Beyce'de Denize Nazır Brunch Keyfi|Murat Dalkılıç'la Yılın İlk Konseri

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 25.01.2013
Sağlık: Dr. Remedy'den İntolerans Testi!
Yeme / İçme: Beyce Sultan'da Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
87%
Fiyat
88 TL
Bugünün Groupon'uyla Dr. Remedy, gıda duyarlılık testi ile tükettiğiniz tüm gıdaların vücudunuzdaki olumlu ya da olumsuz etkilerini öğrenmenizi sağlıyor! Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
32,90 TL
Pendik Marintürk'teki şubesinde hizmet veren Beyce Sultan, size muhteşem adalar manzarası eşliğinde yüzlerce çeşitten oluşan zengin bir brunch ya da serpme kahvaltı keyfi sunuyor! Brunch Menüsü: Peynir Çeşitleri: Beyaz peynir, tulum ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!

Bugünün Groupon'uyl Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz  romantik bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
22%
Fiyat
39 TL
39 TL Ödeyerek 1 Sene Boyunca Yüzlerce Etkinlikte Müzekart+ Ayrıcalığını Yaşayın!

Tarih severler, sanat tutkunları, yaşadığı şehrin güzelliklerini keşfetmek isteyenler için minik bir hazine niteliğinde olan, sanatın ve kültürün kapılarını sonuna kadar açan bu Groupon ile 1 yıl boyunca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
23 TL
Konser: Usta Müzisten Bülent Ortaçgil Matine 216 Sahnesinde!

Sizi bulunduğunuz yerden alıp başka hayatlara götüren, tüm duyularınızı aynı anda etkileyen ve yaşamınızın unutulmaz anlarına eşlik eden müziğiyle Bülent Ortaçgil 26 Ocak Cumartesi gecesi Matine 216 sahnesinde! Türkiye'de şehir müziğinin ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
21 TL
Konser: Bostancı Gösteri Merkezi'nde Murat Dalkılıç Konseri ile Eğlence Dolu Bir Gece

Bugünün Groupon'uyla Murat Dalkılıç ile muhteşem bir konser sizi bekliyor! İlk albümü "Kasaba" ile 2008 senesinde profesyonel anlamda müzik sektörüne giren Murat Dalkılıç, 2012 Mayıs ayında çıkarttığı 2. albümü olan "Bir Güzellik Yap" ile ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
58 TL
Eğitim: Fotoğrafın Sırlarını İşin Ustalarından Öğrenin!

Tarihi İbn-i Haysem'in "Camera Obscura" incelemeleriyle birlikte MS. 10. yüz yıla kadar dayanan fotoğraf, zamanı durduran ve anılarımızı saklayan, bir anlamda "ölümsüzlüğü" sağlayan sihirli bir sanat.   Bu sihri "herkesten farklı" ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
65 TL
Güzellik: Myramed Güzellik'ten 5 Adımlık Bakım ile Cildinizi Canlandırın!

Cildinizi profesyonel ellere emanet edin, daha genç ve canlı bir cilde kavuşun! Bugünün Groupon'u ile Myramed Güzellik'te cildinize uygulanacak beş adımlık antiaging paketi sayesinde sağlıklı, temiz, sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!

Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın.   MC AKADEMİ Eğitim Kurumları'nda Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Tandem Uçuşuyla Yerçekimine Meydan Okuyun!

Hayatınıza renk katmak için kahvaltıda sevgilinize omlet yapmak ya da evde müziğin sesini açmak bir çözüm değil. Bu Groupon ile Fly Anatolia'nın profesyonel eğitmenleri eşliğinde tandem uçuşu yapın, hayatınıza farklılık katın! ADAPAZARI ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
59,90 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Keyifli Bir Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe'de, çorba, salata, et, tavuk veya vejeteryan seçenekli ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor!  Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Bakım: Suadiye Shore Club'da 50 Dakikalık Bali Masajı ile Rahatlayın!

Sevgilinizin sizi ne kadar sevdiğinin kanıtı, size masaj yapma hevesiyle doğru orantılı olmayabilir. Aşkınızı doyasıya yaşamak için pofesyonel bir dokunuşla rahatlama imkanı bugünün Groupon'unda! Vücut enerjinizi düzenleyip, sağlık ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
24 TL
Bakım: Valide Sultan Hamamı'nda Sultanlar Gibi Ağırlanın!

Tüm vücudunuzu stresten, yorgunluktan ve negatif enerjiden uzaklaştıracak bir hamam keyfine ne dersiniz? Valide Sultan Hamamı, kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak hamam, kese ve doğal zeytinyağı ile vücut masajı keyfini size ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Dry Clean Express ile Giysileriniz Tertemiz!

Giysilerinizi Dry Clean Express temizlesin, size ve sevdiklerinize daha çok vakit kalsın! Hayatınız çamaşır yıkamak, kurutmak ve ütülemek arasında geçiyor ve kendinize hiç vakit ayıramıyorsanız, Dry Clean Express Varyap Meridian ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Enfes Menü!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor!   Menünüz Başlangıçlar Yeşillik ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
35 TL
Bakım: Magic Touch Güzellik'te Sothys Ürünleriyle Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla Magic Touch ile cilt bakımınızla yenilenin! Her biri bir buçuk saatten oluşan üç seans cilt bakımınızla yepyeni bir görünüme kavuşabilir, sağlıklı ve ışıltılı cildinizle dikkat çekebilirsiniz! Cilt Bakımı Paketi ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Bakım: Refleksoloji ve Ayak İyon Detoksu!

Ayaklarınız dile gelse vücudunuzdaki tüm problemleri anlatabilir, toksinlerinizi atmanıza yardımcı olur, sizi yönlendirirdi. Bu Groupon ile Gin Güzellik'e gelin, ayaklarınızın dilini, vücudunuzun problemlerini çözün! 12 bin yıllık geçmişi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Kandemir Konduk'un "Yeni Yasaklar" Adlı Oyuna Biletiniz!

Bugünün Groupon'u yıllar önce Zeki Alasya-Metin Akpınar'ın sahnelediği bir Kandemir Konduk oyunu olan "Yasaklar"ın, yine Konduk'un kaleminden günümüze uyarlanmış halini izleme imkanı sunuyor! Kandemir Konduk'un "Yasaklar" isimli tiyatro ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Balık Aşkı!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da romantizmi tam manasıyla yaşayın! Tarihi Kız Kulesi Restaurant'ta alkollü veya alkolsüz yemek menüsü sizleri bekliyor! Menünüz: Ordövr Tabağı: Patlıcan salatası, acılı ezme, humus, domates, salatalık, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap