Fenerbahçe'de Denize Nazır Balık/Bağdat Caddesi'nde 13 tl'ye Çöp Şiş

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 18.07.2012
Yeme/İçme: Çöp Çatan Restaurant'ta Lezzetle Tanışın!
Yeme/İçme: Fenerbahçe Khalkedon'da Zengin Balık Menüsü!
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
13 TL
Başta Ege'nin olmak üzere ülkemizin yemek kültürünün en lezizlerinden olan çöp şişe doymak ister misiniz? Bugünün Groupon'uyla Çöp Çatan Restaurant'ta bir ziyafete davetlisiniz! Lezzetleriyle olduğu kadar kaliteli hizmetiyle de sizlerin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
39,90 TL
Khalkedon Fenerbahçe, seçkin iç tasarımı, eşsiz deniz manzarası ve iddialı menüsü ile güneydeki gözde yazlık mekanların tarzını İstanbul'a taşıyor. Daha evvel True Blue ismiyle tanınan Khalkedon Fenerbahçe; her iki tarafı camdan oluşan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Anka Business Park Otel'de Çift Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Anka Business Park Hotel, çift kişilik konaklama ve kahvaltı ile sizleri bekliyor!   İş dünyasının kalbi İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Anka Business Park, misafirlerine ev rahatlığını ve iş hayatının ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Bakım: Mia Spa'da Masajla Keyif Dolu Bir Gün!

Yaşadığımız tüm sıkıntıların, stresin, koşturmacanın etkisini azaltmak ve hatta bu etkiden kurtulmak için planlar yapar, günübirlik rahatlama yöntemleri ararız. Bugünün Groupon'u sizi stresten arınmış, taze ve rahat bir bedene sahip ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme/İçme: Şile Değirmen Otelde Havuz ve Yemek Keyfi!

Sevdiklerinizle beraber yaz sıcaklarında serinlerken, göz ve damak zevkinize de hitap edecek bir gün geçirmek için ayrıcalıklı bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u sizi Değirmen Otel'e götürüyor! Şile'de hizmet veren Değirmen Otel, güzel ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
399,90 TL
Tur: Ramazan Bayramı'nda Şeker Gibi Tatil!

Ramazan'ın yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte, sıcaklardan bunalıp da tatil yapamayanlara, şeker gibi bir ödül oldu Ramazan Bayramı tatili. Bu yıl, tatilinizi boşa geçirmeyin, bugünün Groupon'uyla bu bayramda kah Kos Adası'nda deniz, ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Tell Me More ile 3 Dilde Online Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz 3 dili evinizin rahatlığında öğrenin!   ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: A'da 216 Restoran'da Arap Geceleri!

Bugünün Groupon'uyla Ortadoğu'nun lezzetli sofraları, A'da 216'da sizleri bekliyor! Masallara konu olmuş ihtişamın, rengin, kokunun büyülü dünyası Maltepe sahilde kapılarını açıyor. Şehrazat'ın masallarındaki sofralar, 13 ülkenin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Adrenalini Denizde Yaşayın!

Siz de su sporlarının heyecanını yaşamak ister misiniz? Bugünün Groupon'u sizi eğlence ve zevki birleştirip İstanbul'un serin sularına taşıyan Fly Board İstanbul ile buluşturuyor! Hem Anadolu hem de Avrupa yakasında sizler için su sporları ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
59 TL
Bakım: Işılay Güzellikten Göğüs Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'u vucüdunuzun güzelliğine güzellik katıyor! Ataşehir Işılay Güzellik'ten duruşunuzu değiştirecek, sizi daha havalı yapacak göğüs bakım paketleri! Kalite odaklı, güleryüzlü, hijyenik ve konforlu bir ortamda teknoloji ve ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
289 TL
Eğitim: 1 Yıllık İngilizce ya da İspanyolca!

Yabacı dil konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Daylight'ta yeni bir dil öğrenin, önünüze çıkan fırsatları kaçırmayın! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Ürün: Anahtarlık Kamera ile Her An Her Yerde Çekim!

Eski Türk filmlerindeki gibi saksının içine kamera gömmek, poşeti delip etrafına hırka sarmak ve izleyicinin bile gördüğü kocaman kamerayı karakterlerin görmemesi gibi sahneler gerçek hayatta da tarihe karışıyor! Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
33 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda kitlesini genişletti. Daha büyük bir tekne ve ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
99 TL
Bungalovlarda Sevdiğinizle Birlikte Sıradışı Bir Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, içecek ve doğa keyfi! Doğanın kucağında, denizin kıyısında size ait ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan Kale Beach Hotel; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Dublex mimariye ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Ağva Tartaruga'da Hoş Bir Kaçamak!

Masmavi denizi, mis gibi havası ve yeşilin her tonunu barındıran büyüleyici manzarasıyla şehrin yanıbaşındaki cennet Ağva'da çift kişilik bir kaçamağa hazır mısınız? Bugünün Groupon'uyla şehre küçük bir veda edin ve kendinizi ödüllendirin! ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile İncelin!

Yazın gelmesiyle  kalın ve bol giysileriniz yerlerini incecik kıyafetlere bırakıyor ve saklanmakta olan fazla kilolarınız gün ışığına çıkıyor. Yaptığınız rejim ve diyetler sinir sisteminizi bozmadan Groupon'unuzu alın ve Babil Güzellik'te ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
149 TL
Ürün: Buharın Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ile yakalayın! Suyu, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
129 TL
Konaklama: KöşkOrman'da İki Kişilik Muhteşem Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi huzur denince ilk akla gelen yer olan Büyükada'ya bir kaçamağa götürüyor! Öyle zamanlar olur ki dünyanın karmaşasından uzaklaşıp, yalnızca onunla baş başa kalmak, yeni zamanı birlikte karşılamak istersiniz. Böyle ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Temizlik Kulübüyle Eviniz Pırıl Pırıl!

Bugünün Groupon'u evinize ferahlık getiriyor! Eviniz İstanbul'un neresinde olursa olsun, mis gibi ferah bir temizlik kapınızda! Temizlik Kulübü profesyonel kadrosuyla beraber sizin için çok özel paketler hazırladı! İstanbul'un dört bir ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Rönesans'ın Sırları Tophane-i Amire'de Aydınlanıyor!

Bugünün Groupon'uyla Rönesans'ın üç büyük ustasının eserlerini görme şansı sizlerle! Tophane-i Amire'de 31 Temmuz'a kadar izleyebileceğiniz The Great Masters sergisine biletiniz sizi bekliyor! Rönesans'ın bilim ve sanatta nasıl ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Profesyonel Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla cildinizi profesyonel ürünlerle buluşturun! Erkek ve kadınlara uygun 60 dakikalık cilt bakımınızla yepyeni bir tene kavuşun! 60 Dakikalık Cilt Bakım Aşamaları: Cilt Temizliği  Peeling  Buhar Uygulaması  Siyah Nokta ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap