Anadolu:Cadde'de Limitsiz Alkollü Menü 24,90tl | Valibey'de Kebap Menü

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 27.10.2012
Yeme/İçme: Innside Restaurant Bar'da Sınırsız Lezzet!
Yeme/İçme: Valibey Kebap'ta Zengin Kebap Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
73%
Fiyat
24 TL
Bugünün Groupon'uyla Caddebostan'ın şık mekanlarından Innside Cafe & Restaurant'ta arkadaşlarınızla ettiğiniz eğlenceli muhabbetlere yakışır bir menü sizleri bekliyor!   Patates tava, soğan halkası, sosis ve cajun kıtır tavuk yanında ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
34 TL
Bugünün Groupon'u sizi nefis bir kebap sofrasına davet ediyor! Kozyatağı ve Bostancı Valibey Kebap'ta zengin kebap sofraları sizi bekliyor! Menünüz Kuver: Eritme Kaşar, Balon Ekmek   Çorba   Çiğ Köfte ve Salata (ortaya servis)   Ana Yemek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
79 TL
Marriott Hotel Asia Palestra FitnessSpa'da Rahatlayın!

Anadolu yakasının ilk uluslararası oteli İstanbul Marriott Hotel Asia'nın içinde yer alan Palestra Fitness Spa'da stres atın! Hayattan keyif alıp huzurlu yaşamasını bilenler, bakımlı olmanın önemini farkında olanlar için çok özel bir ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Tuzla Balıkhane'de Balık Menü!

Tuzla Balıkhane'de enfes balıklar, çeşit çeşit mezeler ve bol vitaminli salatalar sofranızda!   Alkollü veya alkolsüz içecek ile tercih edebileceğiniz zengin balık menünüz bugünün Groupon'uyla sizlerle!   Alkolsüz İçecekli Menünüz Kuver: ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Aktivite: Bungee Jumping Heyecanı Marmara Forum AVM'de

Kendinize heyecan arıyorsanız yemeğe ekstra bir baharat daha katarak ya da biraz daha erken kalkıp gün ağarırken dışarı çıkarak heyecan yaratamazsınız. Bu Groupon ile Marmara Forum AVM'de bungee jumping deneyimine katılın! Gerçek heyecana ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Spor: Power Plate ile Kısa Sürede Forma Girin!

Power plate ile kısa sürede incelmek ve sıkılaşmak için bu Groupon ile Suadiye Studio Powerland'e gelerek günde on beş dakikanızı ayırın, hayal ettiğiniz vücuda ve kalıcı inceliğe kısa sürede, kolayca kavuşun! Studio Powerland, son ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Aktivite: Kenan Bey Binicilik, Kahvaltı ve Doğada Atlı Safari!

Bugünün Groupon'uyla şehrin stresli hayatından uzaklaşıp atların büyülü dünyasına adım atabilir, serpme köy kahvaltısı ile kendinize mini bir sabah ziyafeti verebilirsiniz!   2000 yılında faaliyete başlayan Kenan Bey Binicilik ile keyfin ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
24 TL
Yeme/İçme: Benzersiz Salacak Manzarası Eşliğinde Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'u size İstanbul'un eşsiz boğaz manzarasına karşı balık ziyafeti sunuyor!   Taptaze lezzetlerle donatılmış bir masa, yanınızda sevdikleriniz, karşınızda Üsküdar'dan Boğaz... Şık ve samimi bir ortamda sizi ve sevdiklerinizi ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkisini Öğrenin!

Sebebi bir türlü bulunamayan baş ağrıları, kilo verememe problemleri, yorgun uyanma sendromu ile vedalaşın! Tek bir test ile bedeninizi keşfedin, hayatınızın keyfini çıkarın! Bu Groupon ile ABC Life'ta yeni nesil cihazlarla 860 çeşit ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
15 TL
Tur: Havai Fişek Gösterileri Eşliğinde Boğaz Turu

Bugünün Groupon'u size 29 Ekim coşkusunu karadan değil, Boğaz'ın ortasından yaşama imkanı sunuyor! Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Boğaz'da yaşanır. Muhteşem havai fişek gösterileri eşliğinde, DJ performansı eşliğinde denizden harika bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
13,20 TL
Dolphinarium'da Yunus, Beyaz Balina, Fok ve Morsların Nefes Kesici Gösterisine Hazır Olun!

Avrupa'nın en büyük kapalı yunus gösteri merkezi olan Dolphinarium'da şov başlıyor! Oyuncu yunusların, beyaz balinanın, fok ve morsların nefes kesen gösterilerini izlemeye hazır olun!  Bugünün Groupon'u sizi gösteri dünyasının en sevimli, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Etkinlik: Maslak Valentin'de Halloween Party'ye Giriş!

Cadılar bayramı, Bir Pagan festivali olarak İngiltere'de İrlandalılar, İskoçlar ve Galliler tarafından kutlanılmaya başlanmış; 19'uncu yüzyılda bu gelenek Kuzey Amerika'ya göçenler tarafından da devam etmiştir. Batı dünyası; 20'nci ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
64,90 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Tapeo Restaurant'ta Eşsiz Lezzet!

Fasulye ve bakla elbette güzel yemekler; ama yemeğinize biraz farklılık ve heyecan katmaya ne dersiniz? Bugünün Groupon'uyla Tapeo Restaaurant'ta 4 kişilik shot oyunlu sangria menü ya da 2 kişilik romesco menü sizlerle! Sangria menü 4 ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Desde Cafe Resturant'ta Sınırsız Çay ve Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla Çamlıca'nın eşsiz manzarasına karşı açık büfe brunch keyfi sizleri bekliyor! Desde Cafe Restaurant'ta zengin içerikli açık büfe brunch ile sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz! Açık Büfe ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
58 TL
Kurs: Rejidans Moda'da Tango, Salsa veya Oryantal Dans Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla formda kalmanın en eğlenceli yoluyla tanışın! Salsa, tango veya oryantal dans dersleriyle kendinizi ritmin büyüsüne bırakın! Müzik, dans ve tiyatro sanatlarında eğitim veren Rejidans, uzman eğitmen kadrosuyla ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
65 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Keyifli Bir Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe'de, çorba, salata, et, tavuk veya vejeteryan seçenekli ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor!  Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Bağdat Caddesi Space Day Spa'dan Kışa Özel Masajlar!

Bugün'ün Groupon'uyla kışa özel masajlar ile profesyonellerin ellerinden gelen huzurun tadına varabilirsiniz! Bağdat Caddesi'nde konumlanmış olan Space Day Spa'da ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. İhtiyacınız olan hizmetleri ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Adalar Manzarasına Nazır Zengin Serpme Kahvaltı!

Anadolu yakasında lezzet ve konforun simgesi A'da 216, Süreyyapaşa Tesisleri'ndeki muhteşem konumunda sizleri güzel bir sabahla buluşturmak için bekliyor! Adalar Manzarası'na nazır, seçkin lezzetlerle donanmış bir masada güne ilk adımınızı ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
12,90 TL
Aktivite: Bab Bowling'de Eğlence!

Eğlence herkes için farklı anlamlar taşır; fakat bowling söz konusu olduğunda herkesin fikri aynıdır. Bugünün Groupon'uyla eğlence sizi bekliyor!  Bab Bowling size sevdiklerinizle muhteşem bir gün sunuyor! 1997 yılından beri hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda daha büyük bir tekne ve salaş bir konseprtle ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap