Best of İstanbul:Cağaloğlu Hamamı, DryCenter, KızKulesi, Catwalk, Tike

Günlük İstanbul - Avrupa Özel Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa Özel 20.01.2013
Bakım: Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Sultanlara Layık Hamam Sefası!
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Balık Aşkı!
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
59 TL
Tüm haftanın yorgunluğu ve gerginliğini hissettiğiniz anda hayal dünyanıza kapanmak zorunda değilsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda kendinizi bir sultan kadar özel hissedeceğiniz hizmetler sizi bekliyor! Kral Edward, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da romantizmi tam manasıyla yaşayın! Tarihi Kız Kulesi Restaurant'ta alkollü veya alkolsüz yemek menüsü sizleri bekliyor! Menünüz: Ordövr Tabağı: Patlıcan salatası, acılı ezme, humus, domates, salatalık, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: Zincirlikuyu Avantgarde Hotel Spa'da Dilediğiniz Masaj ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'u sizi, yorgunluğunuzu arkanızda bırakabileceğiniz, huzurlu bir gün ile buluşturuyor! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılarak birden kendinizi modern bir cennetin içinde bulacağınız, yenilenmiş yüzüyle Zincirlikuyu ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Krispy Kreme'in 18 Şubesinde Doughnut Lezzeti!

Doughnut lezzetinin adı Krispy Kreme, soğuklarda içinizi sıcacık yapıyor, size tatlı mı tatlı bir teklif sunuyor! 18 şubede geçerli bu Groupon ile eşsiz doughnut lezzetini içeceklerle birlikte tatma, sevdiklerinizle paylaşma imkanı ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Dry Center ile Kıyafetler Tertemiz!

Bugünün Groupon'uyla Dry Center çamaşırlarınızdaki inatçı lekelere savaş açıyor! Binbir hevesle aldığınız, gardırobunuzun göz bebeği kıyafetinizin üzerine annenizin elleriyle yapmış olduğu vişne reçeli ya da katıldığınız davette ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme/İçme: Ataköy Marina'da Denize Karşı Lezzet!

Yıldönümü, doğum günü, yeni iş kutlaması; bazen de hiçbiri. Lezzetli ve keyifli bir yemek için hiçbir nedeninizin olmasına gerek yok. Yemeğin bir sanat olduğunu düşünüyor ve yemeğe özel bir zaman ayırıyorsanız, bugünün Groupon'uyla Ataköy ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra sıcacık spa keyfi ile rahatlayabilir, arınabilir, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Enfes Menü!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor!   Menünüz Başlangıçlar Yeşillik ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
499 TL
Eğitim: English Time ile İngilizce Öğrenin!

Bir turistin çok basit sorusu karşısında cevapsız kalıyor ve İngilizce eğitimi almanız gerektiğini düşünüyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! English Time size 120 saatlik 1 kur Genel İngilizce eğitimi sunuyor! Türkiye'nin yanı sıra ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
35 TL
Bakım: Magic Touch Güzellik'te Sothys Ürünleriyle Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla Magic Touch ile cilt bakımınızla yenilenin! Her biri bir buçuk saatten oluşan üç seans cilt bakımınızla yepyeni bir görünüme kavuşabilir, sağlıklı ve ışıltılı cildinizle dikkat çekebilirsiniz! Cilt Bakımı Paketi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Aktivite: Buzun Üstünde Bambaşka Bir Dünya!

Bembeyaz bir sonsuzluğun üzerinde gönlünüzce; ama dikkatle hareket etmenin en eğlenceli hali; buz pateni... Bu keyfi arkadaşlarınızla birlikte doyasıya yaşamak için Metrocity Icessporto'ya davetlisiniz! Hafta içi ve hafta sonu giriş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15,90 TL
Yeme/İçme: Katibim Restaurant'ta Boğaza Karşı Açık Büfe Brunch!

En güzel sabahlara uyanmak ve bu keyfi devam ettirmek için bugünün Groupon'uyla Üsküdar Katibim Restaurant'a davetlisiniz! Üsküdar'da yer alan ve boğaz manzarasıyla nefesleri kesen Katibim Restaurant'ta 105 çeşitten oluşan enfes ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger Caddebostan'da Hamburger Menü!

Bugünün Groupon'uyla The Hunger Caddebostan'da eşsiz hamburgerlerle gününüze tat katın! Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ve lezzetli saatler sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kryolan ve MAC Ürünleri ile 3 Saatlik Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla 3 saatlik gece ve gündüz makyajı eğitimi alabilir, kendi stilinizin yaratıcısı olabilirsiniz! Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Özel Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap