Türkiye Çapında Çıtır Usta Pide Menü 9,90tl | Meyyali’de Leziz Sabah

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 04.01.2013
Yeme/İçme: Efsanevi Çıtır Usta Lezzeti!
Sağlık: Yasmin Med'de Besinleri Yeniden Keşfedin!
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
9,90 TL
Lezzetiyle tüm Türkiye'yi saran efsanevi Çıtır Usta bugünün Groupon'unda! 13 çeşit pide seçeneğinin yanı sıra salata ve tatlıyla gününüze tat katma şansı sizinle! İstanbul'dan Bursa'ya, İzmir'den Edirne'ye tüm Türkiye'deki şubelerinde ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
94%
Fiyat
78 TL
O çok sevdiğiniz brokoli aslında sizin için ne kadar yararlı, domates sağlığınız için doğru bir seçim mi; tüm bu soruların cevabı bugünün Groupon'uyla Yasmin Med'de! Gıda intolerans testiyle siz de vücudunuzun besinlere verdiği tepkiyi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye 4. Levent Elegance Residence'ta Çift Kişilik Konfor ve Keyif Dolu Konaklama!

Bütçenize uygun tatil yapmak için Beşiktaş Meydanı'nda çadır kurmaya çalışmak büyük bir risk olabilir. Bu Groupon ile 4. Levent'te yer alan Elegance Residence'ta eşsiz bir tatil sizi bekliyor! Modern, ferah ve çağdaş bir yaklaşımla ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/içme: İstinye Meyyali Restaurant'ta Hafta Sonu Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Haftanın tüm yorgunluğu atmak, sevdiklerinizle muhteşem bir kahvaltı sofrasında buluşmak için hafta sonlarını iple çekiyorsanız bugünün Groupon'u sizi hayır diyemeyeceğiniz bir kahvaltıya davet ediyor! Meyyali ile İstinye'de boğaza nazır, ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: 5* Titanic Bayrampaşa'da Masaj ve VIP Şehrazat Hamamı

Bugünün Groupon'u sizi yeni yıla arınmış bir şekilde başlangıç yapmak için 5* Titanic Bayrampaşa'da kese-köpük masajı, the face & sensetion özel bakımı ve 2 kişilik VIP Şehrazat hamamı'nda keyif dolu saatler sizi bekliyor! Paketler Paket 1 ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
375 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinize StrongLife ile sonsuza kadar veda etmeye hazır olun! Ansızın çıkan davetlerinizde bacaklarınızdaki ve koltuk altınızdaki istenmeyen tüyler yüzünden kıyafet seçimleriniz kısıtlanıyorsa, yazın ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
379 TL
Eğitim: İspanyolca ya da İtalyanca Eğitimi!

Günümüzde dil öğrenmenin yadsınamaz değerinin farkında olmanıza rağmen, bugüne kadar bir girişimde bulunmadıysanız, bugünün Groupon'uyla İspanyolca ya da İtalyanca öğreniminize Amerikan Kültür Derneği VIP Taksim ile başlayabilirsiniz!   ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
38,90 TL
Celal Birsen Kalitesi ile Şemsiyenizi Yenileyin!

Yağmurlu ve fırtınalı bir günde, sokakta, iki tip insan görebilirsiniz. Kırık şemsiyesiyle atmosferin küçük şakasını mağdur karşılayanlar ve hayatına Celal Birsen kalitesiyle güneşli bir gündeki kadar sakin devam edenler. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Dr. Ozon ile Kışın da İncecik Olun!

Bugünün Groupon'uyla minicik porsiyonlara gerek kalmadan kolayca incelebilirsiniz! Dr. Ozon ile 12 seanslık kapsamlı zayıflama paketi sizinle! Paketinizde Yer Alan Uygulamalar Quantum Zayıflama Slim Pad Yağ Parçalama Toparlama Quantum ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
78 TL
Eğitim: Dijital Fotoğrafı Öğrenin!

Bir telefon kamerasıyla istediğiniz görüntüyü kaliteli fotoğrafa dönüştürmek zor olabilir. Bugünün Groupon'uyla  İstanbul Fotoğraf Akademisi'nde dijital fotoğrafçılık atölyesi sizinle! Alanında yetenekli ve deneyimli eğitmenleri Tolga ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
69,90 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Bir Ayda 6 Kilo Verin!

Sizi ince gösteren aynalarla dost olma zorunluluğuna bu Groupon ile son verin! Nişantaşı New York Güzellik'te bir ayda 4-6 kilo vereceğiniz zayıflama yöntemi sizinle! Paket Kapsamı Beslenme danışmanlığı Soğuk lipoliz Diyot lazer Kavitasyon ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
58 TL
Steel Çamaşır Kurutucu ile 20 Dakikada Kuru Giysiler!

Giysileriniz ve ev tekstil ürünlerinizi hızla ve toz, mikrop, bakterilerden uzak bir şekilde kurutmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Statik kurutma sistemine sahip Steel Çamaşır Kurutucu ile çamaşırlarınız 1 saatte kullanıma ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Spor: Active Gym'de Sınırsız Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla sağlıklı bir yaşama adım atın! Şişli Active Gym ile 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık sınırsız fitness üyeliği sizlerle! 2000 yılından beri spor ve danışmanlık hizmetlerini başarıyla sürdüren Active Gym 550 m2'lik geniş ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
12,90 TL
Yeme/İçme: Çöpçü'de Enfes Ege Lezzetleri

Bugünün Groupon'uyla çöp şiş yemek için Ege yollarını aşındırmanıza gerek kalmadan İstanbul'un göbeğinde sizlere lezzet şölenine davet ediyor! İzmir tatili dönüşünüzde mola yerinde yediğiniz çöp şişin tadı yıllardır damağınızdan gitmiyor ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Bakım: Çift Olmanın Tadını Hotel Crystal Aqua Plus Spa Ottoman Deluxe'te Çıkarın!

Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizle birlikte kendinizi şımartabileceğiniz bir güne kucak açabilir, keyif içinde geçireceğiniz dakikalarda aşk tazeleyebilirsiniz! Kent yaşamının kalabalığından sıyrılıp kendinizi modern bir cennetin içinde ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
44 TL
Eğitim: Kara Kutu'da Tiyatro Eğitimi!

Tiyatro oyunlarının seyirci koltuğunda değil; sahnesinde yer alıp yüzlerce kişiye yeteneğinizi sergileme hayalinizi gerçeğe dönüştürün! Bu Groupon ile Kara Kutu'da tiyatro eğitimi sizinle! Temel Oyunculuk Eğitimi Oyunculuk eğitiminin amacı ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
129 TL
Eğitim: AB Dil Ödüllü EFINST Dil Okulu ile Canlı Konuşma Sınıflarında İngilizce Eğitimi!

Dünya değişiyor, gereksinimler artıyor. Buna bağlı olarak ana dilinizin yanına ikinci bir dil eklemek, artık isteğe göre olmaktan öte bir zorunluluk haline geldi.  Gerek eğitim, gerekse iş hayatında İngilizce bilmek kimi zaman bir artı ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Bakım: Profilo AVM The Spa'da Masaj Keyfi!

Sıcak duşun altında 15 dakika durmak sırt ağrılarınızı geçirmediği gibi kısa süreli bir yanık acısına neden olabilir. Bu Groupon ile ağrılarınıza kalıcı ve profesyonel çözümler bulun ve Profilo AVM Njoy The Spa'da masaj keyfine katılın! ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
24 TL
Yeme/İçme:Mare Nostrum Bistro'da Sınırsız Alkollü İçecek

Bugünün Groupon'uyla Mare Nostrum Bistro'da sınırsız alkollü içecek ve atıştırmalık tabak ile keyif dolu saatler sizi bekliyor! Uçsuz bucaksız maviliklere nazır dostlarınızla birlikte keyif dolu sohbetler edeceğiniz bir gün geçirmek ister ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
18 TL
Tiyatro: Hiç Adlı Oyunun Prömiyeri Sahnede!

Sadri Alışık Tiyatrosu'nun yepyeni oyunu "Hiç" sahnede! Yurtdışında büyük yankı uyandıran bu avangart oyun bugünün Groupon'uyla sizlerle! Bir hiç için koskocaman bir hiç için daha büyük bir hiç için HİÇ İdeallerin yokluğu Hedeflerin ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap