Mac ile 2013 Makyaj Trendlerini Keşfedin|Krispy Kreme'den Doughnutlar

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 24.01.2013
Kurs: 5 Şubede Geçerli Kişisel Makyaj Eğitimi!
Yeme/İçme: Krispy Kreme'in 18 Şubesinde Doughnut Lezzeti!
Fırsata Bak »
İndirim
89%
Fiyat
48 TL
Makyaj yaparken renk ve tonlama gibi teknik konularda da bilgi sahibi olmak ve kendi stilinizin yaratıcısı haline gelmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın.   MC AKADEMİ Eğitim Kurumları'nda Mac ve Kryolan ürünleriyle kişisel ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
7,25 TL
Doughnut lezzetinin adı Krispy Kreme, soğuklarda içinizi sıcacık yapıyor, size tatlı mı tatlı bir teklif sunuyor! 18 şubede geçerli bu Groupon ile eşsiz doughnut lezzetini içeceklerle birlikte tatma, sevdiklerinizle paylaşma imkanı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Fincan'da 2 Kişilik Boğaz'a Nazır Serpme Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
84%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Stüdyo 35 mm'den Temel Fotoğraf ve Splash Fotoğraf Eğitimi!

Cep telefonunuzla deneysel fotoğraf çekimleri yapıyor, çektiğiniz fotoğrafları instagram gibi sitelerde paylaşarak içinizdeki sanatçıyı ufak ufak kıpraştırıyorsanız Stüdyo 35 mm'de sizlere kendinizi geliştireceğiniz fotoğraf eğitimleri ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
109 TL
Sağlık: 45 Dakikada Sigaradan Kurtulun!

Günde bir paket değil de 10 tane içmek ya da paket taşımayıp çevrenizdekilerden otlanarak daha az içtiğinize kendinizi ikna etmeniz, sigara içtiğiniz gerçeğini değiştirmez. İleride doğabilecek sağlık sorunlarına karşı şimdiden önlem alın; ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
95 TL
Bakım: Doctors Beauty Center'da İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla Doctors Beauty Center'da 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz sınırsız paketlerle istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilir, farklı bölge seçenekleriyle pürüzsüzlüğün keyfini sürebilirsiniz. Alanında uzman ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!

Bugünün Groupon'uyl Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
28 TL
Güzellik: Bebek İsda Body&Soulworks'te Fazlalıklarınızdan Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla İsda Body & Soul Works ile bedeninizi yenileyin, gençleşin ve sağlıklı bir görünüm kazanın! Yeni yıl akşamı bu yazı ince ve fit bir beden ile yaz tatilini geçirme kararı aldığınız halde salata ve tatsız bitki çaylarını ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Bakım: Chill Out Spa'da Yüz Bakımı ile Yenilenin!

Chill Out Spa stres, beslenme alışkanlığı ve daha birçok faktörün cildinizde bıraktığı etkileri bu Groupon ile siliyor! %100 doğal, saf ve etkili Decleor ürünleriyle kadınlar ve erkekler için özel güzellik paketleri sunan Chill Out Spa, ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49,90 TL
Yeme / İçme: Puppa Mediterranean Brasserie'de Lezzet Şöleni!

Bugünün Groupon'uyla ciğerlerinize deniz havası doldurun ve Ataköy Marina Puppa Mediterranean Brasserie'de nefis bir menünün tadını çıkarın!   Ataköy Marina Puppa Mediterranean Brasserie'de deniz kokusu, martı sesleri eşliğinde 2 ve 4 ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
21 TL
Etkinlik: Gün Eksilmesin Penceremden ile Tiyatro Dolu Bir Gece!

Bugünün Groupon'uyla Cumhuriyetin ilk yıllarında yetişmiş, edebiyat dünyasına çok önemli eserler bırakmış Cahit Sıtkı Tarancı'nın hayatının konu edildiği tiyatro oyunu sizlerle! Sadri Alışık Kültür Merkezi'nin değerli oyuncuları tarafından ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Tandem Uçuşuyla Yerçekimine Meydan Okuyun!

Hayatınıza renk katmak için kahvaltıda sevgilinize omlet yapmak ya da evde müziğin sesini açmak bir çözüm değil. Bu Groupon ile Fly Anatolia'nın profesyonel eğitmenleri eşliğinde tandem uçuşu yapın, hayatınıza farklılık katın! ADAPAZARI ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: Zincirlikuyu Avantgarde Hotel Spa'da Dilediğiniz Masaj ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'u sizi, yorgunluğunuzu arkanızda bırakabileceğiniz, huzurlu bir gün ile buluşturuyor! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılarak birden kendinizi modern bir cennetin içinde bulacağınız, yenilenmiş yüzüyle Zincirlikuyu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
59 TL
Bakım: Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Sultanlara Layık Hamam Sefası!

Tüm haftanın yorgunluğu ve gerginliğini hissettiğiniz anda hayal dünyanıza kapanmak zorunda değilsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda kendinizi bir sultan kadar özel hissedeceğiniz hizmetler sizi bekliyor! Kral Edward, ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
18,90 TL
Yeme/İçme: Pizza Vario'da İtalyan Lezzetleri!

Bugünün Groupon'uyla Şişli'de İtalyan lezzetleri sizi bekliyor! Pizzeria Vario ile 5 malzemeli karışık pizza, 2 adet sufle ile tadına doyamayacağınız tatlara davetlisiniz! Pizzeria Vario'nun Pizzalarını nasıl ürettiğini buradan izleyin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
27 TL
"Küçük Adam Ne Oldu Sana?" Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile sizleri Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' oyununa davetlisiniz! Tüm işlerinize, koşuşturmalarınıza kısa bir ara verin ve kendinize sanat dolu bir gün ayırın! Sanat dünyasının en öneli ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
118 TL
Yeme/İçme: Manos Meyhane'de Sınırsız Eğlence!

Gerçek bir Rum meyhanesinde gerçek bir eğlence ve lezzet sizleri bekliyor! Manos Meyhane'de sınırsız içki eşliğinde felekten bir gece için Groupon'unuza bir göz atın!   Menünüz Başlangıçlar Beyaz Peynir  Acılı Ezme  Patates Salatası  ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap