Cadde Spica'da Romantizm | Dry Clean Giysilerinizi Kapınızdan Alsın

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 23.01.2013
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Keyifli Bir Ziyafet!
Bakım: Suadiye Shore Club'da 50 Dakikalık Bali Masajı ile Rahatlayın!
Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
59,90 TL
Caddebostan Spica Cafe'de, çorba, salata, et, tavuk veya vejeteryan seçenekli ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor!  Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Sevgilinizin sizi ne kadar sevdiğinin kanıtı, size masaj yapma hevesiyle doğru orantılı olmayabilir. Aşkınızı doyasıya yaşamak için pofesyonel bir dokunuşla rahatlama imkanı bugünün Groupon'unda! Vücut enerjinizi düzenleyip, sağlık ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Dry Clean Express ile Giysileriniz Tertemiz!

Giysilerinizi Dry Clean Express temizlesin, size ve sevdiklerinize daha çok vakit kalsın! Hayatınız çamaşır yıkamak, kurutmak ve ütülemek arasında geçiyor ve kendinize hiç vakit ayıramıyorsanız, Dry Clean Express Varyap Meridian ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
24 TL
Bakım: Valide Sultan Hamamı'nda Sultanlar Gibi Ağırlanın!

Tüm vücudunuzu stresten, yorgunluktan ve negatif enerjiden uzaklaştıracak bir hamam keyfine ne dersiniz? Valide Sultan Hamamı, kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak hamam, kese ve doğal zeytinyağı ile vücut masajı keyfini size ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Yeme / İçme: Mutfak Restaurant'ın Tüm Menülerinde Geçerli %50 İndirimli Grouponlar!

Bugünün Groupon'u sizi, etli yemeklerden soğuk sandviçe, zengin kahvaltı tabağından tatlı çeşitlerine, birbirinden lezzetli menülerde %50 indirim sağlayan Groupon'larla buluşturuyor!   Mutfak Restaurant'ın tüm menülerinde geçerli %50 ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Enfes Menü!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor!   Menünüz Başlangıçlar Yeşillik ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Tiyatro: Ayıp Ettik Oyununa Davetlisiniz!

Bugünün Groupon'u size bol kahkaha, müzik dolu dakikalar ve eğlenceli bir hikayeye tanık olma şansı sunuyor! 5 Şubat Salı akşamı saat 20:30'da kimseye randevu vermeyin, Kozyatağı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek, oyuncu kadrosunda Paşhan ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
22 TL
Tiyatro: Keyif Dolu ve Eğlenceli "Sanat" Üzerine Bir Oyun!

Resital Organizasyon tarafından sunulan "sanat" Ankara Devlet Tiyatrosu Şinasi Sahnesi'nde seyirci ile buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla sanata dair bu oyunu ilk izleyenlerden olma imkanını yakalayın! Yıllarca tiyatro sahnesinde, dizi ve ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
79 TL'ye Ulaşım ve Konaklama Dahil 2 Günlük Kartepe-Sapanca-Maşukiye-Abant-Mudurnu Turu

Bugünün Groupon'u sizi hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak anlara davet ediyor! Beyazla yeşilin muhteşem birlikteliğini en büyülü haliyle sunan yerlerin en güzel zamanında güne gözlerinizi aralayabileceğiniz, benzersiz bir ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
108 TL
Yeme/İçme: Mastori'de Haftanın 5 Günü Geçerli 2 Kişilik Fasil!

Mastori Meyhane'de Groupon'a özel fiyatlarla lezzet ve eğlence devam ediyor!   Canlı müzik eşliğinde meyhane menüsü ile lezzet ve eğlenceyi bir arada arayan herkesi ağırlayan Mastori, yeni yılda da sizlerle!   Menünüz 10 çeşit meze  3 ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
13,90 TL
Hizmet: Concept Car Care'de Aracınız Pırıl Pırıl!

Bugünün Groupon'u aracınıza gerekli hijyeni en profesyonel haliyle getiriyor! Kaliteli ürünler ve profesyonel ekip ile beraber aracınız ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak!  Ataşehir'de konumlanmış olan Concept Car Care'in sizler için özel ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Bakım: Essi Güzellik'te Karbon Maske ile Yenilenin!

Bugünün Groupon'u sizi Essi Güzellik'te Karbon Maske ile tanıştırıyor! Essi Güzellik'te gençleştirici ve yenileyici özelliğiyle cilt sorunlarınıza veda edebileceğiniz Karbon Maske'nin yanı sıra, koltuk altı epilasyon hediye! Güzellik ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kryolan ve MAC Ürünleri ile 3 Saatlik Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla 3 saatlik gece ve gündüz makyajı eğitimi alabilir, kendi stilinizin yaratıcısı olabilirsiniz! Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Assortie La Villa Otel Ağva'da Çift Kişilik Romantik Tatil!

Evinizin huzurundan uzaklaşmadan, şehrin bunaltıcı havasından kaçabileceğiniz bir sığınakta uyanmaya ne dersiniz? Bugünün Groupon'u size Ağva'nın gözdesi Assortie La Villa Otel'de huzur dolu bir tatil sunuyor! Denizin ve yeşilin arasındaki ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
79 TL
Karenada Restoran'da Fasıl Müzik Eşliğinde Akşam Yemeği!

Bugünün Groupon'u ile sizleri felekten bir gece bekliyor! Anadolu yakasında lezzet ve konforun simgesi Karenada, Süreyyapaşa Tesisleri'ndeki muhteşem konumunda sizleri güzel bir akşam keyfi ile  buluşturmak için bekliyor! Adalar ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
49,90 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda 2 Kişilik Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Menünüz Kuver (Lavaş, pide, puf ekmek, tereyağ, acılı ezme, karışık turşu, soğan söğüş, pet su) Ayran aşı çorbası (Erzurum'dan ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
49 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylerinizle Vedalaşın!

Bugünün Groupon'uyla Avşarkızı Güzellik Salonun'da sonsuza kadar istenmeyen tüylerinizden kurtulacaksınız! Her kadının hayali hiç şüphesiz her zaman kusursuz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmaktır. Ancak eski usül tüy alım yolları size kısa ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
49,90 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Öğle Yemeği!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de enfes bir öğle yemeği sizleri bekliyor! Menünüz Tulum peyniri  Tereyağ  Yeşillik tabağı  Gavurdağı salata  Turşu  Kabak çiltme  Fındık lahmacun ve ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Balık Aşkı!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da romantizmi tam manasıyla yaşayın! Tarihi Kız Kulesi Restaurant'ta alkollü veya alkolsüz yemek menüsü sizleri bekliyor! Menünüz: Ordövr Tabağı: Patlıcan salatası, acılı ezme, humus, domates, salatalık, ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
24,90 TL
Yeme İçme: Maltepe ve Acıbadem Old Car Garage'da Sınırsız Çay Eşliğinde Kahvaltı!

İyi bir kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu biliyorsanız bugünün Groupon'uyla yalnızca sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceğiniz ödülünüz Old Car Garage ile masanızda! Maltepe Sahil ve Acıbadem şubeleriyle Old Car Garage sizleri bitmesini ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Güzellik: Es Time Güzellik'te Selülit Masajı!

Bugünün Groupon'uyla canınızı sıkan bölgesel fazlalıklarınızla vedalaşabilirsiniz! Es Time Güzellik'te 1, 2 veya 3 seans selülit masajı ile incelin, sıkılaşın!   Selülit Masajı Selülit tedavisinde masaj oldukça önemlidir. Selülit masajı, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap