Paris'te Tutku, İstanbul'da Aşk/Yeni Sezon Puma Saatler

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 08.07.2012
Ürün: Paris'te Tutku, İstanbul'da Aşk!
Alışveriş: Puma ile Zamanı Yakalayın!
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
50,90 TL
Çiseleyen yağmurda ıslanmak istemeyen ve hızlı hızlı yürüyen bir Fransız, Ortaköy Meydanı'ndaki bir bankta Boğaziçi Köprüsü'nü seyredalmış bir romantik veya Hezarfen Ahmet Çelebi'nin Galata'sında muhteşem İstanbul siluetinin keyfini ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
86%
Fiyat
7 TL
Alice Harikalar Diyarı'ndaki beyaz tavşan gibi sürekli "geç kaldım, geç kaldım!" demek istemiyorsanız, bugünün Groupon'uyla birbirinden şık ve özel Puma saatlere bir göz atın! Geniş ürün yelpazesi ve sürekli yenilenen marka ve indirim ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Evinizin Konforunda İngilizce Öğrenin!

Sokakta size yol soran turiste yalnızca "yes" veya "no" diyebiliyor, film ve dizileri altyazı olmadan izleyemiyorsanız, bu Groupon'a bir göz atın! Kariyerinizde sizin için önemli bir adım olan İngilizce'yi evinizin konforunda öğrenmeye ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
14 TL
Ürün: Cam Şişede Tirilye Sızma Zeytinyağları Kapınızda!

Bugünün Groupon'uyla Tirilye sızma zeytinyağının özel lezzetini mutfağınıza katın! Hem sağlıklı hem lezzetli zeytinyağları şık cam şişelerinde ya da dilerseniz 5 Lt'lik tenekeler ile kapınıza geliyor! Trilye sızma zeytinyağı, mutfağınıza ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Ürün: Botoks Etkili For Julia Losyon ile Daha Sıkı ve Daha Genç Bir Cilt!

Bugünün Groupon'u Akmella bitkisinin doğal özlerinden oluşan içeriğe sahip For Julia losyon ile operasyonsuz botoks etkisini cildinizle buluşturuyor! Daha genç, daha sıkı, sivilce, akne gibi problemlerden uzak ve pürüzsüz bir cilde sahip ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Ürün: Dr. Öz Zayıflama Kemeriyle Kilolarınızdan Kurtulun!

Dilediğiniz bedene kavuşmak için ninenizin bitki karışımlarını kullanmanıza ve belinizi sarıp sarmalayarak uykuya dalmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla Dr. Öz zayıflama kemeri sizlerle! Spor salonuna gidecek vaktiniz olmasa da ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
Rengarenk iPhone Koruyucu Kapaklar Kapınızda!

Hayatınızı kullandığınız pek çok üründen daha çok kolaylaştıran, günlük yaşantınızın bir parçası haline gelmiş telefonlarınızı pek çok tehlikeye karşı korumak bugünün Groupon'uyla elinizde! 7 ayrı renk seçeneğiyle birbirinden şık iPhone ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
164 TL
Konaklama: ApolloniumVillas'da Elit Tatil!

Bugünün Groupon'uyla tüm sevdiklerinizi toplayın ve Bodrum ApolloniumVillas & Spa Resort'ta 5 kişi kapasiteli villalarda tatil yapma ayrıcalığı yaşayın! Adını yurt dışında hızlı bir şekilde duyuran ApolloniumVillas Spa & Beach Resort, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Birbirinden Şık Plaj Çantalarıyla Plaj Modasını Yakalayın!

Bugünün Groupon'uyla plaj modasını yakalayın! 23 farklı desen seçeneğiyle birbirinden şık plaj çantaları kapınıza geliyor!  Her şeyin birbirine girdiği, güneş gözlüğünüze güneş kreminin bulaştığı, aradıklarınızı bulamadığınız karışık plaj ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Gecelerinize Renk Cümbüşü!

Yastığa başınızı koyduğunuz andan uykuya geçiş anına kadar kendi tasarladığınız evrenin hayalini kurarsınız. Uykuya dalış, bir anlamda Alice'in Harikalar Diyarı'na gidiş biletidir. Bugünün Groupon'uyla kendi harikalar diyarınızı uykudan ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Ürün: Star White Cilt Beyazlatıcı Krem ile Cildiniz Işıldasın!

Bugünün Groupon'u, epilasyon, ağda, güneş, yaşlanma, ilaç kullanımı, hamilelik gibi faktörlerin özel bölgelerde oluşturduğu renk değişimlerini gideren Star White kremi kapınıza geliyor! Işıltılı bir cilde sahip olmak ve cilt lekelerinizden ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
29 TL
Ürün: Minik Dostlarınızla Konforlu Yolculuklar!

Ailenizin sevimli dostlarına rahat, konforlu ve güvenli yolculuklar sunmak için bugünün Groupon'una göz atın! Babytrend, kedi ve köpek taşıma kafeslerini kapınıza getiriyor. Araca bağlanabilen emniyet kemeriyle güven, zeminde yer alan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
84 TL
Konaklama: Ada Adrasan Bungalov Hotelde Huzurlu Bir Mola Verin!

Yıl boyunca çok çalıştınız ve aradığınız sakin, denize yakın, keyifli bir yerde dinlenmeye, sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmek ise bugünün Groupon'u sizi bungalowlarda tatile davet ediyor! Ada Butik Otel Akdeniz'in en güzel ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
110 TL
Konaklama: Huzur Dolu Tatil!

Benzersiz atmosferi ve olağanüstü doğasıyla Kemer - Tekirova, bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Kemer merkezine 15 km, Antalya merkezine 55 km, havaalanına ise 75 km uzaklıkta yer alan Aloha Otel; Likya yürüyüş yolu üzerinde bulunan ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
129 TL
Yolda Olmanın Keyfini Fiat ile Sürün!

Estetiği, konforu, güveni ve bir otomobil ile ilgili beklentilerinizden çok daha fazlasını bir arada yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'unu hayallerinizi gerçek kılıyor! Bitmesini istemeyeceğiniz yolculuklara çıkmak ve Fiat koltuğunun ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Alışveriş: Homend ile Hayatınızı Kolaylaştırın!

Aynı anda birden fazla iş yapabilen, evinizde küçük; fakat hayatınızda büyük yer kaplayan ürünlerle Homend kalitesiyle tanışın! Morhipo.com'da tüm Homend ürünlerinde geçerli Groupon'unuzu hemen alın! Kolay temizlenen, şık ve kullanışlı ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
40 TL
Ürün: Fotoğraflarınız Gün Işığına Çıksın!

Fotoğraflarınızın bilgisayar klasörleri arasında kaybolmasına izin vermeyin, bugünün Groupon'uyla duvarlarınızı anılarla süsleyin! Tek veya 3 parçalı kanvas tablolarla geçmişin izlerini hep üzerinizde taşıyın! Dilerseniz arkadaşlarınıza ya ... devamını gör.

İndirim
19%
Fiyat
1699 TL
Ürün: Samsung i9300 Galaxy S III'ü Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III'ü keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Genel Özellikler Akıllı Bekleme: Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: İyon Teknolojisiyle Vücudun Dengesini Sağlayan Rengarenk Silikon Saatler!

Özellikle ünlü oyuncuların ve sporcuların tercihi olmayı başararak dünyanın pek çok ülkesinde moda haline gelen silikon saatler, artık Türkiye'de! Şık görüntüsünün yanı sıra yapımı esnasında kullanılan iyon infüzyonu yöntemi sayesinde ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
12,50 TL
Ürün: Boy Boy Isıya Dayanıklı, Antibakteriyel Saklama Kabı Seti Kapınızda!

Mutfağın ayrılmaz parçalarından biri olan saklama kapları yiyeceklerin ömrünü uzatır, daha sağlıklı saklama ortamları sunar. Bugünün Groupon'uyla 68 parçadan oluşan saklama kabı setinizi alın, besin koşullarınızın kalitesini artırın! Tek ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Dekoltelere Merhaba Deyin!

Boğaz kıyısında çok romantik bir anı gösteren filmde ya da adamın, sevdiği kadına aşkını ilan ettiği o aşk romanında en olmayacak şey ne olurdu derseniz, kadın karakterin, sürekli aşağı inen sutyenini muhteşem elbisesinin üstünden yukarı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap