Kilyos Gurup Hotel'de Yıl Sonuna Kadar Tatil/Varan'dan %50 İndirim

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 22.07.2012
Konaklama: Kilyos Gurup Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Paketleri!
Taşımacılıkta Öncü Varan'la Uzaklar Yakın Oluyor!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den beri faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
3 TL
Uzak yolları yakın eden heyecandır, bekleyiştir, mutluluktur. Alınan bilet, bir yolculuktan öte kavuşma heyecanını ve isteğini ifade eder bir anlamda. Yol uzadıkça uzar, zaman arttıkça artar. Yolculuğunuzda her bir saniyede geçtiğiniz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Sigaraya Veda Edin!

Nikotin bantlarına, sigara yerine abur cubura yönelmeye ve sigarayı unutmaya çalışarak geçirdiğiniz eziyetli günlere son! %100 doğal içeriğe sahip Nikoliks ile sigaradan kurtulmak için bugünün Groupon'una bir göz atın! Nikoliks bitkisel ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ürün: Spor Salonunu Evinize Taşıyın!

Baklava dilimlerini yalnızca kalori bombası olarak tabakta görmekten sıkıldıysanız, başta karnınız olmak üzere tüm vücudunuzu fit bir görünüme kavuşturabilir; aynalarla barışabilirsiniz! Spora gidecek vakti bulamıyorsanız, evinizde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Ürün: Sihirli Küre ile Keyifli Dakikalar!

Filmlerde gördüğünüz perdeler arkasında tarot ya da fal bakan, sihirli küreden geleceği söyleyen falcılara özeniyorsanız, bugünün Groupon'una göz atın! Plazma ışıklı USB hub geleceği bilemez; ama size keyifli dakikalar yaşatabilir! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
999 TL
Eğitim: Wall Street Institute'ta Size Özel Programla 4 Aylık İngilizce Eğitimi!

Dil eğitiminde devrim yaratan "Blended Method"u ve kişiye özel eğitim sistemi ile dünyanın en büyük dil okulu haline gelen Wall Street Institute, 27 ülkede 450'nin üzerinde şubede her yıl 200 bini aşan öğrencisine İngilizce'yi kolayca ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Ürün:Bvlgari'den Calvin Klein'a Dünyaca Ünlü Markaların Parfümleri Kapınızda!

Bugünün Groupon'uyla mis gibi kokmak, girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmek elinizde! Sayısız markasıyla parfüm alışverişlerinin online durağı Parfumhome.com'da dünyaca ünlü markalardan yapacağınız 50 TL'lik alışverişiniz ... devamını gör.

İndirim
10%
Fiyat
851 TL
Ürün: Sunny Split Klimalar ile Yaz Boyu Serinlik!

Bugünün Groupon'u Sunny kalitesini kapınıza getiriyor. Ofiste, evde, yazlıkta bunaltıcı sıcaklara meydan okumak ve yaz boyu serinliğin tadını çıkarmak için acele edin! Sunny ile serinlik bir tık ötenizde! SUNNY AT 09 9000 BTU/h, SUNNY AT ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Ürün: Ev Rahatlığında Form Tutun!

Spor salonlarına bütçe ayırmak ya da su şişeleriyle evde spor yapmaya çalışmak yerine, bugünün Groupon'uyla profesyonel aletlerle kısa sürede forma girin! Dynamic 2081 egzersiz seti uzun süre kullanım için idealdir. Diz ve ayak bilek ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
64,90 TL
Ürün: Evinizde Hem Düzen, Hem Şıklık!

Hayatınızın büyük çoğunluğunu geçirdiğiniz eviniz, her anlamda en değerliniz. Bugünün Groupon'uyla güzel görünmesi için büyük çaba harcadığınız evinize şıklık katın! Beyaz Evindeki mobilyaların tek bir standartta olmasından sıkılan ve ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Iron Gym ile Evde Spor Konforu!

Kız kardeşinizi masanın üstüne çıkarıp, ona sıkı sıkı tutunarak spor yapmaya çalışıyorsanız, olası ev kazalarını önlemek için Iron Gym, bugünün Groupon'uyla adresinize geliyor!  Kolaylıkla kapıya monte ederek barfiks, mekik ve şınav gibi ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
299 TL
Ürün: Dünya Kumandanızın Ucunda!

Kafasına vurarak televizyonunuzun renklerinin geri gelmesini bekliyorsanız, bugünün Groupon'uyla televizyonunuzu yenileyin, dizileri kendi renklerinde rahatça izleyin! Sunny ile HD Ready LCD TV ile görüntüler daha berrak, sesler daha net, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Ürün. Magic Mop ile Köşe Bucak Temizlik!

Kirlerle savaşmak deyimini fazla ciddiye alıp çamaşır suyu ve deterjanla "silahlarınızı" kuşanıp, bütün gün evde çetin bir savaşa giriyorsanız, bugünün Groupon'u yardımınıza yetişiyor! Magic Mop'la ulaşılması en zor yere bile kolayca ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Ürün: Sineklerden Uzakta Huzurlu Uykular!

Karanlıkta ortaya çıkan, ertesi gün her yeriniz kıpkırmızı uyanmanıza neden olan; ama bir türlü yakalayamadığınız sineklerle saklambaç oynamamak için bugünün Groupon'u tam size göre! Sinekler yüzünden camları açamıyor, evin havasız ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
44,90 TL
Ürün: Günde Yalnızca 10 Dakika ile Güçlenin, Sıkılaşın!

Sırf ağırlık kaldırmış olmak için 1'er kilo fazla alınan meyve ve sebzeler artık işe yaramıyorsa, daha gerçek bir yöntemle kısa sürede incelme ve güç kazanmak için bugünün Groupon'una göz atın! Benzersiz "Çifte Kanal Teknolojisi" ile zorlu ... devamını gör.

İndirim
28%
Fiyat
29 TL
Ürün: %100 Doğal Kişisel Bakım Ürünleriyle Tazelenin!

Bugünün Groupon'u Gano kişisel bakım serisinden saç ve cilt problemlerinde etkili iki ayrı formülasyona sahip sabun ve ağız ve diş sağlığında etkin, bembeyaz dişlere sahip olmanızı sağlayacak Gano Fresh diş macunundan dilediğinizi kapınıza ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Ürün: Tıraş Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti, Arko Classic krem hediyesiyle evinize geliyor! Paket İçeriği 1 adet Gillette ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
15,90 TL
Ürün: Bitkisel İçerikli Maurers ile Kısa Sürede İncelin!

Kilolu gösteren aynalara bakıp teselli bulmaya çalışmaya ya da 36 beden pantolon alıp nefessiz kalmaya son! Bitkisel içerikli ve termojenik Maurers yağ yakıcı zayıflama kapsülü kapınıza geliyor! Yapılan testlerde vücuttaki yağ yakım ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
18,90 TL
Ürün: Çantalarınızı Kolayca Düzenleyin!

Birbirine girmiş ve dolapta tıkılı kalmış çantalar arasından birini seçmektense, belli bir düzen içerisinde size gülümseyen çantalar arasından birini seçmek hem kolaylık sağlar, hem de göz zevkinizi okşar! Bugünün Groupon'u çantalarınızı ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
54 TL
Ürün: Mutfakta Harikalar Yaratın!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili, Dijital Tansiyon Aleti Kapınızda!

Zaman zaman kendinizi yorgun ve bitkin hissediyor, tansiyonunuzu ölçtürmek için nöbetçi eczane listelerini ezberlemeye çalışıyor ve özellikle sıcakların üst seviyelere vardığı şu günlerde tansiyonunuzu evinizin rahatlığında ölçmek ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap