Anadolu: Asya Suites 5* Bayram Tatili | Valide Sultan'da Hamam Keyfi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 15.10.2012
Konaklama: Bayramda 5 Yıldızlı Konfor!
Bakım: Valide Sultan Hamamı'nda Sultanlar Gibi Ağırlanın!
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
149 TL
Bugünün Groupon'uyla Ataşehir'de evinizin rahatlığında 5 yıldızlı konaklama imkanı sizlerle! Asya Suites ile bayramda da çift kişilik konaklama ve odaya kahvaltı paketleri sizi bekliyor! Asya Suites, Ataşehir'de, değerli konuklarının ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
22 TL
Tüm vücudunuzu stresten, yorgunluktan ve negatif enerjiden uzaklaştıracak bir hamam keyfine ne dersiniz? Valide Sultan Hamamı, kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak hamam, sauna, masaj keyfini size sunuyor. Hafta İçi ve Hafta Sonu ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
86%
Fiyat
98 TL
Eğitim: İngilizcenizi Konuşturun!

Kısa sürede akıcı, hızlı, anlaşılır ve etkili bir biçinde İngilizce konuşmak istiyorsanız bugünün Groupon'una hemen göz atın! Multi Dil Eğitim ile 6 aylık İngilizce konuşma kulübü sizlerle! Güçlü eğitmen kadrosu, eğitim sistemi, modern ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Bakım: Refleksoloji ve Ayak İyon Detoksu!

Ayaklarınız dile gelse vücudunuzdaki tüm problemleri anlatabilir, toksinlerinizi atmanıza yardımcı olur, sizi yönlendirirdi. Bu Groupon ile Gin Güzellik'e gelin, ayaklarınızın dilini, vücudunuzun problemlerini çözün! 12 bin yıllık geçmişi ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
48 TL
Eğitim: TangoPera ile Dans Ateşi!

Siz de dansçıları hayranlıkla izliyor ve artık dans figürlerini ustalıkla sergilemek istiyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! TangoPera Dans Stüdyosu'ndan Latin dansları veya Arjantin tango kursu sizlerle! Groupon ile Tercih ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
79 TL
Sağlık: 600 Gıdayı Kapsayan İntolerans Testi

Alışkanlıklarınız ve damak zevkiniz üzerine kurduğunuz beslenme düzeninizden çok daha fazlasını öğrenebileceğiniz ve metabolizmanıza yabancı kalmayacağınız bir yaşama kucak açabilirsiniz! Bu Groupon ile tek bir test ile sağlığınızı ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
39 TL
Bakım: Erenköy 313'te Yoga veya Meditasyon, Nefes Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla Erenköy 313'te yoga, meditasyon ve nefes eğitimiyle dingin bir hayat sizi bekliyor. İş hayatının getirdiği stres, şehrin gürültüsü ve kalabalığı yüzünden zihninizi boşaltamıyorsanız, sakinleşmenize 10'a kadar sayıp ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Zengin Ocakbaşı'ndan Zengin Menü!

Taptaze lezzetlerin, mezelerin, tatlıların ve özenli hizmetin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Zengin Ocakbaşı, bugünün Groupon'uyla sizi samimi bir sofraya davet ediyor!   Zengin Ocakbaşı, Anadolu yakasındaki eğlence ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Dükkan Burger'in Tüm İstanbul Şubelerinde Geçerli 25 TL'lik İndirim Çeki!

Özenle seçilmiş, dinlendirilmiş, usulüyle pişirilmiş gerçek et lezzetini en keyifli sunumlarla harmanlayan, damaklara şölen, gözlere bayram yaşatan Dükkan Burger şimdi bugünün Groupon'unda! Dükkan Burger'in karar vermesi hayli zor olan ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
29 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
199 TL
Ağva Mad Sea Beach Hotel'de Romantizm

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 Mevsim huzur vermekte olan doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Bağdat Caddesi Space Day Spa'dan Kışa Özel Masajlar!

Bugün'ün Groupon'uyla kışa özel masajlar ile profesyonellerin ellerinden gelen huzurun tadına varabilirsiniz! Bağdat Caddesi'nde konumlanmış olan Space Day Spa'da ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. İhtiyacınız olan hizmetleri ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: Bayram Çikolatanız by Ivan'dan

Bugünün Groupon'u ile bayram çikolatanız ve macaronunuz By Ivan'dan! Bayrama sayılı günler kala AVM'ler bayram alışverişi ile dolup taşarken, ziyaretine gideceğiniz eşiniz dostunuz ve akrabalarınız için By Ivan kalitesiyle özel üretim ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda daha büyük bir tekne ve salaş bir konseprtle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Ab'bas Waffle'da Waffle ve Kahve ile Lezzete Yolculuk!

Türkiye'de toplam 11 şubesi olan, 1983'ten günümüze lezzet ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla beğeni kazanan Ab'bas Waffle, Ataşehir şubesinde waffle ve kahve menüsünü masanıza sunuyor! Bugünün Groupon'uyla gerçek lezzeti keşfedin! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
12,90 TL
Aktivite: Bab Bowling'de Eğlence!

Eğlence herkes için farklı anlamlar taşır; fakat bowling söz konusu olduğunda herkesin fikri aynıdır. Bugünün Groupon'uyla eğlence sizi bekliyor!  Bab Bowling size sevdiklerinizle muhteşem bir gün sunuyor! 1997 yılından beri hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Ramada İstanbul Asia Hotel'de Bayram Tatili!

İstanbul'un en seçkin otellerinden Ramada Asia, bugünün Groupon'uyla size şık bir çift kişilik konaklama deneyimi sunuyor! Üstelik Groupon'unuz bayramda da geçerli! Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia Otel, iş ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: J'adore Cafe'de Kahvaltı Menüsü

Bugünün Groupon'uyla J'adore Cafe'de muhteşem bir kahvaltı sizi bekliyor! Günün en güzel öğünü olan kahvaltı saatinde sevdiklerinizle birlikte toplanıp muhteşem bir kahvaltı keyfine davetlisiniz! J'adore Cafe'de sizler için hazırlanmış bol ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap