Anadolu: Büyükada Princess'te Romantizm | Tapeo Restaurant Yengeç Menü

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 08.10.2012
Konaklama: Sonbaharda Büyükada Romantizmi!
Yeme/İçme: Tapeo Restaurant'ta Eşsiz Lezzetler!
Fırsata Bak »
İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Sonbaharda Büyükada'nın büyüleyici atmosferi eşliğinde romantik bir tatil sizleri bekliyor!   Nostaljik adada tarihe tanıklık edebileceğiniz yerleri gezebilir, şehrin yorucu temposundan uzaklaşıp Princess Hotel'in şık ve konforlu ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Yengeçlere olan sevgimiz Spongebob Squarepants'in patronu Bay Yengeç ile sınırlı kalmıyor; aynı zamanda masanızda da leziz bir seçenek olarak karşınıza geliyor. Bu Groupon'la Caddebostan Tapeo Restaurant'ta tapaslardan mavi yengeç kovasına ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Ataşehir İl Padrino Küp Et & Kebap'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir'de hizmet veren İl Padrino Küp Et & Kebap'ta unutulmaz bir sofra sizleri bekliyor! Küp Kebap'ta geleneksel Türk damak zevkinin vazgeçilmezi olan kebaplara ve Güneydoğu mutfağına; seçkin günlük etler ve zengin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kryolan Ürünleriyle Makyaj Eğitimi!

Anıl Efe Ajans ile dört saatlik kişisel makyaj workshop'una katılın; kendi stilinizin uzmanı olun! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikleri öğrenin! Eğitim İçeriği Temel Kozmetik  Renk Tanımları  ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
28 TL
Güzellik. Kısa Sürede Sıkılaşın!

Zahmetsizce bölgesel fazlalarınızdan kurtulmak, form kazanmak ve aynı anda kaslarınızı güçlendirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi Acıbadem Este Almond'da infrared ışın özellikli kas stimülatörü ile kısa sürede fit bir vücuda ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14 TL
Tiyatro: Baş Belası Oyununa Biletiniz!

Hayata küçük bir kahkaha molası vermek istiyorsanız Tiyatro Esen sizi "Baş Belası" ile buluşturuyor. 16 Ekim'de Kozyatağı Kültür Merkezi'nde; Arda Esen, Çiğdem Batur ve Sedat Bilenler ile keyif dolu anlar sizinle! Oyun Hakkında Tiyatro ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Ürün: Philips LivingColors 16 Milyon Renk ile Evinizin Her Köşesinde!

Kozmosun enerjisini yedi ayrı renkle temsil eden auranıza kulak verin, enerjinizle uyumlu atmosferi Philips LivingColors serisiyle yaratın! Bugünün Groupon'u 16 milyon renk ile evinizin her köşesinde size özel bir ışık evreni sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
54,90 TL
Yeme/İçme: Bostancı Mastori'de Canlı Müzik Eşliğinde Eğlence!

Bugünün Groupon'uyla Mastori Restaurant, sizleri eğlence ve lezzete davet ediyor!   Suadiye Sahilyolu'ndaki eşsiz konumu, özel dekoru, Yunan ve Ege mutfağının spesiallerinden oluşan leziz menüsü, hızlı ve kaliteli servisi, Buzuki eşliğinde ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34 TL
Ürün: Days In Colours "Renkli Günler" Silikon Elyaf Yorganlar ile Sağlıklı Uykular!

Kimle uyuduğunuz ipuçları barındır. Çizikler kedinizle, soğuk algınlığınız sevgilinizle, romantik komedi filmleriniz yalnız uyuduğunuzu anlatır. Bu Groupon ile tazelenmiş uyanın, mutluluğunuzun ipucu Days In Colours "Renkli Günler" olsun! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
23 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kenarında Balık Ziyafeti!

Boğaz'ın masmavi sularıyla çevrili Salacak Sahil Yolu'nda, lezzetli bir akşam yemeği için, Cafe 5. Cadde sizi beyaz etin en güzel hali balıkla buluşmaya davet ediyor! Önünüzde lezzetli balıklar ile, Elvis Presley ve Kız Kulesi eşliğinde ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
6,50 TL
Yeme/İçme: Optimum AVM Sofia Kumpir'de Sınırsız Malzemeli Waffle!

Belçika mutfağının dünyaya hediyesi waffle'ın Akdeniz'deki iddialı durağında gününüze tat katmak istemez misiniz? Bugünün Groupon'uyla Optimum AVM Sofia Kumpir sizi sınırsız malzemeli waffle lezzetiyle buluşturuyor! Dilerseniz Optimum ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Aktivite: Kenan Bey Binicilik, Kahvaltı ve Doğada Atlı Safari!

Bugünün Groupon'uyla şehrin stresli hayatından uzaklaşıp atların büyülü dünyasına adım atabilir, serpme köy kahvaltısı ile kendinize mini bir sabah ziyafeti verebilirsiniz!   2000 yılında faaliyete başlayan Kenan Bey Binicilik ile keyfin ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çamlıca'nın Enfes Manzarası Eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem Çamlıca manzarası eşliğinde zengin bir açık büfe kahvaltı ziyafetine davetlisiniz!   Terrace 34'te 1, 2 veya 4 kişilik zengin kahvaltı seçeneklerinden dilediğinizi alın, güne keyifle başlayın!   Kahvaltınız ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Bakım: Sesame Spa'da Tüm Gün Spa Kullanımı ve Masaj!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Sesame Spa'da günlük spa kullanımıyla birlikte kese-köpük, aromaterapi, klasik veya İsveç masajı ya da kahve ve bal ile tüm vücut peelingi sizleri bekliyor! Sizi, günlük monotonluktan uzaklaşmak ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Konaklama: Güne Büyükada'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!     Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Kışa İncecik Girin!

Ofis içinde bir masadan diğerini ziyaret etmekle kalori yakmaz, aksine arkadaşınızın ikram ettiği çikolata ile daha bile fazlasını alırsınız! Bugünün Groupon'uyla vakti dert etmeyin, kısa sürede incecik olmanın keyfini Nişantaşı Art'ta ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Maltepe: A'da 216 Restoran'da Canlı Müzik Eşliğinde Akşam Yemeği!

Cuma ve Cumartesi akşamları enfes bir menü eşliğinde Candan Ünal'ın etkileyici sesinin büyüsüne kapılmanız için A'da 216 Karen Restoran sizi bugünün Groupon'uyla çağırıyor! Menünüz 7 çeşit meze 3 çeşit ara sıcak Ana yemek Salata Mevsim ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
28 TL
Eğitim: Taksim/Kadıköy Spoken English'te Dil Eğitimi!

İnternette yabancı dili otomatik çeviren sitelerinden destek alabilir; aslında bilgisayarı kapatmaya çalıştığınızı söylemek isterken kendinizi bir anda uçağın pencere kenarı koltuğunda bulabilirsiniz. Daha güvenilir, kesin ve rahat yollar ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap