Bayram Tatilleri: İstanbul,Antalya,Alaçatı,Assos,Yedigöller,Safranbolu

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 22.10.2012
Konaklama: Ağaoğlu My Village Residence'ta Çift Kişi Tatil!
Tatil: Grand Cevahir Hotel'de Bayramda 2 Kişilik Unutulmaz Bir Tatil
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor!   ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
73%
Fiyat
178 TL
Eşsiz bir mimarinin, üstün teknoloji ve 5 yıldızlı konforla buluştuğu bir atmosfer... Türkiye'nin ilk Kongre Oteli olan Grand Cevahir Otel 25 Mayıs 2002 tarihinde hizmete girmiştir.  Önemli iş merkezlerine birkaç dakikalık mesafede ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Galata House Otel'de Lüks Konaklama Deneyimi!

Beyoğlu'nda eşsiz bir otelde, son teknoloji odalarda konaklama deneyimini yaşamanız için, bugünün Groupon'u sizi İstanbul'un yazları ayrı güzel olan Beyoğlu semtine davet ediyor! Kültürün, modanın ve tarihin kalbine bu seyahat için ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
189 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Taksim Trio Suites'te Benzersiz Konaklama Deneyimi!

İstanbul'un büyüleyici fotoğrafına duyulan hayranlığın baş kahramanı İstiklal Caddesi'nde konumlanan Trio Suites,  kendini bir masalın kucağına bırakmak isteyenlere kapılarını açıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: 5 Yıldızlı Limak Eurasia'da Bayram Tatili!

Bugünün Groupon'u sizi beklentilerinizin çok daha üstünde bir konaklama deneyimine davet ediyor. Bayramda veya bayram sonrasında Limak Eurasia Luxury farkıyla tatil keyfini kaçırmayın!   Limak Eurasia Luxury Hotel Limak Eurasia Luxury ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
98 TL
Konaklama: İstanbul'un Merkezinde Konaklayın!

Güne Haydarpaşa'nın tarihi dokusu içinde başlamak, İstanbul'un kalbinde uyanmak için bu Groupon sizinle! Haydarpaşa Pansiyon'da ister bayramda, ister bayram sonrasında konaklayın, güne güzel başlayın! İstanbul'un Anadolu yakasının iş ve ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
118 TL
Konaklama: Otel Dragos'ta Huzur Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da güne Teras Restaurant'ta Adalar manzarası eşliğinde kahvaltı yaparak başlayabileceğiniz, harika bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Otel Dragos'ta bahçe veya deniz manzaralı odalarda dilerseniz ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
299 TL
Tatil: Artemis Marin Princess Hotel'de Bayram Tatili!

Yenilenen yüzü ve kaliteli hizmet anlayışıyla yıllardan beri Kumburgaz'da hizmet veren Artemis Marin Princess Hotel, şimdi sizi bayramda, kalitesiyle tanışmaya davet ediyor!   Denize sıfır konumuyla bölgenin en sık tercih edilen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: 5* Royal Palm Resort Hotel'de Her Şey Dahil Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi her şey dahil konseptiyle 45.000 m2'lik alana kurulmuş olan 5* Royal Palm Resort Hotel'e  götürüyor! Dilerseniz bayram öncesinde dilerseniz de bayram döneminde konaklayarak kendinize ve ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
45 TL
Tatil: Tanrıların Kenti Olympos'ta Tatil!

Güney sahillerine hala yaz mevsimi hakimken, huzurlu ve sakin bir o kadar da keyifli bir tatil yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'u size tanrıların kenti Olympos'ta doğayla iç içe, dingin bir tatil sunuyor! Sevdiğinizle birlikte şehrin ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Kurban Bayramı'nda Alaçatı'da Doğa ile İç İçe Tatil!

Bugünün Groupon'u ile doğa ile iç içe, yeşilin ve mavinin harika birlikteliğinin tadını çıkararak tatil yapın! Tepe Butik Otel, günümüzün hızlı ve tempolu yaşantısından bir nebze de olsa sıyrılıp doğa ve deniz manzarası ile iç içe, ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
219 TL
Eskişehir-Kütahya-Aizonai Antik Kenti-Dumlupınar Turu

Bugünün Groupon'uyla Eskişehir, Kütahya, Aizonai Antik Kenti, Dumlupınar Turu ile sevdiklerinizle birlikte muhteşem bir güne davetlisiniz!   Hareket Noktaları ve Saatleri 20.30 İncirli Alfemo Mağazası Önü 21.00 Mecidiyeköy Teknosa Mağazası ... devamını gör.

İndirim
22%
Fiyat
469 TL
Tur: Kalehöyük, Hacıbektaş, Kapadokya ve Konya Turu!

Bugünün Groupon'uyla İlkçağ'dan bu yana yerleşim alanı olarak kullanılan Kalehöyük'e, düşünceleri ve felsefesiyle tüm dünyaya örnek olmuş Hacıbektaş Dergahı'na, Ihlara Vadisi'nden Mevlana Müzesi'ne ve daha bir çok şehre uzanan 4 günlük ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
319 TL
Safranbolu-İnebolu-Amasra Turu

Bugünün Groupon'uyla ulaşım ve konaklama dahil Batı Karadeniz turu sizi bekliyor! Batı Karadeniz'in tarihi ve doğal güzelliklerine şahit olacağınız bu 3 günü unutamayacaksınız! Hareket Noktaları ve Saatleri: 06:15 İncirli Alfemo Mağazası ... devamını gör.

İndirim
19%
Fiyat
569 TL
4 Gece Yarım Pansiyon Konaklamalı Düzce Şelaleleri Turu

Bayram tatilinde doğayla kucaklaşmak, huzur dolu bir tatil yapmak isteyenleri bugünün Groupon'uyla Düzce Şelaleleri turu bekliyor! Üstelik 4 gece yarım pansiyon konaklamalı! 1.GÜN : İstanbul'dan Düzce'ye Hareket, Efteni Gölü, Güzeldere ... devamını gör.

İndirim
26%
Fiyat
339 TL
Tatil: Bayramda Konaklamalı Beypazarı Turu

Doğanın güzelliklerine şahit olmak, sevdiklerinizle birlikte eğlenceli bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak bir yolculuğa davet ediyor! 4 Mevsim Tatilci'den 2 gece yarım pansiyon ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
249 TL
Tur: Sinop'un Tarihi Güzelliklerini Keşfe Çıkın!

Bugünün Groupon'u sizi tarihi ve doğal güzellikleri bünyesinde barındıran, tarihe tanıklık etmiş eserleriyle dimdik ayakta duran harika bir şehre, Sinop'a götürüyor! Gereken eşyalarınızı alın ve keyifli bir yolculuğun ardından her köşesi ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
389 TL
Tatil: Assos'tan Efes'e Antik Kentler Turu

Hellenistik, Bizans, Roma dönemlerinin en önemli yerleşim alanları olarak birçok döneme imzasını atmış eserlere ev sahipliği yapan Ege'de bölgesinde, antik kentlerin büyüsünde kaybolacağınız bir yolculuk sizi bekliyor! Hareket Yerleri ve ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
179 TL
Tur: 1 Gece Konaklamalı Kuzeyin İncileri Turu!

Günlük rutinlerden, stresten ve şehirden biraz olsun uzaklaşmak istediğinizde sizi muhteşem bir tur bekliyor olacak! Ağva'dan Kefken'e kuzeyin incileri keşfetmeniz için sizi davet ediyor! Ağva - Kefken - Kerpe - Karasu Longozu - Maden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Fethiye Yeldeğirmeni Bungalov'larda Konaklama

Bugünün Groupon'uyla doğanın kucağında, nefis bungalovlarda keyifli bir tatil sizi bekliyor!  Doğanın kucağında, size ait ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan Yeldeğirmeni Bungalov; huzurlu, çocuklarınızla eğlenebileceğiniz keyifli ve ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap