Anadolu: Sonbaharda Büyükada | Caddebostan Vitriol'de Kahvaltı 9,90 tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 29.10.2012
Konaklama: Sonbaharda Büyükada Tatili!
Yeme/İçme: Caddebostan Vitriol'de ZCaddebostan Vitriol'de Zengin İçerikli Serpme Kahvaltı!
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
92 TL
Bugünün Groupon'u sonbaharın tüm güzelliğini, romantikliğini sokaklarında size tatmanız ve sonbahara taptaze bir başlangıç yapmanızı sağlıyor! Büyükada Yalı Butik Otel hafta içi, hafta sonu ve deluxe oda konaklama seçenekleriyle sizlerle! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
9 TL
Bugünün Groupon'u sizi Caddebostan'da zengin serpme kahvaltı ile buluşturuyor! Günün en güzel dilimi olan sabahlarınıza renk katacak Vitriol'deki zengin kahvaltınıza sahanda yumurta keyfi eşlik ediyor!   Tevfik Fikret'in Kahvaltısı Tereyağ ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Aktivite: Atlantis Bowling'in 7 Şubesinde Eğlence Dolu Anlar!

Eğlence anlayışınız komşunun kedisinin alt kattaki eve girip giremeyeceği ise boş zamanlarınızı değerlendirmek için farklı yollar denemeye açık olmalısınız. Bu Groupon ile Atlantis Bowling'in 7 şubesinde toplamda 3 ilde bowling heyecanı ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Kalamış Moss'ta Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en nezih ve şık mekanlarından birinde leziz sofralar sizi bekliyor! Kalamış Moss sizi zengin menüsünün tadını çıkarmaya davet ediyor!   Ağaçlarla bezeli şık bahçesi, özenli hizmeti ve leziz ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Kurs: Cake Plus'tan En Tatlı Kurslar!

Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Farklı tasarımları en güzel tatlardan yaratabilir, el becerilerinizi ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
90 TL
Yeme/İçme: Aşşrom'da Zengin Menü ve Hakan Altun Konseri!

Bugünün Groupon'uyla Aşşrom Balo Salonu'nda limitsiz eğlenceye davetlisiniz! Groupon'unuzun sizi eğlenceye davet ettiği gecede, önce Çağdaş'ın sahnesiyle fasıl ve Türk Sanat Müziği'nin en güzel örneklerini dinleyeceksiniz. Ardından da ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
iPhone Kapaklarınızı Kişiselleştirin!

iPhone'unuza kendi tarzınızı yansıtmak hem de aynı anda çarpma ve düşme etkisiyle maruz kalacağı darbelere karşı koruma sağlamak isterseniz bugünün Groupon'u beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor. Dilediğiniz fotoğrafla cep ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
79 TL
Marriott Hotel Asia Palestra FitnessSpa'da Rahatlayın!

Anadolu yakasının ilk uluslararası oteli İstanbul Marriott Hotel Asia'nın içinde yer alan Palestra Fitness Spa'da stres atın! Hayattan keyif alıp huzurlu yaşamasını bilenler, bakımlı olmanın önemini farkında olanlar için çok özel bir ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Desde Cafe Resturant'ta Sınırsız Çay ve Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla Çamlıca'nın eşsiz manzarasına karşı açık büfe brunch keyfi sizleri bekliyor! Desde Cafe Restaurant'ta zengin içerikli açık büfe brunch ile sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz! Açık Büfe ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Kurs: Hızlandırılmış İngilizce Konuşma Kulübü!

Bugünün Groupon'u Anadolu Kariyer işbirliğiyle "Anlıyorum; ama konuşamıyorum." derdine son veriyor. 6 aylık hızlandırılmış konuşma kulübü ile İngilizcenizi konuşturmanın tam zamanı! Uzman Türk ve yabancı eğitmenler tarafından verilecek ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Aktivite: Kenan Bey Binicilik, Kahvaltı ve Doğada Atlı Safari!

Bugünün Groupon'uyla şehrin stresli hayatından uzaklaşıp atların büyülü dünyasına adım atabilir, serpme köy kahvaltısı ile kendinize mini bir sabah ziyafeti verebilirsiniz!   2000 yılında faaliyete başlayan Kenan Bey Binicilik ile keyfin ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
33 TL
Güzellik: Suadiye Salon Eti's'ten Kryolan Ürünleri ile Porselen Makyaj!

Bugünün Groupon'u ile Salon Eti's'de, ödüllü makyaj uzmanı Aslı Ayfer Tirtom'un sihirli dokunuşları ve Kryolan kalitesi ile güzelliğiniz ışıldasın! 2000 yılından beri modern ve sağlıklı bir ortamda, branşlarında uzman profesyonel ekibiyle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Etkinlik: Maslak Valentin'de Halloween Party'ye Giriş!

Cadılar bayramı, Bir Pagan festivali olarak İngiltere'de İrlandalılar, İskoçlar ve Galliler tarafından kutlanılmaya başlanmış; 19'uncu yüzyılda bu gelenek Kuzey Amerika'ya göçenler tarafından da devam etmiştir. Batı dünyası; 20'nci ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
24 TL
Yeme/İçme: Benzersiz Salacak Manzarası Eşliğinde Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'u size İstanbul'un eşsiz boğaz manzarasına karşı balık ziyafeti sunuyor!   Taptaze lezzetlerle donatılmış bir masa, yanınızda sevdikleriniz, karşınızda Üsküdar'dan Boğaz... Şık ve samimi bir ortamda sizi ve sevdiklerinizi ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
39 TL
Bakım: Erenköy 313'te Yoga veya Meditasyon, Nefes Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla Erenköy 313'te yoga, meditasyon ve nefes eğitimiyle dingin bir hayat sizi bekliyor. İş hayatının getirdiği stres, şehrin gürültüsü ve kalabalığı yüzünden zihninizi boşaltamıyorsanız, sakinleşmenize 10'a kadar sayıp ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Magic Touch Güzellik'te Sothys Ürünleriyle Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla alanında usta markalardan biri olan Sothys cilt bakımıyla Feneryolu Magic Touch'ta buluşun! Her biri bir buçuk saatten oluşan üç seans cilt bakımınızla yepyeni bir görünüme kavuşabilir, sağlıklı ve ışıltılı cildinizle ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
13,20 TL
Dolphinarium'da Yunus, Beyaz Balina, Fok ve Morsların Nefes Kesici Gösterisine Hazır Olun!

Avrupa'nın en büyük kapalı yunus gösteri merkezi olan Dolphinarium'da şov başlıyor! Oyuncu yunusların, beyaz balinanın, fok ve morsların nefes kesen gösterilerini izlemeye hazır olun!  Bugünün Groupon'u sizi gösteri dünyasının en sevimli, ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
499 TL
Spor: Sports 2006'dan Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla forma girmek mümkün! Sports 2006'da 6 veya 12 aylık fitness üyeliği sizleri bekliyor! Çekmeköy'de 2006 yılı başında faaliyete geçen Sports 2006, yaklaşık 1000 m2 alan üzerine, en son teknoloji ile tasarlanmış ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
65 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Keyifli Bir Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe'de, çorba, salata, et, tavuk veya vejeteryan seçenekli ana yemek ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor!  Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap