En Popüler Tatil Paketleri:Kayak |Yazlık Beldeler |Kapadokya |İstanbul

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 30.01.2013
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri
Taksim Aston Residence'ta 2 Kişilik Tatil
Fırsata Bak »
İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Şehrin merkezinde muhteşem konum, her odanın detayında saklı özel yaklaşım, memnuniyetiniz için oluşturulmuş kusursuz hizmet. Aston Residence'ta benzersiz konaklama deneyimi sizi bekliyor! Aston Residence, Taksim Meydan'ına bağlanan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
139 TL
Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama, Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!    Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
35 TL
Ulaşım Dahil Günübirlik Uludağ Kayak Turu

Kendini zirveden engin beyazlıklara, kontrolü de elden bırakmadan özgürce bırakmanın mutluluğudur kayak. Soğuk suratınıza çarpıp dururken, siz, yerle gökyüzünün birleştiği o ufka doğru yol alırsınız hızlıca. Tüm kontrol sizdedir. ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
84 TL
Eğlencenin Kalbi Taksim Orient Aparts'ta 2 Kişilik Konaklama Deneyimi!

Eğlencenin kalbi Taksim'de yer alan Orient Aparts sizi benzersiz konaklama deneyimine davet ediyor! Orient Aparts, Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nin canlı sokaklarına sadece 200 metre mesafede merkezi bir konuma sahiptir. Tesisin ses ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
119 TL
İzmir Yıldızhan Otel'de Keyfin Doruklarında 2 Kişilik Tatil!

İzmir'in kalbinde yer alan dört yıldızlı Yıldızhan Otel'in ister spasında romantizm dolu bir gün geçirin, ister lüks odalarında sevdiğinizle birlikte romantik bir tatil! Gündelik stresinizden biraz olsun arınabilir, leziz kahvaltıyla ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
35 TL
35 TL'ye Günübirlik Sapanca-Maşukiye-Kartepe Turu!

Doğal güzellikleriyle cennet tanımlamasının en sık yapıldığı bölgelerin muhteşem doğasına kendinizi bırakarak canlanmak, moral depolamak ve yenilenmek istiyorsanız günübirlik bir turla kent yaşamının kaosundan kurtulabilirsiniz! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
79 TL'ye Ulaşım ve Konaklama Dahil 2 Günlük Kartepe-Sapanca-Maşukiye-Abant-Mudurnu Turu

Bugünün Groupon'u sizi hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak anlara davet ediyor! Beyazla yeşilin muhteşem birlikteliğini en büyülü haliyle sunan yerlerin en güzel zamanında güne gözlerinizi aralayabileceğiniz, benzersiz bir ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
79 TL
Hot Suites Taksim'de 2 Kişilik Konaklama Paketleri!

Galata Kulesi ve Dolmabahçe Sarayı'na yürüme mesafesinde Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı'na yalnızca 3 kilometre uzaklıkta konumlanan Hot Suites, sizleri benzersiz bir konaklama deneyimine davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Sirkeci Hotel Soliman'da 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'u İstanbul'u rahatlıkla keşfe çıkabileceğiz ve konforlu odalarda konaklayabileceğiz size özel bir gün sunuyor!  Hotel Soliman, kültürleri buluşturan tarihi yarımadaya yakın konumu ile bir İstanbul gezisinde görülmesi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Riva Hotel Taksim'de 2 Kişi Kişilik Tatil!

Riva Otel, sizi İstanbul'un merkezinde Türk konukseverliği ile tanışmaya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte benzersiz bir tatil sizi bekliyor! Tüm odalarda ısıtma ve soğutma sistemi, LCD TV, direkt telefon, minibar, ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
İzmir Otel Sesli'de 2 Kişilik Tatil!

Her mevsim bir başka güzel olan Çeşme, başbaşa tatil yapmak isteyen çiftler için romantik bir atmosfer sunuyor! Hayatın karmaşasından uzaklaşın ve Çeşme Otel Sesli'ye doğru yola çıkın!  Otel Sesli'deki odaların tamamı sade mobilyalarla ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
98 TL
Tarihi Konakta Tüm Yıl Geçerli Çift Kişilik Kapadokya Tatili 98 TL!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
79 TL
Harbiye Residence'ta Stil, Konfor ve Romantizm Bir Arada!

Bugünün Groupon'u Harbiye Residence'ta benzersiz konaklama paketleri ile size stil ve konforu bir arada sunuyor! Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne yürüyerek 5 dakikalık bir mesafede olan Harbiye Residence, İstanbul'un kalbinde yer ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
99 TL
Kışın Güzelliğini Sevgililer Günü'nde Kartepe Park Otel'de Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla Kartepe Park otel'de benzersiz konaklama deneyimini yaşayabilirsiniz. Kartepe Park Otel, Kocaeli Üniversitesi ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
94 TL
Antalya The Corner Park Hotel'de İkram, Konfor ve Eğlence Dolu 2 Kişilik Tatil!

Şehrin karmaşasından ve günlük sorunlarından uzakta, sevdiğiniz kişi ile ayaklarınızı uzatıp, krallar gibi ağırlanmanın keyfine varın! The Corner Park Hotel, size ikramlarla süslü muhteşem bir gün sunuyor! Corner Park Hotel, konuklarına ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Beyoğlu Plussuite'te Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Plus Suite'te benzersiz konaklama deneyimine davet ediyor! Şehir merkezindeki Plussuite Hotel, ünlü Taksim Meydanı ve Taksim Metro İstasyonu'na sadece 250 metre mesafededir. Şık iç mekanlara sahip olan otel, klima ve ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Bodrum Can Hotel'de Çift Kişilik Tatil! Sevgililer Günü'nde de Geçerli!

Eğlence yaşamı, doğal güzellikleri ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine hayal gibi anlar yaşatan Bodrum'da tatil programı yapmak istiyor ama nereye gideceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Gümbet ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
599 TL
THY ile Kiev'e Vizesiz Uçun ve Konaklayın!

Bugünün Groupon'uyla Ukrayna'nın eşsiz güzelliklerle dolu başkenti Kiev'i yakından görme imkanına sahip olun ve unutamayacağınız bir tatilin tadını çıkarın! 2 Gece 3 Günlük Tur Programı 15-17 Şubat 2013  22-24 Şubat 2013  01-03 Mart 2013 ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
89 TL
Taş Konak Alaçatı Otel'de Çift Kişilik Tatil!

Taş Konak Alaçatı Otel, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın kışa özgü sade güzelliğinin tadına varmak! Otel ücretsiz Wi-Fi, doğal taş duvarlar ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Uludağ ya da Kartalkaya Turu Günübirlik ve 1 Gece Konaklamalı Seçeneklerle

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırmayı hayal etmiyor musunuz? Türkiye'nin doğal güzellikleriyle cennet ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap