Yağmur Botları 39,90tl |5 Parça Hasır Kutu Seti |Yaşlanmayı Geciktirin

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 20.01.2013
Şık Yağmur Botlarıyla Ayakkabı Alternatiflerinizi Arttırın!
Hasır Şıklığı ile Evinizi Düzenleyin!
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
39,90 TL
Yağmurlu günlerde buzdolabınızda iyi bir şarap, ayakkabı dolabınızda şık bir yağmur botu varsa her şey yolunda demektir. Şarabınızı siz alın, bugünün Groupon'u yağmur botlarınızı kapınıza getirsin, tüm kışı keyifli geçirin! 8 farklı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Evinizdeki dağınıklığa dekoratif bir çözüm arıyorsanız bu Groupon tam size göre! Beş parçadan oluşan hasır kutu seti, el işçiliğinin oluşturduğu zarafet ile evinizin dekorasyonuna küçük bir dokunuşla farklı bir hava katarken, birçok ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
88 TL
Ageless Wonder Yüz Kası Uyarı Sistemi ile Daha Genç ve Pürüzsüz Cilde Kavuşun!

Zamana ve yerçekimine karşı cildinizi kouyabilmek adına kullandığınız tüm yöntemlerden daha etkili, pratik, acısız ve evinizin konforunda uygulayabileceğiniz bir yöntem arıyorsanız bu Groupon tam size göre! Çok maliyetli ve sancılı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
48 TL
Powerline Olta Seti ile En İri Balığı Siz Tutun!

Yağmurluğunuzu ve lastik çizmelerinizi giyin, bu Groupon ile 10 parçalık olta setinizi alın, denizin kıyısında balık avlamanın tadına varın! Mevsimin sade güzelliğinde kafanızı ve ruhunuzu dinlediğiniz, endişelerden ve telaştan uzak ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
68 TL
AB Circle Pro 360 Zayıflama Ekipmanı ile Hızla Forma Girin!

Fitness salonlarının ağır programları ve diyet listelerinin korkunç dünyası vücudunuzu kendi kaderine bırakmanıza neden olduysa bugünün Groupon'u tam size göre!    AB Circle Pro, ağır egzersizlere ve diyet listelerine veda etmenizi ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
239,90 TL
Hunter Çizmeler ile Yağmurun ve Kışın Keyfini Çıkarın!

Gri ve soğuk kış günlerinde, Levinson'ın kült filmi "Rain Man" DVD player'ınızda keyif kaynağınız olabilir ama yağmurla fiziksel ilişki kurduğunuzda eğer ayakkabı dolabınızda kaliteli bir çizmeniz yoksa kışı keyifli geçirmek mümkün ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Smart Cover Kılıf ile iPad'iniz Hem Şık Hem Korunaklı!

iPad'inizin kullanım konforunu arttıracak, daha estetik görünmesini sağlayacak ve koruma altına alacak mükemmel tasarımlı Smart Cover kılıflar bugünün Groupon'unda! Sekiz farklı renkten tarzınıza uygun olanı seçin, iPad'inizin ayrıcalıklı ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
18,90 TL
Elektrikli Battaniye ile Tüm Kış Sıcacık Bir Yatak, Sağlıklı Uyku!

Soğuk bir gecede hayallerinizi süsleyen sıcacık bir yataktan başka bir şey değilse, yatağanıza yattığınızda hiç üşümeden, huzurlu bir uyku istiyorsanız elektrikli battaniye tam size göre! Soğuk kış gecelerinde sıcacık bir yatak için en iyi ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Kusursuz Bakım İçin Gillette Tıraş Seti ve Oral-B Diş Fırçası Bir Arada!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Gilette Fusion ProGlide 4'lü tıraş setiyle cildinize,  Oral-B Pro Expert Clinic Line diş fırçasıyla ağız sağlığınıza kusursuz bakım sunun! Kendine ve bakımına önem veren erkekler bu muhteşem seti kaçırmayın! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
13 TL
Fotoğraflarınızı Dijital Ortamdan Kurtarın!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bilgisayarınıza atılan format nedeniyle fotoğraflarınız tehlikeye girmesin! Bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yumuşacık Metalia Çift Kişilik Microfiber Yorgan ile Sağlıklı Uykular!

Güzel bir gün geçirmenin sırrı sağlıklı bir uykudadır. Bu Groupon size doğal, ergonomik, rahat ve yumuşacık, hafif bir yorgan ile sağlıklı bir uyku sunuyor! Hafif yapısı ile serin havalarda ve bahar aylarında kullanıma uygun olan , kışın ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
48 TL
Powerway MP4 Player ile Müzik Her An Yanınızda!

İşten, okuldan eve dönerken günün stresini üzerinizden atmak, yol boyunca sıkılmamak için MP4 çalarınızdan müzik dinlemeyi, kitap okumayı ya da video izlemeyi tercih edenlerdenseniz bu Groupon tam size göre! Kırmızı, siyah ve gri renk ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Norton 360 2013 Antivirüs Programı ile Bilgisayarınıza Üstün Koruma!

Teknoçağın yarattığı en tehlikeli ve agresif "meslek" grubuna mensup Hacker'ların dünya üzerindeki nüfusu belgelerle açıklanabiliyor olsa belki de online dünyaya büyükanneniz kadar yabancı kalmayı tercih ederdiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
3000 Oyun ile Her Yerde Eğlenceye Doyun!

Teknolojinin sunduğu en büyük eğlencelerden biri olan oyunlar, taşınabilir Swore Oyun Konsolu ile her an yanınızda olacak ve otobüs beklerken, işe ya da okula giderken sıkıcı dakikaların yerini oyun keyfi alacak! Nerede olursanız olun, ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
28 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
169,90 TL
Verilerinizi Seagate İle Yedekleyin!

Bilgisayarınızdaki önemli belgeler, fotoğraflarınız ya da film arşiviniz hep yanınızda ve güvende olsun istiyorsanız, bu Groupon'un ucundaki Seagate Backup Plus ya da GoFlex Wi-Fi Harddiske sahip olmalısınız! 1 TB, 2 TB ve 3 TB seçenekleri ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
34,90 TL
Discover Hava Temizleyici Sihirli Küre ile Evinizde Sağlıklı ve Kaliteli Hava Koşulları!

Evde, ofiste, işletmenizde sağlıklı, hijyenik ve kaliteli hava koşulları yaratmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın, Discover hava temizleyici sihirli küre ile ferah nefes almanın keyfini yaşayın! Discover hava temizleyici sihirli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cepli Armut Minderler ile Eğlenceli ve Konforlu Alanlar!

Armut minderlerle dekore edilmiş bir kafeye gittiğinizde rahatınızı bozmamak için gece yarısı işletme sahipleriyle birlikte mekandan ayrılmak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minder konforunu evinize taşıyın, ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
89 TL
Millenium Kitaplıklar ile Kitaplarınıza Modern Alanlar!

Bugünün Groupon'uyla evinize dekoratif ve kullanışlı çözümler kazandırın! Millenium kitaplıklar ile hem estetik hem de işlevsel alanlara sahip olun! Dört farklı renk seçeneğine sahip Millenium kitaplıklar tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Ahh Bra 3'lü Sütyen ile Kusursuz Görünüm ve Rahatlık!

Kadınların ihtiyaçları ve şikayetleri doğrultusunda tasarlanmış çok özel bir sütyene bu Groupon ile sahip olabilirsiniz! Vücudunuzun en büyük desteği olan sütyenin kusursuz tasarlanmış bir modeli olan Ahh Bra size, tel, kanca ve bantlara ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap