Anadolu: Titanic Hotel'de Konaklama | İştah Açan Dükkan Burger Teklifi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 10.10.2012
Konaklama: Titanic Business Hotel Kartal'da Tatil!
Dükkan Burger'in Tüm İstanbul Şubelerinde Geçerli 25 TL'lik İndirim Çeki!
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
188 TL
Bugünün Groupon'u sıradan bir konaklama deneyiminden çok daha fazlasını sizinle buluşturuyor.   Yalnızca size ait özel bir günün keyfini Anadolu Yakası'nın seçkin otellerinden Titanic Business Otel Asia'nın Superior odalarında konforla, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Özenle seçilmiş, dinlendirilmiş, usulüyle pişirilmiş gerçek et lezzetini en keyifli sunumlarla harmanlayan, damaklara şölen, gözlere bayram yaşatan Dükkan Burger şimdi bugünün Groupon'unda! Dükkan Burger'in karar vermesi hayli zor olan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
14,50 TL
Yeme/İçme: Ataşehir Open Taste Restauran'ta Zengin Kahvaltı

Open Taste Restaurant bulunduğunuz her anda özel olduğunuzu hissedeceğiniz nezih mekanında sizleri muhteşem bir kahvaltı ile ağırlıyor! Bugünün Groupon'u ile size özel kahvaltı sofrasının keyfine varın! Open Taste Restaurant, konuklarına ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
9 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Moda Spor Kulübü'nde Öğle Yemeği

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir öğle yemeğine davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından Moda Spor Kulübü'nde ister iş yerinizin öğle yemeği arasında ister hafta sonu ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
39 TL
Eğitim: Sinematek'te Karakter Yaratma, Uzun Metraj Film Kurgusu, Film Yönetme Atölyeleri

Her şey bir hikâyeyle başlar... Baba filminin Don Corleone'si, Star Wars'ın Darth Vader'i, Hababam Sınıfı'nın İnek Şaban'ı, Neşeli Günler'in Vecihi'si bir senaristin elinden çıkan senaryoyla, bir yönetmenin hayalgücüyle hayat bulur... Tek ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Alevli Günler Oyununa Biletiniz!

Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve Selin Yeninci aynı sahnede! Muhteşem bir seyir keyfi için bugünün Groupon'una göz atın, çok konuşulan ve sevilen bir oyun ile gününüze keyif katın! Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Pendik Marintürk Firehouse'da Enfes Menü!

Akşam yemeğinizde İstanbul'un tüm güzelliklerini ayaklarınıza seren Firehouse, bugünün Groupon'uyla Pendik Marintürk'te sizi bekliyor! Firehouse Steak, tavuklu ve etli fajita seçeneklerinden biri yanında odun ateşinde pişen çikolatalı ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Sonbaharda Büyükada Romantizmi!

Sonbaharda Büyükada'nın büyüleyici atmosferi eşliğinde romantik bir tatil sizleri bekliyor!   Nostaljik adada tarihe tanıklık edebileceğiniz yerleri gezebilir, şehrin yorucu temposundan uzaklaşıp Princess Hotel'in şık ve konforlu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10,75 TL
Yeme/İçme: Duran Sandwiches Lezzetiyle Tavuk Schnitzel Menü!

Bugünün Groupon'u Viyanalı Lezzet Ustası Duran Sandwiches'in 9 şubesinde geçerli enfes bir menü sunuyor! Üstelik menünüz paket serviste de geçerli! Tavuk Schnitzel Porsiyon, Tavuk Schnitzel üzerine limon halkası, parmak patates ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
108 TL
Konaklama: İstanbulKamp'ta Doğa İle İç İçe Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul Kamp, size doğanın tam ortasında sade ama lüks bir ortamda konaklama ve lezzetli bir kahvaltı sunuyor! İstanbul'a 70 km mesafede, bir koyun ortasında 16 dönüm arazi üzerine kurulu olan İstanbul Kamp, hem ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Ataşehir İl Padrino Küp Et & Kebap'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir'de hizmet veren İl Padrino Küp Et & Kebap'ta unutulmaz bir sofra sizleri bekliyor! Küp Kebap'ta geleneksel Türk damak zevkinin vazgeçilmezi olan kebaplara ve Güneydoğu mutfağına; seçkin günlük etler ve zengin ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
68 TL
Kurs: Stüdyo KRK'de 1 Aylık Elektro Gitar veya Davul Kursu!

Bugünün Groupon'u sizi müziğe farklı bir şekilde yaklaşmaya davet ediyor! Stüdyo KRK'de 1 ya da 2 aylık davul veya elektro gitar eğitimi sizlerle! Stüdyo KRK, davul ve gitar çalma hayallerini yaşamak, yıllardır erteledikleri isteklerini ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
20%
Fiyat
2629 TL
Apple iPhone5 2629 TL!

iPhone 5'i herkesden önce siz keşfedin diye bugünün Groupon'u çığır açan bu teknolojiyi kapınıza getiriyor! Üstelik siyah ve beyaz renk seçenekleri, 2 yıl garantisi, 18 noktada teknik servis hizmeti veren Medcell güvencesi ve Türkiye'nin ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Tuzla Balıkhane'de Balık Menü!

Tuzla Balıkhane'de enfes balıklar, çeşit çeşit mezeler ve bol vitaminli salatalar sofranızda!   Alkollü veya alkolsüz içecek ile tercih edebileceğiniz zengin balık menünüz bugünün Groupon'uyla sizlerle!   Alkolsüz İçecekli Menünüz Kuver: ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Eşsiz Deniz Manzarası Karşısında Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Salacak'ta manzara eşliğinde bir kahvaltı sizleri bekliyor! Şık ve samimi bir ortamda sizi ve sevdiklerinizi enfes lezzetler eşliğinde ağırlayacak olan Seraglio Cafe sizi, güne güzel başlamanın en lezzetli yolu ile ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Tapeo Restaurant'ta Eşsiz Lezzetler!

Yengeçlere olan sevgimiz Spongebob Squarepants'in patronu Bay Yengeç ile sınırlı kalmıyor; aynı zamanda masanızda da leziz bir seçenek olarak karşınıza geliyor. Bu Groupon'la Caddebostan Tapeo Restaurant'ta tapaslardan mavi yengeç kovasına ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
1429 TL
Ürün: Samsung i9300 Galaxy S III ile İletişimde Kusursuzluğu Keşfedin

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III'ü keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Genel Özellikler Akıllı Bekleme: Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap