Anadolu: Mastori'de Müzik ve Eğlence | 6 Şubede Direksiyon Dersi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 03.10.2012
Yeme/İçme: Bostancı Mastori'de Canlı Müzik Eşliğinde Eğlence!
Eğitim: Direksiyon Eğitimiyle Trafikte Güvenle Seyredin!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
54,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Mastori Restaurant, sizleri eğlence ve lezzete davet ediyor!   Suadiye Sahilyolu'ndaki eşsiz konumu, özel dekoru, Yunan ve Ege mutfağının spesiallerinden oluşan leziz menüsü, hızlı ve kaliteli servisi, Buzuki eşliğinde ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
68 TL
Arabanızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında ustalaşmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Bora Sürücü Kursu'ndan iki veya dört derslik direksiyon kursuyla hakimiyetinizi artırın! 1982 yılından beri binlerce kişinin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
14,90 TL
Aktivite: Dinozorlar Jurassic Land ile Tarihe Meydan Okuyor!

Soyları 65 yıl önce tükendiği bilinen dinozorlar aramıza geri döndü! İstanbullular şimdi o dinozorları görmeye gidiyor! Bugünün Groupon'uyla, Avrupa'nın en büyük tema parklarından biri olan, Türkiye'nin ise ilk ve en büyük dinozor müzesi ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Eğitim: Fotoğrafın Sırlarını İşin Ustalarından Öğrenin!

Tarihi İbn-i Haysem'in "Camera Obscura" incelemeleriyle birlikte MS. 10. yüz yıla kadar dayanan fotoğraf, zamanı durduran ve anılarımızı saklayan, bir anlamda "ölümsüzlüğü" sağlayan sihirli bir sanat.   Bu sihri "herkesten farklı" ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
8,50 TL
Avşar Sinemaları'nda Groupon Farkıyla Sinema Keyfi!

Koltuğunuza kurulup dünyanın dört bir yanındaki usta yönetmenlerin yepyeni yapımlarına, beyaz perdeye fısıldadıklarına ve hafızanıza bırakacakları lezzetli görüntülerine tanıklık etmeye hazır olun! Bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'deki ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Konaklama: Güne Büyükada'da Başlayın!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada'nın muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta huzurlu bir tatil yapabilirsiniz!     Tercihe göre deniz manzaralı deluxe ya da standart oda seçenekleriyle 1 veya 2 gece konaklama ve kahvaltı, My Way ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
12,90 TL
Yeme/İçme: Lezzet Ağacı ile Günün Her Anı Lezzet!

Önce bir tavayı hafif yağlayıp, ateşi açın. Sonra oda sıcaklığında bekletilmiş yumurtayı tavanın kenarına hafifçe vurarak, sarısını dağıtmadan tavaya yavaşça yayılmasını sağlayın. Ya da Bugünün Groupon'uyla Lezzet Ağacı'nın birbirinden ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Kışa İncecik Girin!

Ofis içinde bir masadan diğerini ziyaret etmekle kalori yakmaz, aksine arkadaşınızın ikram ettiği çikolata ile daha bile fazlasını alırsınız! Bugünün Groupon'uyla vakti dert etmeyin, kısa sürede incecik olmanın keyfini Nişantaşı Art'ta ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
6,90 TL
Yeme İçme: Fish Fish Kayıkçı'da Lezzet Dolu Balık Menüleri!

Bugünün Groupon'uyla enfes balık keyfi sizi bekliyor! Denizden babam çıksa yerim diyenlerdenseniz, Bağdat Caddesi'nin ilk fast food balık restaurantı olan Fish Fish Kayıkçı'da balık yemeye doymaya hazır olun! Masmavi konsepti, balık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tur: Galata Kulesi'nden Anadolu Kavağı'na, İstanbul'u Yeniden Keşfetmek İsteyenlere!

Kanlıca'nın yoğurdu, Eminönü'nün eski zamanlara uzanan çehresi, Anadolu ve Rumelikavağı'nın leziz balıkları... İstanbul her adımda farklı bir yüzünü gösterir meraklısına.  Aslında daha çok ziyaretçilerinin tadını çıkardığı bu güzel şehrin ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Ege'nin Meşhur Çöp Şiş Lezzeti; Çöpçü'de Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü, Ege usulü çöp şişin lezzetini sizlerle buluşturyor!   Çöpçü'nün Pendik ve Ümraniye şubelerinde, bu meşhur lezzeti tadabilir ve tadına doyamayacağınız menünüzle damaklarınızı şenlendirecek bir öğünün keyfine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Eğitim: Yetişkinlere ve Çocuklara Yüzme Kursu!

Bugünün Groupon'uyla tüm vücudunuzu hareketle buluşturun, sağlıklı ve formda bir bedene ulaşmak için ilk adımı atın! Valide Tayfun Spor Kulübü'yle yetişkin ve çocuklara özel yüzme kursları sizlerle! Tüm vücudunuzu hareketle buluşturan ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!   Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
20%
Fiyat
129 TL
Ürün: Kahve Tutkunlarına Arçelik K-3200 Mini Telve Türk Kahvesi Makinesi!

Misafirlerinizi geleneksel lezzetimizin bol köpüklü sunumuyla ağırlamak, gün boyu kahve keyfini pratik kılmak ve Arçelik kalitesiyle gerçek Türk kahvesi lezzetini yaşamak istiyorsanız acele edin! Bugünün Groupon'u tek ve çift bölmeli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlu ve Nilgün Belgün Aynı Sahnede!

Ali Poyrazoğlu bir uyarlamayla Kozyatağı Kültür Merkezi'nde! Nilgün Belgün ile Ali Poyrazoğlu'nun aynı sahneyi paylaştığı bu oyunu kaçırmak istemiyorsanız Groupon'unuzu hemen yakalayın! Pierre Palmade ve Michel Laroque ikilisinin Fransa'da ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
19 TL
Güzellik: As Ekip Kuaför'de Güzellik Uygulamaları!

Bugünün Groupon'uyla yaptırmaya vakit ayıramadığınız rutin bakımlarınızı profesyonel ellere bırakabilirsiniz! As Ekip Kuaför güzelliğinize güzellik katacak uygulamalarla sizleri bekliyor!   Groupon'unuzla Tercih Edebileceğiniz Bakım ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
14 TL
Bakım: ABC Life ile Toksinlerinizden Arının!

Bugünün Groupon'uyla tüm yükünüzü taşıyan ve çoğunlukla ihmal edilen ayaklarınız sayesinde toksinlerinizden kurtulabilirsiniz! ABC Life'ta 1 veya 2 seanslık ayak iyon detoksu uygulamasıyla, yenilenin! Hayatınızın her anında sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Müjdat Gezen "Aptal" Oyunu ile CKM'de!

Groupon ile 7 Ekim'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek "Aptal" oyununa davetlisiniz!  Oyunu kısaca; "Haklı olmak istiyorsan aptal olacaksın. Çünkü, güzellik, şöhret, servet geçicidir. Oysa aptallık kalıcıdır." diyerek anlatıyor ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
Bakım: Sesame Spa'da Tüm Gün Spa Kullanımı ve Masaj!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi şımartın! Sesame Spa'da günlük spa kullanımıyla birlikte kese-köpük, aromaterapi, klasik veya İsveç masajı ya da kahve ve bal ile tüm vücut peelingi sizleri bekliyor! Sizi, günlük monotonluktan uzaklaşmak ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Bungalovlarda konaklama, kahvaltı, ısıtmalı havuz ve sauna keyfi! Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Yatak odası, oturma odası, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap