Sultanahmet | 5* Swissotel | Alaçatı | Kışa Özel |Ankara |Ağva |Berlin

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 22.01.2013
Ankara Turist Hotel'de 2 Kişilik Tatil!
Ağva Paradise Otel'in Bungalov Odalarında 2 Kişilik Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
37%
Fiyat
94 TL
Şehrin yoğun ve gürültülü ortamından sevdiğinizle birlikte bir nebze olsun sıyrılmak, keyifli bir gün geçirmek ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Her odasında özel teras bulunan Turist Hotel'de evinizdeki kadar ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara...  Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle sürpriz yapın ve Ağva'da muhteşem bir tatile çıkın! Şehrin stresinde boğulurken ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Beyoğlu Plussuite'te Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Plus Suite'te benzersiz konaklama deneyimine davet ediyor! Şehir merkezindeki Plussuite Hotel, ünlü Taksim Meydanı ve Taksim Metro İstasyonu'na sadece 250 metre mesafededir. Şık iç mekanlara sahip olan otel, klima ve ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
89 TL
Taş Konak Alaçatı Otel'de Çift Kişilik Tatil!

Taş Konak Alaçatı Otel, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın kışa özgü sade güzelliğinin tadına varmak! Otel ücretsiz Wi-Fi, doğal taş duvarlar ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Uludağ ya da Kartalkaya Turu Günübirlik ve 1 Gece Konaklamalı Seçeneklerle

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırmayı hayal etmiyor musunuz? Türkiye'nin doğal güzellikleriyle cennet ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
98 TL
Ağva El Rio Motel'de Romantik Tatil!

El Rio Hotel, yeşil ve mavinin buluştuğu İstanbul'a en yakın cennet Ağva'da sakin ve huzurlu yapısı, şık odaları ve ikramları ile sizi bekliyor. El Rio Hotel'de sevdiğiniz kişi ile muhteşem bir tatil yapabilirsiniz! Odaların Özellikleri 24 ... devamını gör.

İndirim
28%
Fiyat
79 TL
Taxim Port Suites'te Konfor ve Romantizm Bir Arada!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Taxim Port Suites çift kişilik konaklama paketleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! İstiklal Caddesi'ne, Nişantaşı'na, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'ne yürüyerek gidebileceğiniz; ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
449,90 TL
THY ile Sofya'ya Uçun ve 5* Sheraton Hotel'de Konaklayın!

Patronunuzdan izin almanızı gerektirmeyecek, muhteşem bir hafta sonu tatiline hazır olun! İki ya da 3 günlük Sofya turu bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Her anı eşsiz bir deneyime dönüşecek muhteşem bir hafta sonu için acele edin! 2 ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
599 TL
THY ile Kiev'e Vizesiz Uçun ve Konaklayın!

Bugünün Groupon'uyla Ukrayna'nın eşsiz güzelliklerle dolu başkenti Kiev'i yakından görme imkanına sahip olun ve unutamayacağınız bir tatilin tadını çıkarın! 2 Gece 3 Günlük Tur Programı 15-17 Şubat 2013  22-24 Şubat 2013  01-03 Mart 2013 ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
149 TL
Eğlencenin Kalbi Beyoğlu Peradays Hotel'de 2 Kişilik Konaklama

İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yer alan Peradays Hotel ayrıcalıklı anlar için size kapılarını açıyor! Geçmişi 19. yüzyıla kadar uzanan bu butik otel, İstanbul'un Avrupa yakasında, tarihi Beyoğlu semtinde merkezi bir konumda yer ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Bülbül Yuvası Foça Boutique Hotel'de İkramlara Dolu Tatil!

Zamanın ağırlığı ve stresi birikir ruhumuzda. Öyle hızlı, öyle yoğun geçer ki günler, ne o stresi atmaya vakit kalır, ne de kendimize özel zaman ayırarak biraz olsun rahatlamaya. Bir adım sonrasında daha güçlü, biraz daha rahatlamış ve ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
79 TL
Harbiye Residence'ta Stil, Konfor ve Romantizm Bir Arada!

Bugünün Groupon'u Harbiye Residence'ta benzersiz konaklama paketleri ile size stil ve konforu bir arada sunuyor! Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne yürüyerek 5 dakikalık bir mesafede olan Harbiye Residence, İstanbul'un kalbinde yer ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Swissôtel Büyük Efes'te Yer Alan Aquarium Restoran'da Yunan Lezzetleri!

Bugünün Groupon'uyla Swissôtel Büyük Efes'te Yer Alan Aquarium Restoran'da tadına doyamayacağınız lezzetler sizi bekliyor! Sayısız tarihi güzellikleri ile dünyanın en eski ve en güzel şehirlerinden biri olan İzmir'in merkezinde bulunan ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
74 TL
Bursa'da Doğanın Kucağında 2 Kişilik Tatil!

Kent yaşamının omuzlarınıza yüklediği ağırlıkla biraz olsun doğa görebilmek için evinize hiç durmadan büyük yapraklı bitkiler alıyor ya da National Geographic'i hipnotize olmuş gibi izliyorsanız bugünün Groupon'u tüm yorgunluğunuzu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
199 TL
Bursa Almira Hotel'de Benzersiz Konaklama ve Spa Deneyimi!

Güney Marmara'nın en çok tercih edilen oteli Almira Hotel, koşulsuz misafir memnuniyeti üzerine kurulmuş hizmet anlayışıyla tam çeyrek asırdır konuklarına "Hoş Geldiniz" diyor! Geleceğin konforuyla güçlenen Almira Hotel yıllardır olduğu ... devamını gör.

İndirim
99%
Fiyat
1 TL
HMC Travel'ın Yurt Dışı Turlarında 100 TL İndirim Sağlayan Groupon!

Yurt dışına çıkmak için kara kara düşünmenize, uzun planlar yapmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla tatilinizi HMC Travel ile erkenden planlayabilir, hesaplı ve keyif dolu günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz ülkeyi seçin, HMC ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Balık Aşkı!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da romantizmi tam manasıyla yaşayın! Tarihi Kız Kulesi Restaurant'ta alkollü veya alkolsüz yemek menüsü sizleri bekliyor! Menünüz: Ordövr Tabağı: Patlıcan salatası, acılı ezme, humus, domates, salatalık, ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
424 TL
Aphrodite Mykonos Beach Hotel'de İkram ve Hizmetlerle Dolu Tatil!

En sık ziyaret edilen Yunan adası Mykonos'ta masmavi berrak denizin, altın sarısı kumların, esen ılık rüzgarın, içinizi ısıtan güneşin, akşam eğlencelerinin kısacası cennet gibi tatilinin tadını bu Groupon'la çıkarın! Aphrodite Mykonos ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
463 TL
Radisson Blu Resort Split'te 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Dünya Kültür Miras listesindeki tarihi kalıntıları, denizi ve marinasıyla, turistik bir şehirde Radisson Blu Resort kalitesi ile benzersiz bir tatil sizi bekliyor! Radisson Blu Resort UNESCO korumasındaki Diocletianus ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap