Mastori'de Canlı Müzik'le Balık Keyfi|Cem Davran ve Erkan Can Sahnede

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 21.01.2013
Yeme/İçme: Mastori'de Müzik, Eğlence!
Bakım: Essi Güzellik'te Karbon Maske ile Yenilenin!
Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
108 TL
Mastori Meyhane'de Groupon'a özel fiyatlarla lezzet ve eğlence devam ediyor!   Canlı müzik eşliğinde meyhane menüsü ile lezzet ve eğlenceyi bir arada arayan herkesi ağırlayan Mastori, yeni yılda da sizlerle!   Menünüz 10 çeşit meze  3 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Bugünün Groupon'u sizi Essi Güzellik'te Karbon Maske ile tanıştırıyor! Essi Güzellik'te gençleştirici ve yenileyici özelliğiyle cilt sorunlarınıza veda edebileceğiniz Karbon Maske'nin yanı sıra, koltuk altı epilasyon hediye! Güzellik ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kryolan ve MAC Ürünleri ile 3 Saatlik Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla 3 saatlik gece ve gündüz makyajı eğitimi alabilir, kendi stilinizin yaratıcısı olabilirsiniz! Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
49%
Fiyat
19,95 TL
Tiyatro: Ünlü Oyuncularla Yıldızlar Geçidi!

Siz de Shakespeare gibi hayatın bir tiyatro sahnesi olduğunu düşünenlerden misiniz? Ya da her tiyatro sever gibi, sizin de hayatınız tiyatro oyunları üzerine mi kurulu? Cevabınız "Evet" ise, bugünün Groupon'u tam size göre! Oyun Hakkında ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
79 TL
Karenada Restoran'da Fasıl Müzik Eşliğinde Akşam Yemeği!

Bugünün Groupon'u ile sizleri felekten bir gece bekliyor! Anadolu yakasında lezzet ve konforun simgesi Karenada, Süreyyapaşa Tesisleri'ndeki muhteşem konumunda sizleri güzel bir akşam keyfi ile  buluşturmak için bekliyor! Adalar ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
49,90 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda 2 Kişilik Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Menünüz Kuver (Lavaş, pide, puf ekmek, tereyağ, acılı ezme, karışık turşu, soğan söğüş, pet su) Ayran aşı çorbası (Erzurum'dan ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
49 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylerinizle Vedalaşın!

Bugünün Groupon'uyla Avşar Kızı Güzellik'te sonsuza kadar istenmeyen tüylerinizden kurtulacaksınız! Her kadının hayali hiç şüphesiz her zaman kusursuz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmaktır. Ancak eski usül tüy alım yolları size kısa ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Enfes Menü!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor!   Menünüz Başlangıçlar Yeşillik ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Balık Aşkı!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da romantizmi tam manasıyla yaşayın! Tarihi Kız Kulesi Restaurant'ta alkollü veya alkolsüz yemek menüsü sizleri bekliyor! Menünüz: Ordövr Tabağı: Patlıcan salatası, acılı ezme, humus, domates, salatalık, ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Güzellik: Es Time Güzellik'te Selülit Masajı!

Bugünün Groupon'uyla canınızı sıkan bölgesel fazlalıklarınızla vedalaşabilirsiniz! Es Time Güzellik'te 1, 2 veya 3 seans selülit masajı ile incelin, sıkılaşın!   Selülit Masajı Selülit tedavisinde masaj oldukça önemlidir. Selülit masajı, ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
24 TL
Güzellik: Alessandro Ürünleri ile Spa Manikür-Pedikür!

Trend London Spa & Beauty'de Alessandro ürünleriyle soğuk havalarda kapalı kalan ayaklarınız rahat etsin; ifadeyi güçlendiren elleriniz daha bakımlı görünsün!     1, 3 ve 5 seanslık spa manikür-pedikür uygulaması ile el ve ayaklarınıza ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
48 TL
Bakım: Arz Güzellik ile İstenmeyen Tüylerinizden Sonsuza Kadar Kurtulun!

İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için harcadığınız uzun zamanları geride bırakın! Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinizle sonsuza kadar vedalaşma imkanı yakalayın!  Arz Estetik Lazer Epilasyon, hazırladığı 6 seanslık epilasyon ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
88 TL
Kurs: Hızlandırılmış İngilizce Konuşma Kulübü!

İngilizce sınavlarından iyi not almakla İngilizce biliyor sayılmazsınız. Bugünün Groupon'uyla Anadolu Kariyer'de hızlandırılmış İngilizce konuşma kulübü ile konuşmayı öğrenin! Uzman Türk ve yabancı eğitmenler tarafından verilecek olan ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
35 TL
Bakım: Magic Touch Güzellik'te Sothys Ürünleriyle Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla Magic Touch ile cilt bakımınızla yenilenin! Her biri bir buçuk saatten oluşan üç seans cilt bakımınızla yepyeni bir görünüme kavuşabilir, sağlıklı ve ışıltılı cildinizle dikkat çekebilirsiniz! Cilt Bakımı Paketi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Cafe Corner'da 2 Kişilik Serpme Köy Lezzetleri!

Güne yöresel lezzetlerle donatılmış enfes bir kahvaltı sofrasında başlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Çiftehavuzlar Cafe Corner günün geri kalanının pozitif geçmesi için size serpme köy kahvaltısı sunuyor!   Serpme Köy ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
320 TL
Kurs: Anadolu Kariyer'de Yabancı Eğitmenler Eşliğinde Rusça, İspanyolca ya da Almanca

Bugünün Groupon'u ve Anadolu Kariyer 2 kur Almanca, İspanyolca veya Rusça öğrenme imkanı ve 100 saatlik konuşma dersi sunuyor! Üstelik 2 hafta konaklamalı dil okulu hediye! Öğrendiğimiz her yeni dil, bizi bambaşka kültüre ve dünyaya açılan ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Meltem Beker Pasta Tasarım Atölyesi'nden Lezzetli Workshop'lar!

Çikolataya kim hayır diyebilir ki? Hele de Meltem Beker Tasarım Atölyesi'nden aldığınız 3 saatlik tatlı yapım workshop'undan sonra... Pastalar, çikolatalar ve macaronlar hünerli ellerinizle buluşacak, hem öğrenecek hem de sevdikleriniz ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
49,90 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Öğle Yemeği!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de enfes bir öğle yemeği sizleri bekliyor! Menünüz Tulum peyniri  Tereyağ  Yeşillik tabağı  Gavurdağı salata  Turşu  Kabak çiltme  Fındık lahmacun ve ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
24 TL
Yeme/İçme: Maltepe Palace Cafe'de 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Maltepe'nin gözde mekanlarından Palace Cafe bugünün Groupon'uyla muhteşem bir kahvaltı için kapılarını açıyor!   Çeşit çeşit kahvaltılıklar ve enfes lezzetler eşliğinde güne enerjik bir başlangıç için Groupon'unuza bir göz atın!     ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
109 TL
Ağva Mad Sea Beach Hotel'de Romantizm

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 Mevsim huzur vermekte olan doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
499 TL
Eğitim: English Time ile İngilizce Öğrenin!

Bir turistin çok basit sorusu karşısında cevapsız kalıyor ve İngilizce eğitimi almanız gerektiğini düşünüyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! English Time size 120 saatlik 1 kur Genel İngilizce eğitimi sunuyor! Türkiye'nin yanı sıra ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap