Avrupa: Gümüşsuyu Ninja'da Sushi Keyfi | Hayat'tan 1 Yıllık IPL Paketi

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 20.01.2013
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!
Güzellik: Kadın ve Erkekler için 6 Seans Epilasyon!
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
94%
Fiyat
49 TL
Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinizden Şevval Özçelik Hayat Kozmetik'te kurtulun! Kadın ve erkekler için 6 seans, 8 seans veya 1 senelik sınırsız epilasyon paketi sunan Hayat Kozmetik ile pürüzsüz bir ten sizleri bekliyor!   ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
59 TL
Bakım: Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Sultanlara Layık Hamam Sefası!

Tüm haftanın yorgunluğu ve gerginliğini hissettiğiniz anda hayal dünyanıza kapanmak zorunda değilsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda kendinizi bir sultan kadar özel hissedeceğiniz hizmetler sizi bekliyor! Kral Edward, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
21 TL
Tiyatro: Sonbaharı Beklerken Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'uyla Sadri Alışık Tiyatrosu Oyuncuları'ndan Çolpan İlhan'ın başrol oynadığı Sonbaharı Beklerken oyununa davetlisiniz. Aşk öyle bir duygu ki, vücudunuzun tüm hücrelerine işler ve çoğu zaman kendi hayatınızın önüne geçer! Bu ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
18,90 TL
Yeme/İçme: Pizza Vario'da İtalyan Lezzetleri!

Bugünün Groupon'uyla Şişli'de İtalyan lezzetleri sizi bekliyor! Pizzeria Vario ile 5 malzemeli karışık pizza, 2 adet sufle ile tadına doyamayacağınız tatlara davetlisiniz! Pizzeria Vario'nun Pizzalarını nasıl ürettiğini buradan izleyin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Tiyatro: Islah Evi Oyunu Çamurdan Tiyatro ile Sahnede!

Hafta sonunda başarılı bir tiyatro oyunu izleyerek keyifli vakit geçirmek isterseniz, bugünün Groupon'u tam size göre! Çamurdan Tiyatro ekibi, ilk oyunları Islah Evi ile sahnede! Islah Evi Mutlu evliliğiniz, başarılı kariyeriniz, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Bu Tiyatro'dan Yepyeni Bir Komedi!

Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından, Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz'in anlatımları ve Hamdi Alkan'ın seslendirmeleri ile süslü muazzam bir komedi bugünün Groupon'unda! Eski ve yeni ilişkiler arasındaki farklar, ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
37,50 TL
Yeme/İçme: Rose Marine'de Masalsı Bir Sabah Kahvaltısı

Bugünün Groupon'uyla Rose Marine Cafe Restaurant'ta muhteşem bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tüm yorgunluğu, karmaşayı ardınızda bırakarak uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla günün en keyifli öğünü kahvaltıda bulumaya ne ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
98 TL
Kurs: World Point'te Binicilik Eğitimi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla World Point Binicilik'te sınırsız çaylı kahvaltı tabağı eşliğinde 4 veya 8 ders binicilik eğitimi sizleri bekliyor!   Kahvaltı Tabağınız Domates  Salatalık 3 çeşit peynir Zeytin ceşitleri Reçel 2 çeşit salam Maydanoz ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
78 TL
Sağlık: Taksim Alpha Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Gıdaların Vücudunuza Etkisini Öğrenin!

Hangi besinler vücudunuza yararlı, hangileri size yarar sağlamıyor öğrenmek için tam zamanı! Bugünün Groupon'uyla Alpha Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gıda duyarlılık testi ve aura çakra analizi sizinle! Alpha Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gıda ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
49 TL
Bakım: Legacy Ottoman Hotel By Anar Spa'da Masaj ve Spa ile Rahatlama!

Sırf amiriniz sırtınızı sıvazlayıp ağrılarınızı dindirsin diye iş yerinde sürekli büyük başarılar elde etmek için kendinizi paralamanıza gerek yok. Bugünün Groupon'uyla masaj ve spa ile rahatlama şansı sizinle! Kalabalıktan ve gürültüden ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
378 TL
İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm Paketleri

Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulmanızı sağlayacak uygulamalarla bütün kışı rahat geçirip, pürüzsüz bir tene "merhaba" diyebilirsiniz!  Günün Groupon'uyla farklı bölge ve seans seçenekleri sunan Este Sea ile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
499 TL
Eğitim: English Time ile İngilizce Öğrenin!

Bir turistin çok basit sorusu karşısında cevapsız kalıyor ve İngilizce eğitimi almanız gerektiğini düşünüyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! English Time size 120 saatlik 1 kur Genel İngilizce eğitimi sunuyor! Türkiye'nin yanı sıra ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Tiyatro: İstanbul'a Dair Bir Müzikal! İstanbul Kumpanyası'nın Sahnelediği İstanbul ve Aşk

İstanbul Kumpanyası'nın sahnelediği, İstanbul'a aşık, İstanbul'da aşık olanların hikayesinin anlatıldığı istanbul ve Aşk müzikalini bugünün Groupon'uyla izleme imkanı yaşayın! Halen İstanbul Şehir Tiyatroları'nda sahnelenmekte olan ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
19 TL
Aktivite: Crocus Bowling'de Heyecan, Adrenalin, Macera!

Havaların yağmurlu ve karlı olduğu bu günlerde arkadaşlarınızla iklim koşullarının etki etmediği mekanlarda doyasıya eğlenmek ve harika bir gün yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın en uzun binası Sapphire AVM'de bowling ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Taxim Ares Residence'ta 2 Kişilik Konaklama

Bugünün Groupon'u size şehrin göbeğinde benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor!   Taxim Ares Residence; Klima, LCD TV ve ücretsiz Wi-Fi erişimiyle donatılmış çağdaş konaklama hizmeti sunmaktadır. Taxim Ares Residence'in konaklama ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra sıcacık spa keyfi ile rahatlayabilir, arınabilir, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
85 TL
Yeme/İçme: Egeli Meyhane'de Grek Eğlence ile 2 Kişilik Eşsiz Bir Akşam!

İstanbul'da olduğunuza mutlu olduğunuz anlardan biri, Boğaz'a karşı Egeli Meyhane'de gerçekleşiyor. Kireçburnu'nda yer alan Egeli Meyhane'de, bu Groupon'la lezzet, eğlence ve keyif bir araya geliyor!  Sevdiklerinizle beraber gönlünüzce ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger Gayrettepe'de Hamburger Menü!

Bugünün Groupon'uyla The Hunger Gayrettepe'de eşsiz hamburgerlerle gününüze tat katın! Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ve lezzetli saatler sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
84 TL
Eğlencenin Kalbi Taksim'de, Full House Residence Kalitesi ile Çift Kişilik Konaklama Paket

Bugünün Groupon'uyla; eğlencenin kalbi Taksim'de Full House Residence kalitesi ile benzersiz konaklama seçenekleri sizi bekliyor! Bu lüks tesis, İstanbul'un hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 300 metre mesafededir. Modern dairelerde ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap