Profesyonel Ekiple Evinizi Taşıyın/Greenpark Bostancı'da Havuz Keyfi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 09.07.2012
Hizmet: Tuzcular Nakliyat'tan 3 Kişilik Profesyonel Ekiple Nakliyat ve Montaj 169 TL!
Havuz: The Green Park Bostancı'da Havuz Keyfiyle Yazın Tadını Çıkarın!
Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
169 TL
Yaz aylarının gelmesiyle uzun zamandır planladığınız taşınma işlemine atık başlamak istiyorsanız, nakliye hizmeti hazır! Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Uzun ofis saatleri, trafik ve günlük hayatın koşuşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kocaman bir havuzda serinlediğinizi düşünün. Kurduğunuz hayalin gerçek olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi'nde Kariyerinize Yön Verin!

Spikerlikten etkili konuşma ve diksiyona, seslendirmeden radyoculuğa Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi'nde alacağınız birçok eğitimle siz de emin adımlarla medya dünyasına girebilirsiniz! Hakan Öztürk, 1989 yılında Hürriyet Gazetesi'nden ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Konser: Zülfü Livaneli Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesinde!

Müzisyen, senarist, yazar ve yönetmen kimliğiyle 40 yılı aşkın süredir eser veren Zülfü Livaneli 10 Temmuz gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da! Birbirinden sevilen şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak Zülfü Livaneli konserine seyirci olmak ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Mackolik'te Dilediğiniz Kadar Alkollü İçecek ve Combo Tabağı!

Sıkıcı ve yorucu geçen bir günün sonunda, dostlarla oturup eğlenceli muhabbetlerin ve muhteşem lezzetlerin tadını çıkarmak gibisi yoktur. Bugünün Groupon'u Kadıköy'de, içecekleriniz eşliğinde bitmeyen sohbetler etmeniz için geliyor! Sıcak ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Bakım: Unique Güzellik ile Tatile Gitmeden İncelin!

Bugünün Groupon'uyla Unique Güzellik'ten dilediğiniz bedene hızlı ve etkili bir biçimde ulaşabileceğiniz incelme paketleri sizi bekliyor! 15, 24 ve 30 seanslık incelme paketleri ile bedeninizi yeniden yaratma şansı elinizde! ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
129 TL
Adrasan Onuncu Köy Otel'de Keyifli Tatil!

Bugünün Groupon'uyla çam ağaçları ve nefis bir koy manzarasında sevdiğinizle keyifli bir tatil yapın! Adrasan Onuncu Köy Otel iki gece ve üç gecelik konaklama seçenekleriyle sizleri bekliyor! Yaklaşık 5000 m2 alan üzerine kurulu olan otel ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1 TL
Fiat Medos'tan Yeni Linea ve Fiat 500 Satın Alan Herkese Divas Pırlanta Hediye!

Fiat Medos'tan Haziran-Temmuz aylarında yenilenen tasarımlı Linea alan herkese Divas Diamond'dan pırlanta yüzük anında hediye!   Yeni Linea İç Tasarım Geniş iç hacmi, ergonomik koltukları, sınıfının en uzun diz mesafesiyle tüm aileye ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
50,90 TL
Ürün: Paris'te Tutku, İstanbul'da Aşk!

Çiseleyen yağmurda ıslanmak istemeyen ve hızlı hızlı yürüyen bir Fransız, Ortaköy Meydanı'ndaki bir bankta Boğaziçi Köprüsü'nü seyredalmış bir romantik veya Hezarfen Ahmet Çelebi'nin Galata'sında muhteşem İstanbul siluetinin keyfini ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Dalyan Club'ta Zengin Serpme Kahvaltı ile Güne Güzel Başlayın!

Kahvaltının sıradan bir öğün değil; günün ilk ödülü olduğunu bilenler özen gösterirler sabahlara. Bugünün Groupon'uyla kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu bir kez daha anlayacaksınız! Fenerbahçe Dalyan Club güzel bir sabahı seçkin ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Bakım: Ayak Detoksu!

Arınmak ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sahra Bulut Güzellik ile ayak detoksu sizlerle! Vücudumuz, kendini her gün toksinlerden arındırma ihtiyacı duyar ve bunu doğal olarak yapar. Ancak vücuttan atılamayan ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yazın Dilediğiniz Kıyafeti Giyin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Yeme/İçme: Deniz Manzarası Eşliğinde Kahvatlı!

Bugünün Groupon'yla deniz manzarası eşliğinde muhteşem bir kahvaltı yapabilir, huzurla dolabilirsiniz! Riva'da bulunan Bakalyaros Restaurant'ta sizin için çok özel bir sabah menüsü hazırlandı! Sevdiklerinizle beraber huzur dolu bir ortamda ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Sağlık: Ağrılarınızdan Kurtulun, Arının!

Bugünün Groupon'uyla ağrılarınızdan kurtulun ve arının! Bağdat Caddesi Myoflex ile ağrı masajı ve ozon terapi uygulamaları sizleri bekliyor! Myoflex masajları, ihtiyaçlarınıza göre şekillendirilmiş, hayat kalitenizi düşüren sorunlarınız ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
34,90 TL
Bakım: Dilediğiniz Masajla Rahatlayın!

Yaz sıcakları iş stresi canınızı sıkıyor, her şeyi bir tarafa bırakıp rahatlamak ve huzur bulmak istiyorsanız bugünün Groupon'u sizin için geliyor! Caddebostan Pilates'te Antiş Stress, Klasik İsveç ve Hawaii (Lomi Lomi) masajlarından ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1000 TL
1000 TL Büyük Ödüllü Groupon Yarışması Başlıyor!

Eğlence deyince akla ben gelirim, en çok Retweet'i ben alırım, Like üzerine Like toplarım diyorsanız kampanya başlığı, öne çıkanlar ve koşullar maddeleri ile en fazla 240 karakterden oluşan esprili kampanya içeriğini hazırlayın, Facebook ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Evinizin Konforunda İngilizce Öğrenin!

Sokakta size yol soran turiste yalnızca "yes" veya "no" diyebiliyor, film ve dizileri altyazı olmadan izleyemiyorsanız, bu Groupon'a bir göz atın! Kariyerinizde sizin için önemli bir adım olan İngilizce'yi evinizin konforunda öğrenmeye ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Aktivite: Club Aydınoğlu'nda Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi geleneksel bir yöntemle ödüllendirin! Club Aydınoğlu ile günlük ve sezonluk havuz girişleri sizlerle! 20 dönüm arazi üzerine kurulan Club Aydınoğlu, yepyeni bir yaşam merkezi. Son teknoloji ile donatılan spor ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
119 TL
Nida Sürücü Kursunda A2 veya B Sınıfı Ehliyet Kursu!

Bugünün Groupon'uyla Nida Sürücü Kursu'nun deneyimli eğitmenleri ile ehliyetinizi kolayca alın, trafiğe rahatça çıkın! Güzel bir araba sahibi olmak isteyip, hala ehliyet alamadıysanız şimdi planlarınızı hayata geçirme vakti! Ya da hayal ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Yazın Tadını Yalı Butik Otel'de Çıkarın!

Bugünün Groupon'u kışın yorgunluğunu üzerinizden atmanız ve yaza taptaze bir başlangıç yapmanızı sağlıyor! Büyükada Yalı Butik Otel hafta içi, hafta sonu ve deluxe oda konaklama seçenekleriyle sizlerle! 2011'de faaliyete giren Yalı Butik ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Balıkhane'de Denizden Gelen Lezzetlere Doyun!

Bugünün Groupon'u sizi çok leziz bir balık sofrasına davet ediyor! Tuzla'da hizmet veren Balıkhane Restaurant'ta sizler için çok özel bir menü hazırlandı! Çok seçenekli, mükemmel bir menü... Şık, rahat, klimalı salonlar, ferah bir ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap