Anadolu: Evinize Sonbahar Temizliği | Moda Spor Kulübü Kahvaltı 9,90tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 04.10.2012
Hizmet: Hüner Temizlik ile Eviniz Tertemiz!
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde Kahvaltı Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
68 TL
Bugünün Groupon'u ve 1, 3, 6 ve 12 aylık detaylı ev temizliği seçenekleriyle hizmet veren Hüner Temizlik ile kışı pırıl pırıl karşılayın! Yaklaşan kış aylarına hazırlıklar yapılmaya başlandı. Yazlıklar kaldırıldı, yazın kaldırılan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Dilerseniz hafta içi ve Cumartesi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Maltepe: A'da 216 Restoran'da Canlı Müzik Eşliğinde Akşam Yemeği!

Cuma ve Cumartesi akşamları enfes bir menü eşliğinde Candan Ünal'ın etkileyici sesinin büyüsüne kapılmanız için A'da 216 Karen Restoran sizi bugünün Groupon'uyla çağırıyor! Menünüz 7 çeşit meze 3 çeşit ara sıcak Ana yemek Salata Mevsim ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
33 TL
Güzellik: Suadiye Salon Eti's'ten Kryolan Ürünleri ile Porselen Makyaj!

Bugünün Groupon'u ile Salon Eti's'de, ödüllü makyaj uzmanı Aslı Ayfer Tirtom'un sihirli dokunuşları ve Kryolan kalitesi ile güzelliğiniz ışıldasın!   2000 yılından beri modern ve sağlıklı bir ortamda, branşlarında uzman profesyonel ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
54,90 TL
Yeme/İçme: Bostancı Mastori'de Canlı Müzik Eşliğinde Eğlence!

Bugünün Groupon'uyla Mastori Restaurant, sizleri eğlence ve lezzete davet ediyor!   Suadiye Sahilyolu'ndaki eşsiz konumu, özel dekoru, Yunan ve Ege mutfağının spesiallerinden oluşan leziz menüsü, hızlı ve kaliteli servisi, Buzuki eşliğinde ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
14,90 TL
Aktivite: Dinozorlar Jurassic Land ile Tarihe Meydan Okuyor!

Soyları 65 yıl önce tükendiği bilinen dinozorlar aramıza geri döndü! İstanbullular şimdi o dinozorları görmeye gidiyor! Bugünün Groupon'uyla, Avrupa'nın en büyük tema parklarından biri olan, Türkiye'nin ise ilk ve en büyük dinozor müzesi ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
8 TL
Tiyatro: Koza Tiyatrosu'ndan Tiyatro Şöleni!

Bugünün Groupon'uyla tiyatro şölenine davetlisiniz! Çocuğunuzu tiyatronun büyülü dünyasıyla tanıştırabileceğiniz Yarını Akıl Yapar müzikli çocuk oyunu ve hem kendiniz hem de sevdikleriniz için ise Damat Adayı veya Bir Delinin Hatıra ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Ürün: Philips Living Colors Serisi 16 Milyon Renk ile Işığın Dansını Sizinle Buluşturuyor!

16 milyon rengin mükemmel birlikteliğini seyre dalan tek şanslı uzayın derinliklerinde süzülen Voyager değil! Philips LivingColors serisini keşfedenler de ışığın muazzam oyununa Voyager kadar uzun bir yolculuğa çıkmadan tanık oluyorlar. ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
8,50 TL
Avşar Sinemaları'nda Groupon Farkıyla Sinema Keyfi!

Koltuğunuza kurulup dünyanın dört bir yanındaki usta yönetmenlerin yepyeni yapımlarına, beyaz perdeye fısıldadıklarına ve hafızanıza bırakacakları lezzetli görüntülerine tanıklık etmeye hazır olun! Bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'deki ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
68 TL
Eğitim: Direksiyon Eğitimiyle Trafikte Güvenle Seyredin!

Arabanızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında ustalaşmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Bora Sürücü Kursu'ndan iki veya dört derslik direksiyon kursuyla hakimiyetinizi artırın! 1982 yılından beri binlerce kişinin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
75 TL
Spor: Sınırsız Fitness Üyeliğiyle Zinde Kalın!

Moda'da hizmet veren ve fitness konusundaki en gelişmiş spor aletlerini hijyenik ve seçkin bir ortamla bir araya getiren Airport Form Center, sizi 1, 3 ve 6 aylık üyelik seçenekleriyle zinde kalmaya ve sağlığınızı korumaya davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Konaklama: Güne Büyükada'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!     Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Fotoğrafın Sırlarını İşin Ustalarından Öğrenin!

Tarihi İbn-i Haysem'in "Camera Obscura" incelemeleriyle birlikte MS. 10. yüz yıla kadar dayanan fotoğraf, zamanı durduran ve anılarımızı saklayan, bir anlamda "ölümsüzlüğü" sağlayan sihirli bir sanat.   Bu sihri "herkesten farklı" ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Kışa İncecik Girin!

Ofis içinde bir masadan diğerini ziyaret etmekle kalori yakmaz, aksine arkadaşınızın ikram ettiği çikolata ile daha bile fazlasını alırsınız! Bugünün Groupon'uyla vakti dert etmeyin, kısa sürede incecik olmanın keyfini Nişantaşı Art'ta ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
59,90 TL
Hizmet: Küçük Melekler Çocuk Evi'nde Oyun ve Eğitim Grubu!

Her evin, her ailenin göz bebeği minikler siz işteyken daha çok eğlensinler, eğlenirken de öğrensinler diye bugünün Groupon'u size mükemmel bir teklifle geliyor!  266 m2 bahçe içinde, 300 m2'lik alanı bulunan 2 katlı müstakil binasıyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
115 TL
Hotel Olympia Thessaloniki'de Tatil

Yunanistan ile ilgili fikirleriniz köklü bir tarihe sahip komşu ülke olduğundan fazlası değilse, bugünün Groupon'uyla Hotel Olympia Hotel Olympia Thessaloniki'de şarkıları, mutfağı, iklimi ve topraklarında yetiştirdiği değerleriyle bu rüya ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tur: Galata Kulesi'nden Anadolu Kavağı'na, İstanbul'u Yeniden Keşfetmek İsteyenlere!

Kanlıca'nın yoğurdu, Eminönü'nün eski zamanlara uzanan çehresi, Anadolu ve Rumelikavağı'nın leziz balıkları... İstanbul her adımda farklı bir yüzünü gösterir meraklısına.  Aslında daha çok ziyaretçilerinin tadını çıkardığı bu güzel şehrin ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
12,90 TL
Yeme/İçme: Lezzet Ağacı ile Günün Her Anı Lezzet!

Önce bir tavayı hafif yağlayıp, ateşi açın. Sonra oda sıcaklığında bekletilmiş yumurtayı tavanın kenarına hafifçe vurarak, sarısını dağıtmadan tavaya yavaşça yayılmasını sağlayın. Ya da Bugünün Groupon'uyla Lezzet Ağacı'nın birbirinden ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap