Tüm İstanbul'a Evden Eve Nakliyat/Radisson Blu'da Fasıl ve İftar

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 21.07.2012
Hizmet: Sancak Nakliyattan Evden Eve 2 Saatlik Nakliye
Yeme/İçme: Radisson Blu İstanbul Asia Hotelde İftar Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
79%
Fiyat
139 TL
Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir göz atın! Sancak Nakliyat sizi taşınmanın tüm zorluklarından kurtarıyor, size sadece yeni evinizin keyfini sürmek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
39 TL
Uluslararası oteller zinciri Radisson Blu İstanbul Asia, sizi unutulmaz bir iftar ile buluşturuyor! Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
29,90 TL
İftar: Boğaz Manzarası Eşliğinde Zengin İftar Menüsü!

Ramazan'ın insanları bir araya getirip aynı huzurla, aynı masaya toplayan en önemli öğününde sevdiklerinizle birlikte lezzet dolu bir sofrada buluşmak ve boğaz manzarasının keyfini çıkarmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
3 TL
Taşımacılıkta Öncü Varan'la Uzaklar Yakın Oluyor!

Uzak yolları yakın eden heyecandır, bekleyiştir, mutluluktur. Alınan bilet, bir yolculuktan öte kavuşma heyecanını ve isteğini ifade eder bir anlamda. Yol uzadıkça uzar, zaman arttıkça artar. Yolculuğunuzda her bir saniyede geçtiğiniz ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Fotoğraf Atölyesi'nde Yeni Kareler Yakalayın!

Bugünün Groupon'uyla fotoğrafçılığa ilk adımınızı atın! Fotoğraf Atölyesi, 10 yılı aşkın süredir fotoğraf dünyasının içinde olan bir ekipten oluşuyor! Ekibin hizmet verdiği ana kategoriler;  Profesyonel fotoğraf ve film çekimleri Fotoğraf ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Marmara ve Karadeniz'in Serin Sularında Yüzme Turu!

Tatilde gidecek bir yer seçmekte zorlanıyor, yıllık izniniz iş arkadaşlarınızla çakışıyor ve tüm yıl hayalini kurduğunuz tatile ulaşmak size hayal gibi geliyorsa bugünün Groupon'uyla hayalleriniz gerçek oluyor! Her pazar, Avrupa Yakası ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
999 TL
Eğitim: Dil Eğitiminde Öncü Wall Street Institute ile İngilizce Öğrenin!

Dil eğitiminde devrim yaratan "Blended Method"u ve kişiye özel eğitim sistemi ile dünyanın en büyük dil okulu haline gelen Wall Street Institute, 27 ülkede 450'nin üzerinde şubede her yıl 200 bini aşan öğrencisine İngilizce'yi kolayca ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
42 TL
Yeme/İçme: Ramazan Bereketini Green Park'ta Yaşayın!

İftar sofraları sevdiklerinizle birlikte keyfe dönüşür. Bugünün Groupon'u sizi canlı fasıl eşliğinde enfes bir iftar sofrasına davet ediyor! Anadolu Yakası'nın ilk 5 yıldızlı oteli olma ünvanına sahip The Green Park Hotel Bostancı; eşsiz ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
330 TL
Eğitim: CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!

Yazın alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
159 TL
Konaklama:Legend Hotel Riva'da Doğa ve Deniz Manzarasıyla Ayrıcalıklı Anlar!

Tatile gitmek istiyor ama vakit bulamıyor, işlerinizin en yoğun anında kendinizi denizde yüzerken hayal eder halde buluyorsanız Riva'da Karadeniz'in kıyısına konumlanmış Legend Hotel sizi doğanın kucağında kendinizi güneşe teslim ederek ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Çöp Çatan Restaurant'ta Lezzetle Tanışın!

Başta Ege'nin olmak üzere ülkemizin yemek kültürünün en lezizlerinden olan çöp şişe doymak ister misiniz? Bugünün Groupon'uyla Çöp Çatan Restaurant'ta bir ziyafete davetlisiniz! Lezzetleriyle olduğu kadar kaliteli hizmetiyle de sizlerin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
85 TL
Konaklama: Kemer Grand Beauty Hotel'de Her Şey Dahil Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Kemer'in eşsiz doğasında dört dörtlük, her şey dahil muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Kemer Grand Beauty Hotel'de çift kişilik odada kişi başı her şey dahil konaklama, aktiviteler, bakım ve spa hizmetleriyle süslü ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Sempione Ristorante'de Ramazan Bereketini Yaşayın!

Ramazan bereketini zengin bir sofrada sevdiklerinizle birlikte yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam da size göre! Koşuyolu Sempione Ristorante; kaliteli hizmeti ve zengin iftar menüsü ile sizi enfes bir sofraya davet ediyor! Sempione ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
159 TL
Bakım: Bembeyaz Dişlere Sahip Olun!

Bugünün Groupon'u gülümsemenize ışık katıyor! Çay, kahve, asitli içecekler nedeniyle beyazlığını kaybetmekte olan dişlerinizi bembeyaz yapabilir, herkesi gülüşünüzle etkileyebilirsiniz! Amerika'da en çok tercih edilen led ışık ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Denize Nazır, Huzur Dolu Bir Tatil!

Büyükada sahilinde, tüm Marmara'yı ayaklarınızın altına seren Kalamari Hotel, sizi huzurdolu bir tatile davet ediyor! Vapur ve motor iskelesine 100 metre mesafede bulunan ve denize sıfır konumuyla 5 yıldızlı bir otelde bulabileceğiniz her ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Iron Gym ile Evde Spor Konforu!

Kız kardeşinizi masanın üstüne çıkarıp, ona sıkı sıkı tutunarak spor yapmaya çalışıyorsanız, olası ev kazalarını önlemek için Iron Gym, bugünün Groupon'uyla adresinize geliyor!  Kolaylıkla kapıya monte ederek barfiks, mekik ve şınav gibi ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
29 TL
Bakım: Bağdat Caddesi Sahra Bulut Güzellik'te Ayak Detoksu!

Arınmak ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sahra Bulut Güzellik ile ayak detoksu sizlerle! Vücudumuz, kendini her gün toksinlerden arındırma ihtiyacı duyar ve bunu doğal olarak yapar. Ancak vücuttan atılamayan ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Costa Blu Hotel ile Sezon Boyunca Denize Sıfır Tatil!

Uzun süredir şehirden kaçıp biraz uzaklaşma fırsatı bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve yeşilin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
33 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda kitlesini genişletti. Daha büyük bir tekne ve ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
21 TL
Servis: Kozzy AVM Car Wax'ta Aracınıza Özel Temizlik Paketleri!

Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa, onu uzman ellere bırakarak, eski ışıltısına kavuşturun! Bugünün Groupon'u Kozzy Car wax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! İster cilalı iç dış yıkama ile aracınızın ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: A'da 216 Restoran'da Arap Geceleri!

Bugünün Groupon'uyla Ortadoğu'nun lezzetli sofraları, A'da 216'da sizleri bekliyor! Masallara konu olmuş ihtişamın, rengin, kokunun büyülü dünyası Maltepe sahilde kapılarını açıyor. Şehrazat'ın masallarındaki sofralar, 13 ülkenin ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap