karşılamak istersiniz. Böyle ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap