Hazirana Kadar Bodrum |Antalya | Ilgaz |Kış Beldeleri|Moskova|İstanbul

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 25.01.2013
Antalya The Corner Park Hotel'de İkram, Konfor ve Eğlence Dolu 2 Kişilik Tatil!
Bodrum Can Hotel'de Çift Kişilik Tatil! Sevgililer Günü'nde de Geçerli!
Fırsata Bak »
İndirim
41%
Fiyat
94 TL
Şehrin karmaşasından ve günlük sorunlarından uzakta, sevdiğiniz kişi ile ayaklarınızı uzatıp, krallar gibi ağırlanmanın keyfine varın! The Corner Park Hotel, size ikramlarla süslü muhteşem bir gün sunuyor! Corner Park Hotel, konuklarına ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Eğlence yaşamı, doğal güzellikleri ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine hayal gibi anlar yaşatan Bodrum'da tatil programı yapmak istiyor ama nereye gideceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Gümbet ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Pendik Classes Boutique Hotel'de Çift Kişilik Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'u sizi Pendik Marina'da konumlanan Classes  Boutique Hotel'in eşsiz manzarasında çift kişilik konaklama keyfiyle buluşturuyor! Sunduğu konfor, kalite ve profesyonel hizmetiyle size evinizi aratmayacak olan Classes Hotel, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Ağva Kurfal Otel'de Romantik Tatil! Sevgililer Günü'nde de Geçerli!

El değmemiş doğasıyla yanıbaşınızdaki cennet Ağva'da kışın tüm güzelliklerini sevdiğinizle baş başa yaşamak ister misiniz?  Kurfal Otel, doğanın tüm dinginliğiyle kendini kışa teslim ettiği günlerde sizi lezzet ve konfora davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
99 TL
Kışın Güzelliğini Sevgililer Günü'nde Kartepe Park Otel'de Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla Kartepe Park otel'de benzersiz konaklama deneyimini yaşayabilirsiniz. Kartepe Park Otel, Kocaeli Üniversitesi ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
105 TL
Şehrin Kalbi Beyoğlu Suites İstanbul'da 2 Kişilik Konaklama Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Beyoğlu Suites'te benzersiz konaklama paketleri sizi bekliyor! Şişli bölgesinin kalbinde yer alan Beyoğlu Suites İstanbul, Monument of the Republic gibi merkezlerden birkaç dakika yürüme mesafesindedir. Otel, Taksim ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Ilgaz Kayak Turu! Ulaşım ve Yarım Pansiyon Konaklama Dahil!

Hafta sonunda keyifli bir kayak keyfinin özlemini duyuyor; ancak bir türlü plan yapamıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre. Karın keyfini, yeşilin beyazla buluştuğu Ilgaz'da çıkarın! İstanbul Kalkışlı Ilgaz Kayak Turu ( 25 Ocak-24 ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
39 TL
Kartepe, Kartalkaya ya da Abant Turları! Ulaşım Dahil, Günübirlik ya da Konaklamalı!

Bugünün Groupon'uyla günübirlik ya da konaklamalı turlardan dilediğiniz birini seçin, keyif ve keşif dolu günlerin tadını çıkarın! Tur Programları Günübirlik Kartepe Turu Her Cumartesi Pazar Hareketli Kalkış Noktaları 06:30 Bakırköy : ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Beyoğlu Plussuite'te Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Plus Suite'te benzersiz konaklama deneyimine davet ediyor! Şehir merkezindeki Plussuite Hotel, ünlü Taksim Meydanı ve Taksim Metro İstasyonu'na sadece 250 metre mesafededir. Şık iç mekanlara sahip olan otel, klima ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Ağva Paradise Otel'in Bungalov Odalarında 2 Kişilik Tatil!

El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara...  Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle sürpriz yapın ve Ağva'da muhteşem bir tatile çıkın! Şehrin stresinde boğulurken ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
399 TL
Vizesiz 3 Günlük Moskova Turu!

Yıl sonuna kadar geçerli, her cuma çıkışlı,  4*Holiday Inn Sushucevski ve 4*Holiday Inn Lesnaya Otel 'de konaklamalı, vizesiz Moskova tatili bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Tur Programı 1. GÜN, (Cuma) Moskova'ya varış ve otele ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
89 TL
Taş Konak Alaçatı Otel'de Çift Kişilik Tatil!

Taş Konak Alaçatı Otel, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın kışa özgü sade güzelliğinin tadına varmak! Otel ücretsiz Wi-Fi, doğal taş duvarlar ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Uludağ ya da Kartalkaya Turu Günübirlik ve 1 Gece Konaklamalı Seçeneklerle

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırmayı hayal etmiyor musunuz? Türkiye'nin doğal güzellikleriyle cennet ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
599 TL
THY ile Kiev'e Vizesiz Uçun ve Konaklayın!

Bugünün Groupon'uyla Ukrayna'nın eşsiz güzelliklerle dolu başkenti Kiev'i yakından görme imkanına sahip olun ve unutamayacağınız bir tatilin tadını çıkarın! 2 Gece 3 Günlük Tur Programı 15-17 Şubat 2013  22-24 Şubat 2013  01-03 Mart 2013 ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
94 TL
Ankara 4* Turist Hotel'de Konfor ve Huzur Dolu 2 Kişilik Tatil!

Şehrin yoğun ve gürültülü ortamından sevdiğinizle birlikte bir nebze olsun sıyrılmak, keyifli bir gün geçirmek ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Her odasında özel teras bulunan Turist Hotel'de evinizdeki kadar ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Swissôtel Büyük Efes'te Yer Alan Aquarium Restoran'da Yunan Lezzetleri!

Bugünün Groupon'uyla Swissôtel Büyük Efes'te Yer Alan Aquarium Restoran'da tadına doyamayacağınız lezzetler sizi bekliyor! Sayısız tarihi güzellikleri ile dünyanın en eski ve en güzel şehirlerinden biri olan İzmir'in merkezinde bulunan ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
74 TL
Bursa'da Doğanın Kucağında 2 Kişilik Tatil!

Kent yaşamının omuzlarınıza yüklediği ağırlıkla biraz olsun doğa görebilmek için evinize hiç durmadan büyük yapraklı bitkiler alıyor ya da National Geographic'i hipnotize olmuş gibi izliyorsanız bugünün Groupon'u tüm yorgunluğunuzu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
90 TL
Arkadaşlarınızı Toplayın Berlin'i Keşfe Çıkın!

Avrupa'nın en ihtişamlı şehirlerinden biri olan Berlin'de macera ve eğlence dolu günlere hazır olun! Generator Hostel'de keyif dolu tatil sizleri bekliyor! Berlin'de bulunan bu hostel, 24 saat açık resepsiyon, eğlenceli bir bar ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
98 TL
Taksim Tarihi Ömer Hayyam Palace'dan Size Özel Konaklama Paketleri!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Ömer Hayyam Palace konaklama seçenekleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Şehir merkezinde yer alan Ömer Hayyam Palace, hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 5 dakikalık yürüme ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap