İstanbul'da Romantizm: Titanic Otel | Kız Kulesi | Hilton | Palma D'or

Günlük İstanbul - Avrupa Özel Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa Özel 27.01.2013
Spa: Bayrampaşa Titanic Otel'de 14 Şubatta 5* Masaj ve Spa Keyfi!
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
149 TL
Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 14 Şubat'ta sevgilinizle birlikte birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! 14 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Bugünün Groupon'uyl Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz  romantik bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Balık Aşkı!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da romantizmi tam manasıyla yaşayın! Tarihi Kız Kulesi Restaurant'ta alkollü veya alkolsüz yemek menüsü sizleri bekliyor! Menünüz: Ordövr Tabağı: Patlıcan salatası, acılı ezme, humus, domates, salatalık, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
98 TL
Yeme İçme: Hilton'da İstanbul Manzarasına Nazır 5 Yıldızlı Menüler!

Alışılmış Hilton kalitesi ve misafirperverliğiyle hizmet veren Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, bugünün Groupon'uyla kapılarını sizler için açıyor. Hilton kalitesiyle dünya mutfağının en seçkin ürünlerinden oluşan leziz bir menünün ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Bakım: Çift Olmanın Tadını Hotel Crystal Aqua Plus Spa Ottoman Deluxe'te Çıkarın!

Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte kendinizi şımartabileceğiniz bir güne kucak açabilir, keyif içinde geçireceğiniz dakikalarda aşk tazeleyebilirsiniz! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılıp kendinizi modern bir cennetin içinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Hediye: Heryer Çiçek ile sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Sevginizi göstermenin, kırdığınız birinine kendinizi affettirmenin ya da özel günleri kutlamanın en güzel yoludur, bir buket çiçek! Bugünün Groupon'u sizi  "Heryer Çiçek" ile sevdiklerinizi mutlu etmeye davet ediyor! Buket çiçekler, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Aktivite: Cihangir Kafika'da 2 Kişilik Özel Gösterim Sinema Keyfi!

İstediğiniz film vizyondan kalktı ya da eviniz, arkadaşınızla ya da sevgilinizle film keyfi yapmak için uygun değil. Evinizi uygun hale getirmek için sinema sistemi ya da projeksiyon almanıza gerek yok. Bu Groupon ile Kafika - Kaçırdığınız ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
55 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
59,90 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Keyifli Bir Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe'de, çorba, salata, et, tavuk veya vejeteryan seçenekli ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor!  Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
108 TL
Yeme/İçme: Mastori'de Haftanın 5 Günü Geçerli 2 Kişilik Fasil!

Mastori Meyhane'de Groupon'a özel fiyatlarla lezzet ve eğlence devam ediyor!   Canlı müzik eşliğinde meyhane menüsü ile lezzet ve eğlenceyi bir arada arayan herkesi ağırlayan Mastori, yeni yılda da sizlerle!   Menünüz 10 çeşit meze  3 ... devamını gör.

İndirim
22%
Fiyat
39 TL
39 TL Ödeyerek 1 Sene Boyunca Yüzlerce Etkinlikte Müzekart+ Ayrıcalığını Yaşayın!

Tarih severler, sanat tutkunları, yaşadığı şehrin güzelliklerini keşfetmek isteyenler için minik bir hazine niteliğinde olan, sanatın ve kültürün kapılarını sonuna kadar açan Müzekart+ ile 1 yıl boyunca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,90 TL
Aktivite: Crocus Bowling'de Heyecan, Adrenalin, Macera!

Havaların yağmurlu ve karlı olduğu bu günlerde arkadaşlarınızla iklim koşullarının etki etmediği mekanlarda doyasıya eğlenmek ve harika bir gün yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın en uzun binası Sapphire AVM'de bowling ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Pendik Marintürk Firehouse'da Enfes Menü!

Akşam yemeğinizde İstanbul'un tüm güzelliklerini ayaklarınıza seren Firehouse, bugünün Groupon'uyla Pendik Marintürk'te sizi bekliyor! Firehouse Steak, tavuklu ve etli fajita seçeneklerinden biri yanında roka-domates salatası ve elmalı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Tandem Uçuşuyla Yerçekimine Meydan Okuyun!

Hayatınıza renk katmak için kahvaltıda sevgilinize omlet yapmak ya da evde müziğin sesini açmak bir çözüm değil. Bu Groupon ile Fly Anatolia'nın profesyonel eğitmenleri eşliğinde tandem uçuşu yapın, hayatınıza farklılık katın! ADAPAZARI ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
32,90 TL
Yeme / İçme: Beyce Sultan'da Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!

Pendik Marintürk'teki şubesinde hizmet veren Beyce Sultan, size muhteşem adalar manzarası eşliğinde yüzlerce çeşitten oluşan zengin bir brunch ya da serpme kahvaltı keyfi sunuyor! Brunch Menüsü: Peynir Çeşitleri: Beyaz peynir, tulum ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Maltepe Palace Cafe'de 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Maltepe'nin gözde mekanlarından Palace Cafe bugünün Groupon'uyla muhteşem bir kahvaltı için kapılarını açıyor!   Çeşit çeşit kahvaltılıklar ve enfes lezzetler eşliğinde güne enerjik bir başlangıç için Groupon'unuza bir göz atın!     ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ağva Paradise Otel'in Bungalov Odalarında 2 Kişilik Tatil!

El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara...  Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle sürpriz yapın ve Ağva'da muhteşem bir tatile çıkın! Şehrin stresinde boğulurken ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Spor: Tennis Club @ Conrad'da Ailece Spor Yapma Keyfi!

Ailece paylaştığınız sosyal aktiviteleriniz artık rutine döndüyse, birlikte alışverişe çıkmak ve yemeğe gitmek dışında hayatınıza hareket katmak istiyorsanız, bu Groupon'u kaçırmayın ve aile boyu tenis öğrenmenin keyfini çıkarın! ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Özel Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap