Anadolu:Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı | Büyükada Romantizmi 99tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 02.10.2012
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!
Konaklama: Güne Büyükada'da Başlayın!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!   Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tur: Galata Kulesi'nden Anadolu Kavağı'na, İstanbul'u Yeniden Keşfetmek İsteyenlere!

Kanlıca'nın yoğurdu, Eminönü'nün eski zamanlara uzanan çehresi, Anadolu ve Rumelikavağı'nın leziz balıkları... İstanbul her adımda farklı bir yüzünü gösterir meraklısına.  Aslında daha çok ziyaretçilerinin tadını çıkardığı bu güzel şehrin ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Eğitim: Yetişkinlere ve Çocuklara Yüzme Kursu!

Bugünün Groupon'uyla tüm vücudunuzu hareketle buluşturun, sağlıklı ve formda bir bedene ulaşmak için ilk adımı atın! Valide Tayfun Spor Kulübü'yle yetişkin ve çocuklara özel yüzme kursları sizlerle! Tüm vücudunuzu hareketle buluşturan ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
19 TL
Güzellik: As Ekip Kuaför'de Güzellik Uygulamaları!

Bugünün Groupon'uyla yaptırmaya vakit ayıramadığınız rutin bakımlarınızı profesyonel ellere bırakabilirsiniz! As Ekip Kuaför güzelliğinize güzellik katacak uygulamalarla sizleri bekliyor!   Groupon'unuzla Tercih Edebileceğiniz Bakım ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
14 TL
Bakım: ABC Life ile Toksinlerinizden Arının!

Bugünün Groupon'uyla tüm yükünüzü taşıyan ve çoğunlukla ihmal edilen ayaklarınız sayesinde toksinlerinizden kurtulabilirsiniz! ABC Life'ta 1 veya 2 seanslık ayak iyon detoksu uygulamasıyla, yenilenin! Hayatınızın her anında sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu ve Nilgün Belgün Aynı Sahnede!

Ali Poyrazoğlu bir uyarlamayla Kozyatağı Kültür Merkezi'nde! Nilgün Belgün ile Ali Poyrazoğlu'nun aynı sahneyi paylaştığı bu oyunu kaçırmak istemiyorsanız Groupon'unuzu hemen yakalayın! Pierre Palmade ve Michel Laroque ikilisinin Fransa'da ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Müjdat Gezen "Aptal" Oyunu ile CKM'de!

Groupon ile 7 Ekim'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek "Aptal" oyununa davetlisiniz!  Oyunu kısaca; "Haklı olmak istiyorsan aptal olacaksın. Çünkü, güzellik, şöhret, servet geçicidir. Oysa aptallık kalıcıdır." diyerek anlatıyor ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
32,50 TL
Yeme/İçme: Boğaz'da 120 Çeşitten Oluşan Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın tertemiz havası eşliğinde 120 çeşitten oluşan enfes bir hafta sonu kahvaltısı sizleri bekliyor! Asırlık çınar ağaçlarının altında boğazın manzarasını panaromik çevreleyen, bir yanı Kuleli Askeri Lisesi diğer ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Tam Ortopedik Visco Yastıklar ile Sağlıklı ve Konforlu Uykular!

Uyandığınızda boynunuzda bir sızı yerine anlatacak bir dolu güzel rüyanız olsun isterseniz bugünün Groupon'u size, boynunuz ile uyumlu, nefes almanızı kolaylaştıran, omurganızı koruyan ve uyku kalitenizi artıran muhteşem yastıklar sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Bakım: Cildinize Uygun Bakım Paketleriyle Cildiniz Pırıl Pırıl!

Güzellik tüm kadınların ortak tutkusu. Ne var ki bu güzelliği korumak oldukça çaba gerektiriyor. Bugünün Groupon'u cilt gençleştirme ve detaylı bir bakım paketini birlikte sunuyor! Güzellik sektöründeki yerini ilk kez, yaklaşık 15 yıl önce ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199,90 TL
Büyülü Yunanistan, Makedonya Turu Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'uyla Kurban Bayramı'nda muhteşem Büyülü Rumeli turu sizi bekliyor! Tüm yaz boyunca iş güç koşuşturması içinde tatile çıkmak için vakit bulamamış, şeker Bayram'ında içinize sinen bir tatil planı yapamadığınız için şehirden ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çamlıca'nın Enfes Manzarası Eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem Çamlıca manzarası eşliğinde zengin bir açık büfe kahvaltı ziyafetine davetlisiniz!   Terrace 34'te 1, 2 veya 4 kişilik zengin kahvaltı seçeneklerinden dilediğinizi alın, güne keyifle başlayın!   Kahvaltınız ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Butik Ada Otel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
88 TL
Test: Bio Güzellik'te 600 Gıdayı Kapsayan Gıda İntolerans Testi!

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Meşhur Kaburgacı Selim Amca'da Leziz Kaburga Menü!

Bugünün Groupon'uyla Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetlerini sizlerle buluşturuyor! İstanbul'daki 2 farklı şubede geçerli Groupon'unuzla tadına doyamayacağınız menünüz ile damaklarınızı şenlendirecek lezzetler sizleri ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
68 TL
Güzellik: 6 veya 12 Aylık Profesyonel Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'u Sahra Bulut Güzellik ile pürüzsüz bir cilt ile aranızdaki mesafeleri kısaltıyor. 6 veya 12 aylık profesyonel cilt bakımı sizlerle!   Algologie ürünleriyle derinlemesine cilt bakımı uygulamalarıyla cildinizi kış mevsiminin ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Bakım: Sesame Spa'da Tüm Gün Spa Kullanımı ve Masaj!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Sesame Spa'da günlük spa kullanımıyla birlikte kese-köpük, aromaterapi, klasik veya İsveç masajı ya da kahve ve bal ile tüm vücut peelingi sizleri bekliyor! Sizi, günlük monotonluktan uzaklaşmak ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap