Divaspirlanta.com'da 200 TL İndirim | Sebzenizi Kendiniz Yetiştirin

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 31.01.2013
Divaspirlanta.com'da 200 TL'ye Varan İndirimlerle Avantajlı Sevgililer Günü Alışverişi!
Kendi Organik Sebzenizi Yetiştirin, Sağlıkla ve Güvenle Yiyin!
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, Divaspirlanta.com'un seçkin koleksiyonlarından 200 TL'ye varan indirimlerle avantajlı Sevgililer Günü alışverişi imkanını kaçırmayın! Pırlanta, elmas, safir, yakut ve zümrüt taşlı modeller, göz alıcı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
19 TL
Gelişen teknoloji ve sanayinin olumsuz etkileri, yaşamımızın her alanına yansıyor. Hormonlarla yetiştirilen, ziraat ilaçlarıyla ilaçlanan, genetiğiyle oynanan besinler her geçen gün biraz daha hayatımıza giriyor. Bugünün Groupon'uyla kendi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
43 TL
Derma Roller Masaj Cihazı ile Daha Genç ve Sıkı Bir Cilde Sahip Olun!

Geçen yıllarla beraber, yorgunluğu, stresi, beslenme düzeninin ve yaşam biçiminin etkilerini taşıyan cildiniz sıkılığını ve gençliğini kaybeder. Kolajen üretiminin yavaşlamasıyla da sivilce ve akne izlerini onarmada zorlanan hücreler ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
14,90 TL
Sevgilinize Tatlı Bir Sürpriz Yapın!

Sevgilinize aşkınızı anlatacak kelimeler bulamıyorsanız; ona aşk kokan, birbirinden lezzetli ve enfes görünen tatlılarla güzel bir sürpriz yapabilirsiniz! Bugünün Groupon'u sizi Kurabiye Atölyesi'nin aşk dolu lezzetleri ile buluşturuyor ve ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Hizmet: National Car Rental'da Araç Kiralama Hizmeti!

Kafanız nereye isterse oraya gitmek istediğinizde ağır bavulunuz ve ayarlamaya çalıştığınız uçak bileti size engel olmasın! Bugünün Groupon'uyla National Car Rental ile aracınız hazır! National Car Rental ile Mart 2013'e kadar dilediğiniz ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
13'lü iPhone Seti ile Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 13'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
39,90 TL
Swarovski Taşlı Kalp Kolye ile Heyecan Uyandıran Işıltı!

Şık görüntüsü, her kıyafeti baştan yaratan ışıltısı, zarafeti ile kadınların asla hayır diyemeyeceği sürprizlerin başında gelir mücevherler.  Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sıkılmadan kullanabileceği, sizden bir parça olarak yaşam boyu ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
18,90 TL
Farklı Tasarım, Üstün Ses Kalitesi Sunan Yeni Nesil İPhone Kulaklık!

İphone 4 ya da 5 telefonunuz için ideal kulaklığı arıyorsanız bugünün Groupon'unu hemen yakalayın! Üstün ses kalitesi ile müzik dinlemek ya da müzik dinlerken, telefon görüşmesi yaparken günlük işlerinize devam edebilmek için yeni nesil ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
69,90 TL
Divas Diamond ile Sevgilinizi Şımartın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Sevgililer Günü'nde sevgilinizi Divas Diamond kalitesiyle şımartın! Zarif tasarımı ve incelikli işçiliğiyle göz kamaştıran sertifikalı, tek taş pırlanta yüzükler tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla şık ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
23 TL
ABD'den İthal, Bitkisel Özlü Select Lash Kirpik Serumu ile Daha Güçlü Kirpikler!

Bugünün Groupon'uyla kısa sürede uzun, dolgun ve güçlü kirpiklere sahip olabilirsiniz. Bitkisel ve mineral formül ağırlıklı Select Lash kirpik serumu ile çarpıcı bakışlar ve başarılı göz makyajları artık sizinle! ABD'den ithal edilen ve ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
48 TL
Bluetooth Stereo Kulaklık ile Mükemmel Ses Deneyimi!

Bugünün Groupon'u teknoloji ile hayatınızı kolaylaştırıyor! Bir ve iki adet seçenekleriyle Bluetooth kulaklıkları  kapınıza teslim ediyor! Elleriniz size kalıyor, arabada, yolda, alışverişte cep telefonuyla konuşmak bir özgürlük haline ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
14,90 TL
Kanvas Tuval Üzerine 2000 Fotoğraf ile Kişiye Özel Foto Kolaj!

Hemen her evde olduğu gibi sizin de buzdolabınızın üzerinde en sevdiğiniz fotoğraflardan kendi yaratacılığını kullanarak küçük kolajlar yapıyorsanız bugünün Groupon'uyla işi profesyonellere teslim edin. Tablom.com dilerseniz tek bir ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Buhar Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
69,90 TL
Laptop Bölmeli ve Çekçekli Elegant Sırt Çantalarıyla Gündelik Yaşamı Kolaylaştırın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, tek bir çantayla hayatınızın birden fazla alanını kolaylaştırın, gündelik yaşamınıza konfor katın! Laptop bölmeli ve çekçekli Elegant sırt çantaları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Elegant sırt ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
89 TL
Casa Zigon Sehpalar ile Evinizde Modern ve Konforlu Alanlar!

Evinizin her detayına özen gösteriyor, ofisinize kalite, konfor ve özgün tasarımlarla buluşturuyor, yaşam alanlarınızda modern çizgiler yaratıyorsanız bu Groupon'a göz atın! Casa zigon sehpalar 4 farklı modeli ile odanızın tarzını ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
360 Derece Dönen Kılıflar, Smart Cover'larla iPad ve Galaxy Tab'lerinize Maksimum Koruma!

iPad ve Samsung Galaxy Tab'lerinizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. iPad 2 ve 3, iPad Mini, Samsung Galaxy Tab1 ve 2 için 360 derece ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Kusursuz Bakım İçin Gillette Tıraş Seti ve Oral-B Diş Fırçası Bir Arada!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Gilette Fusion ProGlide 4'lü tıraş setiyle cildinize,  Oral-B Pro Expert Clinic Line diş fırçasıyla ağız sağlığınıza kusursuz bakım sunun! Kendine ve bakımına önem veren erkekler bu muhteşem seti kaçırmayın! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
59,90 TL
Uzaktan Kumandalı 3in1 HDMI Çoklayıcı!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, 3in1 uzaktan kumandalı HDMI çoklayıcıyla teknolojiyi dilediğiniz gibi yönetin!  3 farklı HDMI cihazı tek noktaya toplayabileceğiniz çoklayıcının uzaktan kumandası sayesinde uydu alıcı, Laptop, PC, Blu-Ray, ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
319 TL
Philips HD 9220 Airfry Çok Yönlü Pişirici ile Yağsız ve Lezzetli Kızartma Devrimi!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Philips HD 9220 Airfry ile mutfağınızda sağlık katın, geleneksel kızartma yöntemlerine veda ederek lezzette devrim yaratın! RapidAir teknolojisiyle %80'e varan oradan daha az yağ içeren lezzetlere hızlı, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap