Anadolu: Dream Hill'de Bayram Tatili | Hakan Altun'la Sınırsız Eğlence

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 22.10.2012
Konaklama: Dream Hill Hotel'de Bayram Tatili!
Yeme/İçme: Aşşrom'da Zengin Menü ve Hakan Altun Konseri!
Fırsata Bak »
İndirim
70%
Fiyat
119 TL
Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da bayram tatiline davetlisiniz! Dream Hill Hotel, açık büfe kahvaltı, Türk Hamamı, sauna, fitness ve kapalı havuz kullanımı imkanlarıyla sizleri bekliyor!   Dream Hill Business Deluxe Hotel, İstanbul Anadolu ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
40%
Fiyat
90 TL
Bugünün Groupon'uyla Aşşrom Balo Salonu'nda limitsiz eğlenceye davetlisiniz! Groupon'unuzun sizi eğlenceye davet ettiği gecede, önce Çağdaş'ın sahnesiyle fasıl ve Türk Sanat Müziği'nin en güzel örneklerini dinleyeceksiniz. Ardından da ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
41%
Fiyat
499 TL
Spor: Sports 2006'dan Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla forma girmek mümkün! Sports 2006'da 6 veya 12 aylık fitness üyeliği sizleri bekliyor! Çekmeköy'de 2006 yılı başında faaliyete geçen Sports 2006, yaklaşık 1000 m2 alan üzerine, en son teknoloji ile tasarlanmış ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Groupon Foursquare'de! Avantajlar, İndirimler, Sürprizler Her An Cebinizde!

Groupon, artık Foursquare'de, şehrin en avantajlı kampanyaları bir tıkla cebinizde! Üstelik Groupon'un Foursquare sayfasını beğenen ilk 200 kişi arasından yapılacak çekilişle 2 kişiye sürpriz hediyeler! Şehrin en lüks restorantları, en ses ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
13,90 TL
Yeme/İçme: Salacak Cafe 5. Cadde'de 115 Çeşitten Oluşan Açı Büfe Brunch!

Tüm hafta boyunca evinizde ya da ofisinizde hızlı bir kahvaltı yaparak güne başlıyor hatta sabahları kahvaltı bile yapmıyorsanız bugünün Groupon'uyla tüm haftanın acısını çıkarabileceğiniz bir kahvaltı sofrası sizi bekliyor! Salacak sahil ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Paysage'da Boğaz Manzarası Eşliğinde Sınırsız Eğlence!

Bugünün Groupon'uyla Kanlıca Paysage'da keyif ve lezzeti bir arada yaşayın! Kanlıca Paysage sizi Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız ve yalnızca size özel ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Efsane Roman "Kamelyalı Kadın" Sahnede!

Dünyanın en ünlü romanlarından bir edebiyat klasiği olan Alexandre Dumas-Fils'in "Kamelyalı Kadın"ı, dünyada ilk kez müzikal olarak Tiyatro Kedi'nin sahnesine geliyor! Yazıldığı 1848'den bu yana; roman olarak, film olarak, oyun olarak ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
254 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

3 yüzyıl önce aynanın varoluş sırrını bir adada saklayan Venedikliler, Fransızların adadan kaçırdıkları ustalarla sırlarını tüm Avrupa ile paylaşmak zorunda kaldılar.  Bugünün Groupon'uyla bu eğlenceli tarihe ortak olabilir, kendi küçük ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
79 TL
Marriott Hotel Asia Palestra FitnessSpa'da Rahatlayın!

Anadolu yakasının ilk uluslararası oteli İstanbul Marriott Hotel Asia'nın içinde yer alan Palestra Fitness Spa'da stres atın! Hayattan keyif alıp huzurlu yaşamasını bilenler, bakımlı olmanın önemini farkında olanlar için çok özel bir ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Aktivite: 625 Metreden Yamaç Paraşütü Deneyimi!

Yeryüzünde ayak bastığınız her bir kara parçası artık çok geride kalıyor; çünkü şimdi havalanma zamanı! Dünyaya bir de gökyüzünden bakmaya hazır olun! Bugünün Groupon'uyla 625 metreden yamaç paraşütüyle uçun, leziz Tekirdağ köftesinin, köy ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Desde Cafe Resturant'ta Sınırsız Çay ve Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla Çamlıca'nın eşsiz manzarasına karşı açık büfe brunch keyfi sizleri bekliyor! Desde Cafe Restaurant'ta zengin içerikli açık büfe brunch ile sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz! Açık Büfe ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Ağaoğlu My Village Residence'ta Çift Kişi Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor!   Bayram tatilinde de ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Tur: Havai Fişek Gösterileri Eşliğinde Boğaz Turu

Bugünün Groupon'u size 29 Ekim coşkusunu karadan değil, Boğaz'ın ortasından yaşama imkanı sunuyor! Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Boğaz'da yaşanır. Muhteşem havai fişek gösterileri eşliğinde, DJ performansı eşliğinde denizden harika bir ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
13,20 TL
Dolphinarium'da Yunus, Beyaz Balina, Fok ve Morsların Nefes Kesici Gösterisine Hazır Olun!

Avrupa'nın en büyük kapalı yunus gösteri merkezi olan Dolphinarium'da şov başlıyor! Oyuncu yunusların, beyaz balinanın, fok ve morsların nefes kesen gösterilerini izlemeye hazır olun!  Bugünün Groupon'u sizi gösteri dünyasının en sevimli, ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Kadayıf Dolması Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
38 TL
Güzellik: Dermatec'te İncelin!

Kışlıklarınızı çıkardığınızda geçen kış aldığınız pantolonlarınızı görüp efkarlandıysanız bugünün Groupon'uyla Dermatec'te zahmetsizce incelme şansını değerlendirebilirsiniz! İncelme Paketleriniz 5 seans Kavitasyon + 5 seans Lenf Drenaj  8 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: 5 Yıldızlı Limak Eurasia'da Bayram Tatili!

Bugünün Groupon'u sizi beklentilerinizin çok daha üstünde bir konaklama deneyimine davet ediyor. Bayramda veya bayram sonrasında Limak Eurasia Luxury farkıyla tatil keyfini kaçırmayın!   Limak Eurasia Luxury Hotel Limak Eurasia Luxury ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Moda Spor Kulübü'nde Öğle Yemeği

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir öğle yemeğine davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından Moda Spor Kulübü'nde ister iş yerinizin öğle yemeği arasında ister hafta sonu ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
39 TL
Hizmet: Ziwax'tan Aracınıza Bayram Temizliği!

Bugünün Groupon'u ve Ziwax, aracınız için profesyonel bayram temizliği sunuyor!   1999 yılından beri araç sahiplerine kaliteli ekipmanlar ve profesyonel ekibiyle seçkin hizmet sunan Ataşehir ve Kavacık Ziwax'tan temizlik paketi sizleri ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
209 TL
Konaklama: Bayramda Hotel Suadiye ile Adalar Manzaralı Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Hotel Suadiye'de lükse, konfora ve manzaraya davetlisiniz! Bayramda kendinize bir iyilik yapın ve Hotel Suadiye kalitesiyle tanışın! İstanbul Hotel Suadiye konuklarına aynı anda hem uzaklaşmanın, hem de evdeki kadar ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Zengin Ocakbaşı'ndan Zengin Menü!

Taptaze lezzetlerin, mezelerin, tatlıların ve özenli hizmetin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Zengin Ocakbaşı, bugünün Groupon'uyla sizi samimi bir sofraya davet ediyor!   Zengin Ocakbaşı, Anadolu yakasındaki eğlence ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap