Yıldız Hisar'dan Boğazda Açık Büfe Kahvaltı|67 tl'ye Sınırsız Fitness

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 31.01.2013
Yeme/İçme: Yıldız Hisar'da Boğaz'a Nazır Kahvaltı!
Hizmet: National Car Rental'da Araç Kiralama Hizmeti!
Fırsata Bak »
İndirim
27%
Fiyat
44 TL
Harika mimarisi ve boğaz manzarasıyla Yıldız Hisar, bugünün Groupon'uyla sizi enfes bir kahvaltıya davet ediyor! Zengin çeşitli açık büfe veya serpme kahvaltısıyla hafta sonunda güne muhteşem bir başlangıç sunan Yıldız Hisar, boğaz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Kafanız nereye isterse oraya gitmek istediğinizde ağır bavulunuz ve ayarlamaya çalıştığınız uçak bileti size engel olmasın! Bugünün Groupon'uyla National Car Rental ile aracınız hazır! National Car Rental ile Mart 2013'e kadar dilediğiniz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
39 TL
Bakım: Cihangir Pilates'te Dilediğiniz Masajı Seçin!

Cihangir'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Cihangir Pilates, sizi seçeceğiniz 7 farklı masaj ile bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor!  Cihangir Pilates; misafirlerinin kendilerini ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
79 TL
B&E Sports Center'da Forma Girin!

Bugün'ün Groupon'uyla daha sağlıklı ve enerjik bir hayat kalitesine sahip olmaniz mümkün!   B&E Sports Center sizi profesyonel eğitmenleriyle egzersiz yapmaya davet ediyor!   B&E Sports Center 200 metrekarelik spor salonu, tenis kortu, ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Angelik Form'da İstenmeyen Tüylere Son!

Bugünün Groupon'uyla Angelik Form'da istenmeyen tüylerinize veda etmenizi sağlayacak paketler sizi bekliyor! Ansızın çıkan davetlerinizde bacaklarınızdaki ve koltuk altınızdaki istenmeyen tüyler yüzünden kıyafet seçimleriniz ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
78 TL
Sağlık: Yasmin Med'de Migrene, Yorgunluğa ve Uykusuzluğa İntolerans Testi ile Son!

Bugünün Groupon'uyla kilo problemi, migren ve uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve kurtulabilirsiniz! Yasmin Med ile gıda intolerans testi ve alerji testi sizlerle! Günümüzde gelişen, yenilenen ve değişen her alanda olduğu ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Bakım: Chill Out Spa'da Yüz Bakımı ile Yenilenin!

Chill Out Spa stres, beslenme alışkanlığı ve daha birçok faktörün cildinizde bıraktığı etkileri bu Groupon ile siliyor! %100 doğal, saf ve etkili Decleor ürünleriyle kadınlar ve erkekler için özel güzellik paketleri sunan Chill Out Spa, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Spor: Korukent Gym'de Sınırsız Kulüp Üyelikleri ile Sağlıklı ve Formda Kalın!

Formda ve zinde bir vücuda sahip olmak hayallerinizde, düzenli spor yapmak bir türlü gerçekleştiremediğiniz planlarınız arasında kalmasın. Bugünün Groupon'u, size Korukent Gym'de üç aylık ya da altı aylık sınırsız üyelikler sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
29 TL
Güzellik: New York Güzellik'ten İncelme Paketleri!

Arkadaşlarınızla yemeğe çıktığınızda onlar büyük boy pizza yerken siz haşlanmış sebze, salata ile idare etmeye mi çalışıyorsunuz? İş çıkışlarınızda tüm gün ofiste yorulmanıza rağmen kilo vermek için spor salonunuzda saatlerinizi mi ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Bakım: Autowaxten Aracınıza Detaylı Bakım!

Değişen her mevsimin aracınızı yıpratmasına izin vermeyin. Çocuğunuz gibi sevdiğiniz aracınızı sonbahara hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü gibi pırıl pırıl! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Riva Hotel Taksim'de 2 Kişi Kişilik Tatil!

Riva Otel, sizi İstanbul'un merkezinde Türk konukseverliği ile tanışmaya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte benzersiz bir tatil sizi bekliyor! Tüm odalarda ısıtma ve soğutma sistemi, LCD TV, direkt telefon, minibar, ... devamını gör.

İndirim
22%
Fiyat
39 TL
39 TL Ödeyerek 1 Sene Boyunca Yüzlerce Etkinlikte Müzekart+ Ayrıcalığını Yaşayın!

Tarih severler, sanat tutkunları, yaşadığı şehrin güzelliklerini keşfetmek isteyenler için minik bir hazine niteliğinde olan, sanatın ve kültürün kapılarını sonuna kadar açan Müzekart+ ile 1 yıl boyunca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
75 TL
Bakım: Maia Day Spa ile Masaj Keyfi!

Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz masajla bedeninize yepyeni ve taze duygular katmaya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla, kendinizi ödüllendirin! Maia Day ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
379 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinize StrongLife ile sonsuza kadar veda etmeye hazır olun! Ansızın çıkan davetlerinizde bacaklarınızdaki ve koltuk altınızdaki istenmeyen tüyler yüzünden kıyafet seçimleriniz kısıtlanıyorsa, yazın ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
1 TL
MNG Kargo'dan 1 TL'ye %60 İndirim! Yurt İçi Tüm Gönderimlerde Geçerli!

Uzaktaki sevgilinize siz gidemezseniz de biz sevginizi taşırız. MNG Kargo ile yurt içi tüm gönderimlerinizde %60 indirim sağlayan Groupon sadece  1 TL! Teknolojik Aktarma Merkezleri'nde saatte 65 bin kargo yükleyen ve tam zamanında teslim ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Spor: Tennis Club @ Conrad'da Ailece Spor Yapma Keyfi!

Ailece paylaştığınız sosyal aktiviteleriniz artık rutine döndüyse, birlikte alışverişe çıkmak ve yemeğe gitmek dışında hayatınıza hareket katmak istiyorsanız, bu Groupon'u kaçırmayın ve aile boyu tenis öğrenmenin keyfini çıkarın! ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Profesyonel Cilt Bakımı ile Yenilenin!

Bugünün Groupon'u sizi yenilenmeye davet ediyor! U-Time Wellness'ta cilt bakımı, yenileme ve oksijen terapiden oluşan bakım paketi ile sağlıkla parıldayan bir cilde sahip olabilirsiniz!   Aynada görmek istediğiniz gibi güzel! U-Time ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
79 TL
Bakım: Çift Olmanın Tadını Hotel Crystal Aqua Plus Spa Ottoman Deluxe'te Çıkarın!

Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte kendinizi şımartabileceğiniz bir güne kucak açabilir, keyif içinde geçireceğiniz dakikalarda aşk tazeleyebilirsiniz! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılıp kendinizi modern bir cennetin içinde ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Yeme İçme: Coco Clementine Kalitesiyle Brunch Keyfi!

Akdeniz'in romantik çizgisini dekorasyonuyla, enfes lezzetlerini ise mutfağıyla Türkiye'ye taşıyan Coco Clementine, 'müdavimlerine özel' olarak hazırladığı yeni 5 farklı konsept ve özel menüler sunuyor. Bugünün Groupon'uyla İstanbul'un en ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
79 TL
Eğitim: Marmara Sanat Akademisi'nden Televizyon Programcılığı Eğitimi!

Hepimizin bildiği gibi eğlencenin ve haberin kaynağıdır televizyon! İyi bir televizyon habercisi ya da iyi bir televizyon programcısı olmak için ilk adımı Groupon'la atın! Marmara Sanat Akademisi'nde alacağınız 10 saatlik televizyon ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap