Çatana Balık'ta Denize, Elite Hotel'de Adalar Manzarasına Karşı İftar

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 25.07.2012
Yeme/İçme: Bostancı Çatana Restaurant ile Lezzete Yolculuk!
Yeme/İçme: Küçükyalı Elite Hotel'de Zengin Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Bostancı sahilinde denize nazır balık keyfi için tüm dostlarınıza haber verin ve muhabbetin, sohbetin bahanesi balık ya da et ten oluşan zengin lezzetlerden kurulu muhteşem bir sofrada sevdiklerinizle buluşun! Bugünün Groupon'u sizi eşsiz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Bugünün Groupon'uyla, Marmara Denizi ve Prens adalarının harikulade manzarasına karşı nostaljik bir iftar ziyafeti sizleri bekliyor! Elite Hotels her yıl olduğu gibi, bu Ramazan ayında da siz değerli misafirlerine birbirinden yemekleri, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
29,90 TL
İftar: Leone Italian Cuisine'de Lezzetli Ramazan!

Ramazan, iftarlar muhteşem sofraları ve sevdiklerin bir arada olmasıyla mutluluk ve tazelik barındırır! Bugünün Groupon'u bu mutluluğa Leone Italian Cuisine'de ulaşmanızı sağlıyor! Anadolu yakasının en seçkin restoranlarından Leone Italian ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
37,50 TL
Yeme/İçme: Küçükyalı Lakerda Balık'tan Zengin Menü!

Sofra keyfinde sınır tanımayanlardansanız, bugünün Groupon'u ile taptaze deniz mahsulleri, tavuk ve et çeşitleri ile zengin bir menünün tadına varmak için Lakerda Balık'a davetlisiniz! Menünüz İftar Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
37,50 TL
Yeme/İçme: Fenerbahçe Dalyan Club'da Havuz Başında Fasıl Eşliğinde Menü

Ramazan sofraları, günün tüm getirdiklerinin masaya serildiği, gönlün ve ruhun rahatladığı, hayat boyunca unutulmayacak sohbetlerin gerçekleştiği mutluluk anlarını taşır. Bu yüzden Ramazan'ın tadı; mutluluk ve kaliteli yiyeceklerle örülü ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
39 TL
Spor: Power Plate ile Kısa Sürede Forma Girin!

Power plate ile kısa sürede incelmek ve sıkılaşmak için NASA'dan yardım istemeyin! Bu Groupon ile Suadiye Studio Powerland'e gelerek günde on beş dakikanızı ayırın, hayal ettiğiniz vücuda ve kalıcı inceliğe kısa sürede, kolayca kavuşun! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
150 TL
Aktivite: Dünya Rekoru Kırmaya Hazır mısınız?

Hayatın monoton temposundan sıkıldıysanız ve aradığınız bol heyecanlı eğlenceli bir aktiviteyse bugünün Groupon'u ile bir rekora imza atabileceğiniz adrenalin dolu yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirin! Fethiye Babadağ'dan ya da Tahtalı ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Titanic Business Hotel Kartal'da Açık Büfe İftar Keyfi!

Ramazan'ın tatlı heyecanı her yerde. Titanic Business Hotel Asia nefis yemekleri ve Ramazan'a özel iftariyeliklerle donatılan zengin açık büfesiyle ağırlıyor misafirlerini.   İftariyelikten salataya, ana yemekten meşbrubata 150 çeşitten ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Ürün: Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ile Ev Konforunda İncelin!

Bugünün Groupon'u sizi Amerika ve Avrupa'da 1 milyondan fazla satan Goldslim 3in1 ev tipi kavitasyon cihazı ile tanıştırıyor; 1 seans kavitasyon fiyatına sahip olacağınız cihaz ile evinizin konforunda ideal ölçülere kavuşmanızı sağlıyor! ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Fasıl Eşliğinde Zengin Açık Büfe İftar 32 TL!

Ramazan ayı, çocukluk anılarımızı, bazen sevdiklerimizi, bazen özlediklerimizi hatırlatarak, huzurlu ve mutlu çağrışımları ile her yılın bir ayı kalplerimizi yumuşatırken lezzet dolu iftar sofraları ile de akşam saatlerine keyif katar!   ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
60 TL
İftar: Suada'da Fasıl Eşliğinde İftar!

Şık bir restoranın özenli sofrasında akşam yemeği yemek keyiflidir şüphesiz. Fakat bu restoran iki kıta arasında bir adada ise ve o sofra zengin bir iftar menüsüyle bezenmişse  o gece hakkında anlatılacak çok şey kalacaktır hafızalarda... ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Aktivite: AG Sailing ile Denizlere Açılın!

Şehrin gürültüsünden bunalanlara, İstanbul'u denizden yaşamak, adaların hiç görülmemiş yerlerini görmek isteyenlere, sessizliği özleyenlere, rüzgarın ve denizin sesini hiçbir şeye değişemeyenlere ve hep özgürlük arayanlara bir önerimiz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de Baharın Tadını Çıkarın!

Büyükada'da iskeleye yalnızca 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan, "Hatırla Sevgili" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizilerinin oyuncularını ağırlayan Yıldızlar Evi Otel, bugünün Groupon'uyla benzersiz bir konaklama deneyimini sizinle ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
27,50 TL
Yeme/İçme: Esinti Kır Evi'nde Açık Büfe Menü!

Bugünün Groupon'uyla Esinti Kır Evi, zengin açık büfe akşam yemeği ile sizleri bekliyor! Ofis yoğunluğunu ve iş stresini ait olduğu yerde bırakın ve sevdiklerinizle birlikte Esinti Kır Evi'nin bahçesinde leziz bir yemek ile akşamınızı ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Çöp Çatan Restaurant'ta İftarda Lezzetle Tanışın!

Başta Ege'nin olmak üzere ülkemizin yemek kültürünün en lezizlerinden olan çöp şişe doymak ister misiniz? Bugünün Groupon'uyla Çöp Çatan Restaurant'ta iftarda ziyafete davetlisiniz! Lezzetleriyle olduğu kadar kaliteli hizmetiyle de ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
999 TL
Eğitim: Dil Eğitiminde Öncü Wall Street Institute ile İngilizce Öğrenin!

Dil eğitiminde devrim yaratan "Blended Method"u ve kişiye özel eğitim sistemi ile dünyanın en büyük dil okulu haline gelen Wall Street Institute, 27 ülkede 450'nin üzerinde şubede her yıl 200 bini aşan öğrencisine İngilizce'yi kolayca ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
31,90 TL
Yeme/İçme: Metrelik Kolcu Kebap'ta Muhteşem İftar!

Dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın simgesi Ramazan'da, sizleri Adana Metrelik Kolcu Kebap'ta lezzet dolu iftar sofraları bekliyor! Sevdiklerinizle birlikte bir iftar sofrasında ustanın elinden çıkan Adana usulü lezzetlerin tadına varmaya ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
139 TL
Tüm İstanbul Hizmet: Sancak Nakliyattan Evden Eve 2 Saatlik Nakliye

Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir göz atın! Sancak Nakliyat sizi taşınmanın tüm zorluklarından kurtarıyor, size sadece yeni evinizin keyfini sürmek ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
3 TL
Taşımacılıkta Öncü Varan'la Uzaklar Yakın Oluyor!

Uzak yolları yakın eden heyecandır, bekleyiştir, mutluluktur. Alınan bilet, bir yolculuktan öte kavuşma heyecanını ve isteğini ifade eder bir anlamda. Yol uzadıkça uzar, zaman arttıkça artar. Yolculuğunuzda her bir saniyede geçtiğiniz ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
995 TL
Eğitim: CX Profesyonel Make-Up'tan Sertifikalı Profesyonel Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla profesyonel makyajın tüm inceliklerini öğrenebilir ve eğitim sonunda sertifika alarak bu alanda uzmanlaşabilirsiniz! Eğitim programının içeriğinde sahne, tiyatro, sinema, opera, bale ve fotoğraf makyajının yanı sıra ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33 TL
Suzan Kardeş Turkcell Kuruçeşme Arena'da!

Çocukluğumuza damgasını vurmuş kimi görüntüler vardır ki, bugün bile televizyonda gördüğümüzde aynı o çocuksu merakla izler, geçmişi anarız. Sanatçı, makyöz, yazar ve oyuncu Suzan Kardeş de "Bir Demet Tiyatro"da çocuk belleğimiz içinde ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap