ING'den 5.000tl Masrafsız Kredi|Ev Konforunda Kavitasyon|Visco Yastık

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 24.07.2012
ING'den Cömert Teklif! %1,19 Faizle 5.000 TL Masrafsız Kredi!
Ürün: Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ile Ev Konforunda İncelin!
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
ING'den 24 – 26 Haziran arasında Groupon'lulara özel yüzde 1,19 faiz ve 60 ay vade imkanıyla, masrafsız 5.000 TL ihtiyaç kredisi! Bu kredi kaçmaz! *Örnek vade ve kredi tutarı için tüm vergiler ile senelik sigorta masrafı dahil edilerek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Bugünün Groupon'u sizi Amerika ve Avrupa'da 1 milyondan fazla satan Goldslim 3in1 ev tipi kavitasyon cihazı ile tanıştırıyor; 1 seans kavitasyon fiyatına sahip olacağınız cihaz ile evinizin konforunda ideal ölçülere kavuşmanızı sağlıyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Visco Konforuyla Kaliteli ve Sağlıklı Uykular!

Gece sessiz ve derin uyumak, sabahları gülümseyerek uyanmak ve kahvaltıda mutsuz bir surat ifadesiyle omzunuzdaki ağrılardan şikayet etmek yerine enerjinizle günün dedikodularını vermek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Özellikler  Çift ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Ürün: Heidi Klum'un Tavsiyesi ile Kırışıklıklara Veda Edin!

Yılların yüzünüzde bıraktığı izlerden kurtulmak istiyorsanız, Victoria's Secret'ın en güzel meleklerinden Heidi Klum'a kulak verin! In An Instant kırışıklık giderici krem ile 60 saniye gibi kısa bir sürede 15 yaş gençleşin! Özellikler ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
15,90 TL
Ürün: Mutfakta Sular Etrafa Saçılmasın!

Mutfak zeminini temizlemek için, damacanadan su doldururken taşırmayı beklemeyin; Bugünün Groupon'uyla pilli su pompası sayesinde mutfağınız hiç ıslanmasın! Hayatınızı kolaylaştıracak bir ürün! Pilli su pompası sürahi, bardak ve şişeye su ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
68 TL
Ürün: Paint Zoom Boya Tabancası ile Evinizi Kolayca Boyayın!

Bukalemunun renk değiştirmesi, yüzyıllar geçse de ilginçliğini hiç yitirmeyecek ve eğer fil ya da bir iguana renk değiştiremiyorsa, bukalemun kadar ilgiyi hiçbir zaman çekemeyecek. Bugünün Groupon'uyla yaşadığınız yeri değiştirmek ve ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
999 TL
Eğitim: Wall Street Institute'ta Size Özel Programla 4 Aylık İngilizce Eğitimi!

Dil eğitiminde devrim yaratan "Blended Method"u ve kişiye özel eğitim sistemi ile dünyanın en büyük dil okulu haline gelen Wall Street Institute, 27 ülkede 450'nin üzerinde şubede her yıl 200 bini aşan öğrencisine İngilizce'yi kolayca ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7 TL
Bavulunuzu Hazırlayın, Aracınız Hazır!

Uzun zamandır hazırladığınız uzun yol şarkıları CD'niz ofis çekmecesinde sıcaktan bozuluyor, film sahnelerinde gördüğünüz tatil sahnelerine imreniyor ve iş çıkışı bindiğiniz takside gözlerinizi kapatarak kendinizi Çeşme yolunda hayal ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
109 TL
Konaklama: İstanbul'un Cenneti Kilyos'ta Deniz Tatili!

Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den beri faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,90 TL
Ürün: Wollex Pilates Aletleri ile Evinizin Rahatlığında Spor!

Evinizin konfor ve hijyeninde spor salonu performansı ile forma girmek, etkili ve portatif aletlerle sporu daha da sevmek ve bedeninize sağlık katıp incelmek içn bugünün Groupon'u Wollex pilates aletlerini kapınıza getiriyor!   Pilates ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
22 TL
Ürün: Sineklerden Uzakta Kesintisiz Uykular!

Sineklerle uzlaşmaya çalışmak yerine, onlardan uzakta, mutlu ve huzurlu uykulara yolculuğa çıkabilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla Home Safe Plus elektronik sinek savar ile heyecansız geceler sizi bekliyor! Ürün karasinek ve ince kanatlı uçan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
3 TL
Taşımacılıkta Öncü Varan'la Uzaklar Yakın Oluyor!

Uzak yolları yakın eden heyecandır, bekleyiştir, mutluluktur. Alınan bilet, bir yolculuktan öte kavuşma heyecanını ve isteğini ifade eder bir anlamda. Yol uzadıkça uzar, zaman arttıkça artar. Yolculuğunuzda her bir saniyede geçtiğiniz ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Lezzetli Kahvaltılar!

Sevgiliniz henüz uyanmadan ona lezzetli omletler, krepler yapmak istiyorsanız, mutfağa gizlice bir şef sokmanız biraz riskli olabilir. Bugünün Groupon'uyla, en güzel "Günaydın" sizden gelsin! Omelet Easy Pro çift taraflı tava ile ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Ürün:Bvlgari'den Calvin Klein'a Dünyaca Ünlü Markaların Parfümleri Kapınızda!

Bugünün Groupon'uyla mis gibi kokmak, girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmek elinizde! Sayısız markasıyla parfüm alışverişlerinin online durağı Parfumhome.com'da dünyaca ünlü markalardan yapacağınız 50 TL'lik alışverişiniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Ürün: Sihirli Küre ile Keyifli Dakikalar!

Filmlerde gördüğünüz perdeler arkasında tarot ya da fal bakan, sihirli küreden geleceği söyleyen falcılara özeniyorsanız, bugünün Groupon'una göz atın! Plazma ışıklı USB hub geleceği bilemez; ama size keyifli dakikalar yaşatabilir! ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
64,90 TL
Ürün: Evinizde Hem Düzen, Hem Şıklık!

Hayatınızın büyük çoğunluğunu geçirdiğiniz eviniz, her anlamda en değerliniz. Bugünün Groupon'uyla güzel görünmesi için büyük çaba harcadığınız evinize şıklık katın! Beyaz Evindeki mobilyaların tek bir standartta olmasından sıkılan ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ürün: Spor Salonunu Evinize Taşıyın!

Baklava dilimlerini yalnızca kalori bombası olarak tabakta görmekten sıkıldıysanız, başta karnınız olmak üzere tüm vücudunuzu fit bir görünüme kavuşturabilir; aynalarla barışabilirsiniz! Spora gidecek vakti bulamıyorsanız, evinizde ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Ürün: Ev Rahatlığında Form Tutun!

Spor salonlarına bütçe ayırmak ya da su şişeleriyle evde spor yapmaya çalışmak yerine, bugünün Groupon'uyla profesyonel aletlerle kısa sürede forma girin! Dynamic 2081 egzersiz seti uzun süre kullanım için idealdir. Diz ve ayak bilek ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Iron Gym ile Evde Spor Konforu!

Kız kardeşinizi masanın üstüne çıkarıp, ona sıkı sıkı tutunarak spor yapmaya çalışıyorsanız, olası ev kazalarını önlemek için Iron Gym, bugünün Groupon'uyla adresinize geliyor!  Kolaylıkla kapıya monte ederek barfiks, mekik ve şınav gibi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Ürün. Magic Mop ile Köşe Bucak Temizlik!

Kirlerle savaşmak deyimini fazla ciddiye alıp çamaşır suyu ve deterjanla "silahlarınızı" kuşanıp, bütün gün evde çetin bir savaşa giriyorsanız, bugünün Groupon'u yardımınıza yetişiyor! Magic Mop'la ulaşılması en zor yere bile kolayca ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Ürün: Sineklerden Uzakta Huzurlu Uykular!

Karanlıkta ortaya çıkan, ertesi gün her yeriniz kıpkırmızı uyanmanıza neden olan; ama bir türlü yakalayamadığınız sineklerle saklambaç oynamamak için bugünün Groupon'u tam size göre! Sinekler yüzünden camları açamıyor, evin havasız ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap