Dalyan Club'da Havuz Başında Menü | Adana Metrelik Kolcu'da İftar

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 24.07.2012
Yeme/İçme: Fenerbahçe Dalyan Club'da Havuz Başında Fasıl Eşliğinde Menü
Yeme/İçme: Metrelik Kolcu Kebap'ta Muhteşem İftar!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
37,50 TL
Ramazan sofraları, günün tüm getirdiklerinin masaya serildiği, gönlün ve ruhun rahatladığı, hayat boyunca unutulmayacak sohbetlerin gerçekleştiği mutluluk anlarını taşır. Bu yüzden Ramazan'ın tadı; mutluluk ve kaliteli yiyeceklerle örülü ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
31,90 TL
Dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın simgesi Ramazan'da, sizleri Adana Metrelik Kolcu Kebap'ta lezzet dolu iftar sofraları bekliyor! Sevdiklerinizle birlikte bir iftar sofrasında ustanın elinden çıkan Adana usulü lezzetlerin tadına varmaya ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
35%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Fasıl Eşliğinde Zengin Açık Büfe İftar 32 TL!

Ramazan ayı, çocukluk anılarımızı, bazen sevdiklerimizi, bazen özlediklerimizi hatırlatarak, huzurlu ve mutlu çağrışımları ile her yılın bir ayı kalplerimizi yumuşatırken lezzet dolu iftar sofraları ile de akşam saatlerine keyif katar!   ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
36%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Çöp Çatan Restaurant'ta İftarda Lezzetle Tanışın!

Başta Ege'nin olmak üzere ülkemizin yemek kültürünün en lezizlerinden olan çöp şişe doymak ister misiniz? Bugünün Groupon'uyla Çöp Çatan Restaurant'ta iftarda ziyafete davetlisiniz! Lezzetleriyle olduğu kadar kaliteli hizmetiyle de ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de Baharın Tadını Çıkarın!

Büyükada'da iskeleye yalnızca 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan, "Hatırla Sevgili" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizilerinin oyuncularını ağırlayan Yıldızlar Evi Otel, bugünün Groupon'uyla benzersiz bir konaklama deneyimini sizinle ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
27,50 TL
Yeme/İçme: Esinti Kır Evi'nde Açık Büfe Menü!

Bugünün Groupon'uyla Esinti Kır Evi, zengin açık büfe akşam yemeği ile sizleri bekliyor! Ofis yoğunluğunu ve iş stresini ait olduğu yerde bırakın ve sevdiklerinizle birlikte Esinti Kır Evi'nin bahçesinde leziz bir yemek ile akşamınızı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
60 TL
İftar: Suada'da Fasıl Eşliğinde İftar!

Şık bir restoranın özenli sofrasında akşam yemeği yemek keyiflidir şüphesiz. Fakat bu restoran iki kıta arasında bir adada ise ve o sofra zengin bir iftar menüsüyle bezenmişse  o gece hakkında anlatılacak çok şey kalacaktır hafızalarda... ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
995 TL
Eğitim: CX Profesyonel Make-Up'tan Sertifikalı Profesyonel Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla profesyonel makyajın tüm inceliklerini öğrenebilir ve eğitim sonunda sertifika alarak bu alanda uzmanlaşabilirsiniz! Eğitim programının içeriğinde sahne, tiyatro, sinema, opera, bale ve fotoğraf makyajının yanı sıra ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Konser: Enrico Macias Turkcell Kuruçeşme Arena'da!

Sanat hayatında 50 yılı geride bırakan Cezayirli sanatçı Enrico Macias, en sevilen şarkılarını sevenleri için seslendirmek üzere 25 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena'da! Bugünün Groupon'uyla bu muhteşem konsere biletinizi ayırtın! Ajda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Aktivite: AG Sailing ile Denizlere Açılın!

Şehrin gürültüsünden bunalanlara, İstanbul'u denizden yaşamak, adaların hiç görülmemiş yerlerini görmek isteyenlere, sessizliği özleyenlere, rüzgarın ve denizin sesini hiçbir şeye değişemeyenlere ve hep özgürlük arayanlara bir önerimiz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Suzan Kardeş Turkcell Kuruçeşme Arena'da!

Çocukluğumuza damgasını vurmuş kimi görüntüler vardır ki, bugün bile televizyonda gördüğümüzde aynı o çocuksu merakla izler, geçmişi anarız. Sanatçı, makyöz, yazar ve oyuncu Suzan Kardeş de "Bir Demet Tiyatro"da çocuk belleğimiz içinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
330 TL
Eğitim: CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!

Yazın alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ürün: Spor Salonunu Evinize Taşıyın!

Baklava dilimlerini yalnızca kalori bombası olarak tabakta görmekten sıkıldıysanız, başta karnınız olmak üzere tüm vücudunuzu fit bir görünüme kavuşturabilir; aynalarla barışabilirsiniz! Spora gidecek vakti bulamıyorsanız, evinizde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
259 TL
Konaklama: Akyalı Butik Otel'de Tam Pansiyon Tatil!

Bugünün Groupon'u size Bodrum'da kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz bir tatil sunuyor! Akyalı Butik Otel ile sevdiğinizle tam pansiyon tatiliniz sizi bekliyor! Bodrum'un en güzel beldelerinden Güvercinlik Koyu'nda yer alan Akyalı ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Selülit Gideren, İncelme ve Sıkılaşma Sağlayan Bahar Paketi!

Sağlıklı ve zinde bir beden ile yaşam kalitenizi yükseltebilir, zarif ve formda bir vücut ile güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz. Bu Groupon, son teknoloji cihazları ve en moda uygulamaları sizinle buluşturarak incelme hedeflerinizi ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
210 TL
Aktivite: Polonezköy Green House Garden Park ile Locada Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'u Polonezköy Green House Garden Park'ta eşsiz bir havuz keyfi sunuyor. Tüm arkadaşlarınızı çağırın ve 6 kişilik havuz kullanımı, loca kullanımı ve enfes Steak Burger'lerinizin tadını çıkarın! Yeşilin gökyüzüne ulaştğı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
İftar: Havuz Kenarında İftar Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla havuz başında açık büfe iftar keyfi sizi bekliyor! 20 dönüm arazi üzerine kurulan Club Aydınoğlu, yepyeni bir yaşam merkezi. Son teknoloji ile donatılan merkez, tam bir dinlenme ve spor alanı olarak faaliyet ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
999 TL
Eğitim: Dil Eğitiminde Öncü Wall Street Institute ile İngilizce Öğrenin!

Dil eğitiminde devrim yaratan "Blended Method"u ve kişiye özel eğitim sistemi ile dünyanın en büyük dil okulu haline gelen Wall Street Institute, 27 ülkede 450'nin üzerinde şubede her yıl 200 bini aşan öğrencisine İngilizce'yi kolayca ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Bayramda Crowne Plaza İstanbul - Asia'da Çift Kişilik Muhteşem Tatil!

Bugünün Groupon'u ile Crowne Plaza İstanbul - Asia'ya gelin Bayram tatilinizi unutulmaz kılın, şehrin stresinden uzakta konfor ve keyif dolu günler geçirin! Crowne Plaza İstanbul - Asia, İstanbul'un yeni gelişim ekseninin tam ortasında yer ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
139 TL
Tüm İstanbul Hizmet: Sancak Nakliyattan Evden Eve 2 Saatlik Nakliye

Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir göz atın! Sancak Nakliyat sizi taşınmanın tüm zorluklarından kurtarıyor, size sadece yeni evinizin keyfini sürmek ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
295 TL
Konaklama: Yasemin Cave House'ta Romantik Tatil!

Doğanın sunduğu eşsiz güzellikteki peri bacalarını yalnızca yakınlarınızın getirdiği süs eşyalarından gördüyseniz, artık çantanızı hazırlayıp Ürgüp'e doğru yola çıkmanızın zamanı geldi! Yasemin Cave House'ta çift kişi konaklama imkanı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap