Anadolu: Tual'de İntolerans Testi 79tl | Ağva Mad Sea'de Masalsı Tatil

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 14.10.2012
Sağlık: 600 Gıdayı Kapsayan İntolerans Testi
Ağva Mad Sea Beach Hotel'de Romantizm
Fırsata Bak »
İndirim
89%
Fiyat
79 TL
Alışkanlıklarınız ve damak zevkiniz üzerine kurduğunuz beslenme düzeninizden çok daha fazlasını öğrenebileceğiniz ve metabolizmanıza yabancı kalmayacağınız bir yaşama kucak açabilirsiniz! Bu Groupon ile tek bir test ile sağlığınızı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
43%
Fiyat
199 TL
Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 Mevsim huzur vermekte olan doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Zengin Ocakbaşı'ndan Zengin Menü!

Taptaze lezzetlerin, mezelerin, tatlıların ve özenli hizmetin tadına varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Zengin Ocakbaşı, bugünün Groupon'uyla sizi samimi bir sofraya davet ediyor!   Zengin Ocakbaşı, Anadolu yakasındaki eğlence ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
7,25 TL
Yeme/İçme: Ab'bas Waffle'da Waffle ve Kahve ile Lezzete Yolculuk!

Türkiye'de toplam 11 şubesi olan, 1983'ten günümüze lezzet ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla beğeni kazanan Ab'bas Waffle, Ataşehir şubesinde waffle ve kahve menüsünü masanıza sunuyor! Bugünün Groupon'uyla gerçek lezzeti keşfedin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Dükkan Burger'in Tüm İstanbul Şubelerinde Geçerli 25 TL'lik İndirim Çeki!

Özenle seçilmiş, dinlendirilmiş, usulüyle pişirilmiş gerçek et lezzetini en keyifli sunumlarla harmanlayan, damaklara şölen, gözlere bayram yaşatan Dükkan Burger şimdi bugünün Groupon'unda! Dükkan Burger'in karar vermesi hayli zor olan ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Bağdat Caddesi Space Day Spa'dan Kışa Özel Masajlar!

Bugün'ün Groupon'uyla kışa özel masajlar ile profesyonellerin ellerinden gelen huzurun tadına varabilirsiniz! Bağdat Caddesi'nde konumlanmış olan Space Day Spa'da ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. İhtiyacınız olan hizmetleri ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Ramada İstanbul Asia Hotel'de Bayram Tatili!

İstanbul'un en seçkin otellerinden Ramada Asia, bugünün Groupon'uyla size şık bir çift kişilik konaklama deneyimi sunuyor! Üstelik Groupon'unuz bayramda da geçerli! Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia Otel, iş ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: J'adore Cafe'de Kahvaltı Menüsü

Bugünün Groupon'uyla J'adore Cafe'de muhteşem bir kahvaltı sizi bekliyor! Günün en güzel öğünü olan kahvaltı saatinde sevdiklerinizle birlikte toplanıp muhteşem bir kahvaltı keyfine davetlisiniz! J'adore Cafe'de sizler için hazırlanmış bol ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: Bayram Çikolatanız by Ivan'dan

Bugünün Groupon'u ile bayram çikolatanız ve macaronunuz By Ivan'dan! Bayrama sayılı günler kala AVM'ler bayram alışverişi ile dolup taşarken, ziyaretine gideceğiniz eşiniz dostunuz ve akrabalarınız için By Ivan kalitesiyle özel üretim ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
19 TL
Güzellik: SD Beauty'den Cilt Bakımı ve Solaryum!

Bugünün Groupon'u sizi, cildinizi tazeleyip ışıltı katacak uygulamalarla buluşturuyor! SD Beauty'den cilt bakımı ve solaryum paketleri sizlerle! Cildinizi yaklaşan kış mevsiminin olumsuz koşullarına hazırlamak istiyorsanız, cildinizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda daha büyük bir tekne ve salaş bir konseprtle ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
12,90 TL
Aktivite: Bab Bowling'de Eğlence!

Eğlence herkes için farklı anlamlar taşır; fakat bowling söz konusu olduğunda herkesin fikri aynıdır. Bugünün Groupon'uyla eğlence sizi bekliyor!  Bab Bowling size sevdiklerinizle muhteşem bir gün sunuyor! 1997 yılından beri hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Sonbaharda Büyükada Romantizmi!

Sonbaharda Büyükada'nın büyüleyici atmosferi eşliğinde romantik bir tatil sizleri bekliyor!   Nostaljik adada tarihe tanıklık edebileceğiniz yerleri gezebilir, şehrin yorucu temposundan uzaklaşıp Princess Hotel'in şık ve konforlu ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Bambi Garden'da Karadeniz Usulü Serpme Kahvaltı Lezzeti!

Bugünün Groupon'u Karadeniz'in meşhur lezzetlerini serpme kahvaltınızda sınırsız çay eşliğinde masanıza seriyor! Bambi Garden Cafe'nin "O Ağacın Altı"ndaki efsanevi mekanında, Küçükçamlıca'nın eşsiz manzarası ve yeşilliklerin arasında ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
140 TL
Aktivite: Land Rover Experience ile 4x4'lük Macera!

Doğa ile mekaniğin, adrenalin ile tecrübenin, güvenlik ile eğlencenin buluştuğu Land Rover Experience bugünün Groupon'unda! Off road sürüşteki yeteneklerinizi en son model Freelander ve Discovery araçlar ile keşfedin, bambaşka bir gün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
45 TL
Kartepe Turu ile Karın Keyfini Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediyseniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla yeni kayak sezonunu açabilir, doğa yürüyüşleriyle ruhunuzu arındırabilirsiniz! Her Cumartesi ve Pazar sabahı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: Woody Allen'ın Absürd Komedi Klasiği "Tanrı" Ak'la Kara'da!

Tiyatro Ak'la Kara'nın sahnelediği Woody Allen'ın absürt komedi klasiği 2012 yorumuyla karşınızda! Biletler bugünün Groupon'unda! Oyun Hakkında  Absürd komedinin gelmiş geçmiş en büyük ustası Woody Allen ın başyapıtı olan Tanrı, varoluşu ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
188 TL
Konaklama: Titanic Business Hotel Kartal'da Tatil!

Bugünün Groupon'u sıradan bir konaklama deneyiminden çok daha fazlasını sizinle buluşturuyor.   Yalnızca size ait özel bir günün keyfini Anadolu Yakası'nın seçkin otellerinden Titanic Business Otel Asia'nın Superior odalarında konforla, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap