Anadolu: Bayram Çikolatanız by Ivan'dan | Bab Bowling'de Eğlence

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 12.10.2012
Ürün: Bayram Çikolatanız by Ivan'dan
Aktivite: Bab Bowling'de Eğlence!
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
12,90 TL
Bugünün Groupon'u ile bayram çikolatanız ve macaronunuz By Ivan'dan! Bayrama sayılı günler kala AVM'ler bayram alışverişi ile dolup taşarken, ziyaretine gideceğiniz eşiniz dostunuz ve akrabalarınız için By Ivan kalitesiyle özel üretim ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
12,90 TL
Eğlence herkes için farklı anlamlar taşır; fakat bowling söz konusu olduğunda herkesin fikri aynıdır. Bugünün Groupon'uyla eğlence sizi bekliyor!  Bab Bowling size sevdiklerinizle muhteşem bir gün sunuyor! 1997 yılından beri hizmet veren ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Dükkan Burger'in Tüm İstanbul Şubelerinde Geçerli 25 TL'lik İndirim Çeki!

Özenle seçilmiş, dinlendirilmiş, usulüyle pişirilmiş gerçek et lezzetini en keyifli sunumlarla harmanlayan, damaklara şölen, gözlere bayram yaşatan Dükkan Burger şimdi bugünün Groupon'unda! Dükkan Burger'in karar vermesi hayli zor olan ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Bambi Garden'da Karadeniz Usulü Serpme Kahvaltı Lezzeti!

Bugünün Groupon'u Karadeniz'in meşhur lezzetlerini serpme kahvaltınızda sınırsız çay eşliğinde masanıza seriyor! Bambi Garden Cafe'nin "O Ağacın Altı"ndaki efsanevi mekanında, Küçükçamlıca'nın eşsiz manzarası ve yeşilliklerin arasında ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
140 TL
Aktivite: Land Rover Experience ile 4x4'lük Macera!

Doğa ile mekaniğin, adrenalin ile tecrübenin, güvenlik ile eğlencenin buluştuğu Land Rover Experience bugünün Groupon'unda! Off road sürüşteki yeteneklerinizi en son model Freelander ve Discovery araçlar ile keşfedin, bambaşka bir gün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
45 TL
Kartepe Turu ile Karın Keyfini Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediyseniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla yeni kayak sezonunu açabilir, doğa yürüyüşleriyle ruhunuzu arındırabilirsiniz! Her Cumartesi ve Pazar sabahı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: Woody Allen'ın Absürd Komedi Klasiği "Tanrı" Ak'la Kara'da!

Tiyatro Ak'la Kara'nın sahnelediği Woody Allen'ın absürt komedi klasiği 2012 yorumuyla karşınızda! Biletler bugünün Groupon'unda! Oyun Hakkında  Absürd komedinin gelmiş geçmiş en büyük ustası Woody Allen ın başyapıtı olan Tanrı, varoluşu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda daha büyük bir tekne ve salaş bir konseprtle ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Sonbaharda Büyükada Romantizmi!

Sonbaharda Büyükada'nın büyüleyici atmosferi eşliğinde romantik bir tatil sizleri bekliyor!   Nostaljik adada tarihe tanıklık edebileceğiniz yerleri gezebilir, şehrin yorucu temposundan uzaklaşıp Princess Hotel'in şık ve konforlu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
32,50 TL
Yeme/İçme: Maltepe Yeni Dostlar Adana Kebapçısı'nda Ziyafet!

Bugünün Groupon'u Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez lezzetlerini aynı menüde toplayıp beğenilerinize sunuyor! Maltepe Yeni Dostlar Adana Kebapçısı'nda alkollü veya alkolsüz içecek ile tercih edebileceğiniz, Adalar manzarasına karşı enfes bir ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Bostancı Mastori'de Canlı Müzik Eşliğinde Eğlence!

Bugünün Groupon'uyla Mastori Restaurant, sizleri eğlence ve lezzete davet ediyor!   Suadiye Sahilyolu'ndaki eşsiz konumu, özel dekoru, Yunan ve Ege mutfağının spesiallerinden oluşan leziz menüsü, hızlı ve kaliteli servisi, Buzuki eşliğinde ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
9 TL
Hizmet: Altunizade Carwax'tan Aracınızı Kışa Hazırlayacak Uygulamalar!

Bugünün Groupon'u Altunizade Carwax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa ve sert geçecek mevsim koşullarına hazırlanmak istiyorsanız, onu uzman ellere bırakarak, eski ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
188 TL
Konaklama: Titanic Business Hotel Kartal'da Tatil!

Bugünün Groupon'u sıradan bir konaklama deneyiminden çok daha fazlasını sizinle buluşturuyor.   Yalnızca size ait özel bir günün keyfini Anadolu Yakası'nın seçkin otellerinden Titanic Business Otel Asia'nın Superior odalarında konforla, ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Alevli Günler Oyununa Biletiniz!

Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve Selin Yeninci aynı sahnede! Muhteşem bir seyir keyfi için bugünün Groupon'una göz atın, çok konuşulan ve sevilen bir oyun ile gününüze keyif katın! Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Konaklama: Güne Büyükada'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!     Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10,75 TL
Yeme/İçme: Duran Sandwiches Lezzetiyle Tavuk Schnitzel Menü!

Bugünün Groupon'u Viyanalı Lezzet Ustası Duran Sandwiches'in 9 şubesinde geçerli enfes bir menü sunuyor! Üstelik menünüz paket serviste de geçerli! Tavuk Schnitzel Porsiyon, Tavuk Schnitzel üzerine limon halkası, parmak patates ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
68 TL
Eğitim: Direksiyon Eğitimiyle Trafikte Güvenle Seyredin!

Arabanızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında ustalaşmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Bora Sürücü Kursu'ndan iki veya dört derslik direksiyon kursuyla hakimiyetinizi artırın! 1982 yılından beri binlerce kişinin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
108 TL
Konaklama: İstanbulKamp'ta Doğa İle İç İçe Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul Kamp, size doğanın tam ortasında sade ama lüks bir ortamda konaklama ve lezzetli bir kahvaltı sunuyor! İstanbul'a 70 km mesafede, bir koyun ortasında 16 dönüm arazi üzerine kurulu olan İstanbul Kamp, hem ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap