Manos Meyhane'de Leziz Yunan Tatları | Doctors ile Güvenli Epilasyon

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 22.01.2013
Yeme/İçme: Manos Meyhane'de Sınırsız Eğlence!
Bakım: Doctors Beauty Center'da İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
118 TL
Gerçek bir Rum meyhanesinde gerçek bir eğlence ve lezzet sizleri bekliyor! Manos Meyhane'de sınırsız içki eşliğinde felekten bir gece için Groupon'unuza bir göz atın!   Menünüz Başlangıçlar Beyaz Peynir  Acılı Ezme  Patates Salatası  ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
95 TL
Bugünün Groupon'uyla Doctors Beauty Center'da 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz sınırsız paketlerle istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilir, farklı bölge seçenekleriyle pürüzsüzlüğün keyfini sürebilirsiniz. Alanında uzman ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: Zincirlikuyu Avantgarde Hotel Spa'da Dilediğiniz Masaj ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'u sizi, yorgunluğunuzu arkanızda bırakabileceğiniz, huzurlu bir gün ile buluşturuyor! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılarak birden kendinizi modern bir cennetin içinde bulacağınız, yenilenmiş yüzüyle Zincirlikuyu ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Bakım: Chill Out Spa'da Yüz Bakımı ile Yenilenin!

Chill Out Spa stres, beslenme alışkanlığı ve daha birçok faktörün cildinizde bıraktığı etkileri bu Groupon ile siliyor! %100 doğal, saf ve etkili Decleor ürünleriyle kadınlar ve erkekler için özel güzellik paketleri sunan Chill Out Spa, ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
27 TL
"Küçük Adam Ne Oldu Sana?" Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile sizleri Sadri Alışık Tiyatrosu'ndan ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' oyununa davetlisiniz! Tüm işlerinize, koşuşturmalarınıza kısa bir ara verin ve kendinize sanat dolu bir gün ayırın! Sanat dünyasının en öneli ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta Sushi Lezzeti!

Hiçbir zaman hayatınızda ekmeğin ya da bir tabak pilavın oynadığı rolü taşımaz; ama sushi hayatın hep bir yerinde durur, her an canı çektirebilir, çok uzaklardan gelip masanıza konuk olur. Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Tiyatro: Islah Evi Oyunu Çamurdan Tiyatro ile Sahnede!

Hafta sonunda başarılı bir tiyatro oyunu izleyerek keyifli vakit geçirmek isterseniz, bugünün Groupon'u tam size göre! Çamurdan Tiyatro ekibi, ilk oyunları Islah Evi ile sahnede! Islah Evi Mutlu evliliğiniz, başarılı kariyeriniz, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
98 TL
Kurs: World Point'te Binicilik Eğitimi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla World Point Binicilik'te sınırsız çaylı kahvaltı tabağı eşliğinde 4 veya 8 ders binicilik eğitimi sizleri bekliyor!   Kahvaltı Tabağınız Domates  Salatalık 3 çeşit peynir Zeytin ceşitleri Reçel 2 çeşit salam Maydanoz ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
37,50 TL
Yeme/İçme: Rose Marine'de Masalsı Bir Sabah Kahvaltısı

Bugünün Groupon'uyla Rose Marine Cafe Restaurant'ta muhteşem bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tüm yorgunluğu, karmaşayı ardınızda bırakarak uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla günün en keyifli öğünü kahvaltıda bulumaya ne ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
109 TL
Sağlık: 45 Dakikada Sigaradan Kurtulun!

Günde bir paket değil de 10 tane içmek ya da paket taşımayıp çevrenizdekilerden otlanarak daha az içtiğinize kendinizi ikna etmeniz, sigara içtiğiniz gerçeğini değiştirmez. İleride doğabilecek sağlık sorunlarına karşı şimdiden önlem alın; ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kıyısında 2 Kişilik Enfes Kahvaltıyla Keyifli Sabah!

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da doğal ürünlerle zengin mi zengin, enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tamamı doğal ve özel üretim ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
499 TL
Eğitim: English Time ile İngilizce Öğrenin!

Bir turistin çok basit sorusu karşısında cevapsız kalıyor ve İngilizce eğitimi almanız gerektiğini düşünüyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! English Time size 120 saatlik 1 kur Genel İngilizce eğitimi sunuyor! Türkiye'nin yanı sıra ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Krispy Kreme'in 18 Şubesinde Doughnut Lezzeti!

Doughnut lezzetinin adı Krispy Kreme, soğuklarda içinizi sıcacık yapıyor, size tatlı mı tatlı bir teklif sunuyor! 18 şubede geçerli bu Groupon ile eşsiz doughnut lezzetini içeceklerle birlikte tatma, sevdiklerinizle paylaşma imkanı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
19 TL
Aktivite: Crocus Bowling'de Heyecan, Adrenalin, Macera!

Havaların yağmurlu ve karlı olduğu bu günlerde arkadaşlarınızla iklim koşullarının etki etmediği mekanlarda doyasıya eğlenmek ve harika bir gün yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın en uzun binası Sapphire AVM'de bowling ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Taxim Ares Residence'ta 2 Kişilik Konaklama

Bugünün Groupon'u size şehrin göbeğinde benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor!   Taxim Ares Residence; Klima, LCD TV ve ücretsiz Wi-Fi erişimiyle donatılmış çağdaş konaklama hizmeti sunmaktadır. Taxim Ares Residence'in konaklama ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Enfes Menü!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor!   Menünüz Başlangıçlar Yeşillik ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
59 TL
Bakım: Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Sultanlara Layık Hamam Sefası!

Tüm haftanın yorgunluğu ve gerginliğini hissettiğiniz anda hayal dünyanıza kapanmak zorunda değilsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda kendinizi bir sultan kadar özel hissedeceğiniz hizmetler sizi bekliyor! Kral Edward, ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap