Fenerbahçe Dalyan Club'ta Sabah Keyfi/Anti Aging Paketiyle Gençleşin

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 07.07.2012
Yeme/İçme: Dalyan Club'ta Zengin Serpme Kahvaltı ile Güne Güzel Başlayın!
Güzellik: Suadiye Myramed ile Gençleşin!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Kahvaltının sıradan bir öğün değil; günün ilk ödülü olduğunu bilenler özen gösterirler sabahlara. Bugünün Groupon'uyla kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu bir kez daha anlayacaksınız! Fenerbahçe Dalyan Club güzel bir sabahı seçkin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
82%
Fiyat
69 TL
Bugünün Groupon'uyla cildinizi yılların yıpratıcı etkisinden kurtarın! Suadiye Myramed ile 5 aşamalı anti-aging cilt bakım paketleri sizlerle! 5 Aşamalı Anti-Aging Cilt Bakımı: Canlandırıcı Hazırlık Bakımı (20 dakika): Cilt temizleme - ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Aktivite: Adalar Manzarası Eşliğinde Yelken ile Günbatımı Turu!

Sevdiğinize uzun zamandır romantik bir sürpriz yapmak için kadar hayal gücünüzü zorluyorsanız, aklınıza onun kalbini fethedecek kadar değerli bir fikir gelmiyorsa, bugünün Groupon'uyla, siz sadece sevgilinizi sürprizi bozmadan evden ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yazın Dilediğiniz Kıyafeti Giyin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Suadiye Salon Eti's'ten Kryolan Ürünleri ile Porselen Makyaj!

Tıpkı ham elmas gibi güzelliğiniz de bir kaç profesyonel dokunuş ile parlamaya başlar. Bu Groupon ile Salon Eti's'e gelin, ödüllü makyaj uzmanı Aslı Ayfer Tirtom'un sihirli dokunuşları ve Kryolan kalitesi ile güzelliğiniz ışıldasın!   2000 ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
34,90 TL
Bakım: Dilediğiniz Masajla Rahatlayın!

Yaz sıcakları iş stresi canınızı sıkıyor, her şeyi bir tarafa bırakıp rahatlamak ve huzur bulmak istiyorsanız bugünün Groupon'u sizin için geliyor! Caddebostan Pilates'te Antiş Stress, Klasik İsveç ve Hawaii (Lomi Lomi) masajlarından ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23,50 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Işıkları Altında Leziz Balık Menü!

Boğaz'ın sularının çepeçevre sarmaladığı Salacak sahil yolu'nda,keyifli ve lezzetli bir akşam yemeği için, Cafe 5. Cadde, uçsuz bucaksız deniz manzarası eşliğinde sizi beyaz etin en güzel hali balıkla buluşmaya davet ediyor! Önünüzde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Yeme/İçme: Deniz Manzarası Eşliğinde Kahvatlı!

Bugünün Groupon'yla deniz manzarası eşliğinde muhteşem bir kahvaltı yapabilir, huzurla dolabilirsiniz! Riva'da bulunan Bakalyaros Restaurant'ta sizin için çok özel bir sabah menüsü hazırlandı! Sevdiklerinizle beraber huzur dolu bir ortamda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Aktivite: Club Aydınoğlu'nda Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi geleneksel bir yöntemle ödüllendirin! Club Aydınoğlu ile günlük ve sezonluk havuz girişleri sizlerle! 20 dönüm arazi üzerine kurulan Club Aydınoğlu, yepyeni bir yaşam merkezi. Son teknoloji ile donatılan spor ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Rengarenk iPhone Koruyucu Kapaklar Kapınızda!

Hayatınızı kullandığınız pek çok üründen daha çok kolaylaştıran, günlük yaşantınızın bir parçası haline gelmiş telefonlarınızı pek çok tehlikeye karşı korumak bugünün Groupon'uyla elinizde! 7 ayrı renk seçeneğiyle birbirinden şık iPhone ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Piraye'de Otantik Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u günün en önemli öğününü, kahvaltıyı Piraye Otantik Kahvaltı kalitesiyle sizlere sunuyor!  Piraye Otantik Kahvaltı, Kadiköy'ün göbeğinde, şehrin karmaşasından uzak, dostlarınızla geniş ve ferah bahçesinde orjinal ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Yazın Tadını Yalı Butik Otel'de Çıkarın!

Bugünün Groupon'u kışın yorgunluğunu üzerinizden atmanız ve yaza taptaze bir başlangıç yapmanızı sağlıyor! Büyükada Yalı Butik Otel hafta içi, hafta sonu ve deluxe oda konaklama seçenekleriyle sizlerle! 2011'de faaliyete giren Yalı Butik ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
49 TL
DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda'da Erken Rezervasyonlu İftar Menüsü!

Onbir ayın sultanı Ramazan'ın yaklaştığı günlerde iftar planlarınızı yaparak sevdiklerinizle kaliteli bir mekanda çok özel bir iftar sofrasında buluşmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Erken rezervasyon imkanıyla DoubleTree by ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Dermatec'ten İncelme Paketleri!

Kilo vermek için yıllarca çabalayan ve sonuç elde edemeyen arkadaşınızın, incecik bedeni ile hayranlık içinde bahsettiği kavitasyonun yeni sevgilisi mi olduğuna dair gizemi çözmek için bu Groupon ile Dermatec'e gelin! Siz de incelin! ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: İyon Teknolojisiyle Vücudun Dengesini Sağlayan Rengarenk Silikon Saatler!

Özellikle ünlü oyuncuların ve sporcuların tercihi olmayı başararak dünyanın pek çok ülkesinde moda haline gelen silikon saatler, artık Türkiye'de! Şık görüntüsünün yanı sıra yapımı esnasında kullanılan iyon infüzyonu yöntemi sayesinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Aktivite: Life Port'ta Havuzda Serinleme ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Life Port'ta serin ve keyifli bir gün sunuyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life Port'ta yeşillikler içinde yüzme ve serinleme imkanına sahipsiniz. Pozitif ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Balıkhane'de Denizden Gelen Lezzetlere Doyun!

Bugünün Groupon'u sizi çok leziz bir balık sofrasına davet ediyor! Tuzla'da hizmet veren Balıkhane Restaurant'ta sizler için çok özel bir menü hazırlandı! Çok seçenekli, mükemmel bir menü... Şık, rahat, klimalı salonlar, ferah bir ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
129 TL
Yolda Olmanın Keyfini Fiat ile Sürün!

Estetiği, konforu, güveni ve bir otomobil ile ilgili beklentilerinizden çok daha fazlasını bir arada yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'unu hayallerinizi gerçek kılıyor! Bitmesini istemeyeceğiniz yolculuklara çıkmak ve Fiat koltuğunun ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
119 TL
Nida Sürücü Kursunda A2 veya B Sınıfı Ehliyet Kursu!

Bugünün Groupon'uyla Nida Sürücü Kursu'nun deneyimli eğitmenleri ile ehliyetinizi kolayca alın, trafiğe rahatça çıkın! Güzel bir araba sahibi olmak isteyip, hala ehliyet alamadıysanız şimdi planlarınızı hayata geçirme vakti! Ya da hayal ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
29 TL
Ürün: Minik Dostlarınızla Konforlu Yolculuklar!

Ailenizin sevimli dostlarına rahat, konforlu ve güvenli yolculuklar sunmak için bugünün Groupon'una göz atın! Babytrend, kedi ve köpek taşıma kafeslerini kapınıza getiriyor. Araca bağlanabilen emniyet kemeriyle güven, zeminde yer alan ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
898 TL
Cruise Gemisi ile 3 Gece 4 Gün Çift Kişilik Vizesiz Mykonos ve Santorini Turu!

Tatil fotoğraflarınız birbirine benziyorsa, yeni bir mayo almak bile zor geliyorsa, bu yaz uzaylılar tarafından kaçırılmayı ümit ediyorsanız bu Groupon ile dünyanın en güzel yerlerini Cruise gemisiyle keşfedin ve tatil hevesinizi geri ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap